Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Psalidi
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 234)
Filtruj recenzje
2 234 wyniki
Oceny podróżnych
1 528
464
165
52
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 528
464
165
52
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
46 z 51 wśród 2 234 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepszy , The greatest Animator Egho from Nigeria, przezabawny, zawsze uśmiechnięty, motywujący do aktywnego spędzania czasu, joga, tenis,bilard, bierki;) W tenisa real Professional! Polecam wszystkim Kipriotis Aqualand!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, adammZ5703NH
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear adammZ5703NH,

Thank you for posting your kind review of SunConnect Kipriotis Aqualand, it is a pleasure to learn that you enjoyed your experience with us.

We hope that you will stay with us again on your next trip to Kos Island and look forward to welcoming you back.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niezapomniane wakacje, aktywny odpoczynek, idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, Egho- najlepszy animator pod sloncem! Ruszycie sie z lezakow- gwarantowane! Przesympatyczna obsluga hotelu. Jedzenie przepyszne, Polecamy! :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KarolinaM1620
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KarolinaM1620,

Your outstanding comments on TripAdvisor made our day!

There is nothing more rewarding than knowing that our guests have spent an enjoyable break.

It will be an honor hosting you back pretty soon.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ten hotel to porażka. Rozpoczynając od pokoi które są położone z dała od recepcji i restauracji głównej i codziennie trzeba włazić pod wielka górę żeby dojść do pokoju albo złazić z niej żeby iść na basen do restauracji czy gdziekolwiek. Jedzenie dramat niby kolacja między 19 a 21 ale o 20:00 już przestają dokładać rzeczy które się skończyły. Jedzenie monotematyczne i niezbyt dobre. Przekąski między posiłkami to ciastka maślane i kanapki w foli. Aquapark - bo to ze względu głównie na niego tutaj przyjechaliśmy - dzieci. Zjeżdżalnie ok i strefa dla dzieci tez ale leżaki porażka stare non stop się składające. Kolejna ciekawa rzecza sa godziny otwarcia basenów 10 -18 . 18 serio??? Wtedy kiedy jest najcieplejsza woda to wypraszają z basenów. No i „cudowna” pani rezydent Justyna u której wynajmowaliśmy auto. Auto to był jakiś kolejny dramat. Stare 11 letnie auto pomimo iż rezerwowaliśmy inne. Miało być podstawione o 10 a w rzeczywistości auto było dopiero o 11. U rezydentki zamawiając auto podstawiane jest nibym o 10 do północy. Z wypożyczalni hotelowej od 21 do 21. Cena 7 osobowego auta u rezydentki 160 € w promocji weekendowej 136 € z hotelu bez promocji 110 € piękne nowe auto. Naprawdę zastanawiam się gdzie ludzie do tej pory jeździli skoro są tak zachwyceni tym hotelem bo tu naprawdę nic nie zachwyca i nie czuć Grecji. Za te same pieniądze rok temu byliśmy w Turcji i w porównaniu do tego hotelu tam był raj! Jedyne co jest tutaj pozytywne to animatorzy. NIC WICEJ !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, G2713VYannao
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

We would like to thank you for choosing the Kipriotis Aqualand and for taking the time to provide us with your valuable feedback.

We were disheartened to learn that you were unhappy with some aspects of your stay. We believe and certainly it is the opinion of the vast majority of our guests that our hotel meets the rating it has been awarded and therefore we were very sorry to learn of your own personal opinion.

Thank you once again for your feedback. We sincerely regret that your holiday was not as enjoyable as we would have wished and we really hope to have the opportunity to host you again.

Kindest regards
Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Bardzo miły pobyt, dzieci zadowolone, pokój, a właściwie pokoje przestrzenne, czyste - przeszkadzała jedynie za ścianą bardzo głośna praca wentylatora. Piękny widok z balkonu. Restauracja - trzy osoby z naszej rodziny chorują na celiakię, dlatego zawsze mamy obawy co do wyżywienia - na szczęście w tym hotelu osoby nie mogące spożywać glutenu nie mają czego się obawiać - szef kuchni jak i manager restauracji robili wszystko, żebyśmy się dobrze czuli - tuż po przyjeździe przygotowali nam spaghetti bolognese, rano zawsze był chleb, wskazywano nam, które produkty możemy spożywać, a do lunchu lody, ciasto czekoladowe lub przepyszna czekolada z całymi migdałami! Dziękujemy bardzo! Rozczarował jedynie mały wybór owoców i oliwek. Zjeżdżalnie dla dzieci - troszkę za zimna woda i zbyt mocne strumienie, córeczka wolała bawić się w brodzikach przy głównych basenach. Animatorzy super, poza głównym Team Leaderem pochodzącym z Madagaskaru, który zamiast zapewniać wszystkim dobrą zabawę, wielokrotnie ustawiał programy pod siebie, robiąc z siebie gwiazdę ośrodka, a chyba nie o to chodzi, szczególnie jeśli chodzi o pracę z dziećmi? Np. córka przez niego długo płakała, gdyż nagle kazał skończyć malowanie twarzy dzieci, pomimo tego, iż pół godziny czekaliśmy w kolejce. Hotel umiejscowiony wysoko, lecz nie było z tym żadnego problemu, gdyż co parę minut kursował bus na plażę i z powrotem.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kaczminas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear kaczminas,

Thank you for staying at SunConnect Kipriotis Aqualand and for taking the time to write your constructive feedback.

It is indeed very rewarding to receive guests like yourself, who take the time to convey their thanks to us. Such comments certainly help us in motivating our staff and, more importantly, assist us to provide a more personal and efficient service.

We hope that you will stay with us again on your next trip to Kos Island and look forward to welcoming you back.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wakacje udane aż żal wyjeżdżać. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi w rożnym wieku. Fantastyczny animator Egho. Pokoje przestronne z dużym tarasem. Fantastyczne zjeżdżalnie. Ciekawe wycieczki, jedzenie także dopasowane dla każdego podniebienia. Bardzo dobre drinki, bus na każde zawołanie na plaże, jednak plaża nie przypadła mi do gustu. Warto zwiedzić termy niesamowite wspaniałe woda 59 stopni.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 862edytas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 862edytas,

Thank you for your valuable feedback following your recent stay at SunConnect Kipriotis Aqualand.

We are happy to know that you had such a wonderful time during your stay with us.

We do hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the magical island of Kos on a future visit.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji