Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (720)
Filtruj recenzje
720 wyniki
Oceny podróżnych
335
245
83
42
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
335
245
83
42
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 720 recenzji
Zrecenzowano: 20 czerwca 2018

Hotel, przytulny, czysty, elegancki, spokojny. Załoga hotelu na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne i ogromny wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie nawet bardzo wybredne dzieci :) Dużo zielenie i przestrzeni.
Pobyt sierpień 2017.

Termin pobytu: sierpień 2017
Dziękujemy, Beata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest S, Guest Relations Manager, Kipriotis Maris SuitesOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Beata K,

Thank you for sharing with us your feelings of satisfaction.

There is nothing more rewarding than knowing that our guests have spent an enjoyable break.
Your kind comments regarding our culinary dishes and the attentiveness and the professionalism of the hotel's staff are warmly welcomed from the entire team of Kipriotis Hotels.

The entire team will be delighted to welcome you back in the near future.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 października 2017

Hotel Kipriotis Maris Suites – Grecja - Kos – Psalidi
wakacje sierpień 2017
Hotel umiejscowiony nad samym morzem z widokiem na Turcję (Bodrum). Składa się z 9 niskich budynków (ulokowanych wokół basenu i budynku głównego) oraz 2 budynków znacznie oddalonych od centralnej części Hotel na dobrym poziomie, jednak zdecydowanie nie jest to hotel 5*, max 4*, no chyba, że 5*, ale greckich ;)
Na plus na pewno położenie hotelu, niedaleko miasta Kos, lotniska (transfer ok. godziny). Odległość do stolicy wyspy ok. 4 km promenadą wzdłuż wybrzeża. Plaża hotelowa znajduje się po drugiej stronie ulicy, niestety nie powala, trochę zanidebana (stare leżaki, nie sprzątana). Przy brzegu dość szybko głęboko, dno i sama plaża drobne kamyki. Niestety na plazy brakuje normalnego baru, bo takim nie można nazwać kampera z napojami.
Basen duży (gł. 1,5-1,7) + brodzik dla maluchów, ręczniki kąpielowe za kaucją (można wymieniać codziennie). Pokoje duże, przestronne, z balkonem (stoli + 2 krzesła), łazienka też spora w dobrym stanie, szafa duża, ale mało półek. Klimatyzacja sterowana indywidualnie, sprawna, dość cicha. Posiłki smaczne, od czasu do czasu tematyczne. Wybór wystarczający, niestety za mało dań kuchni greckiej. Pyszne desery (duży wybór). Internet Wi-fi bezpłatny (w lobby), w pokojach za dopłatą. Na terenie hotelu obecni przedstawiciele skandynawskiego operatora Apollo Mondo (służyli wszelką pomocą gościom ze Skandynawii, nawet w hotelu odbywa się check-in Skandynawów). Również animatorzy są z Apollo Mondo, co niestety jest totalną klapą, bo nic nie mają do zaproponowania gościom. Brak zajęć dla dzieci, nie wspomnę o nastolatkach....a wystarczyłoby zorganizować zajęcia sportowe (tenis stołowy, piłka nożna, siatkowa, dart itp) i byłoby znacznie przyjemniej. Próbują coś działać...ale jest to słabe. Brak muzyki przy basenie (nawet cichej). Wieczorem raz był wieczór grecki, raz magik jednak jakościowo przeciętnie. Oferta "all" nie zawiera wszystkiego w cenie i nie chodzi tu o jakieś wyszukane drinki czy też soki ze świeżych owoców, ale brak wody butelkowanej czy kawy frappe. Teren hotelu zadbany, jednak nikt w ciągu dnia nie sprząta przy basenie, czego efektem są walające się plastikowe kubki.
Podsumowując, wypoczynek udany, kolejna grecka wyspa zaliczona... jest to najmniejsza wyspa, widoki piękne jak na każdej innej, jednakże wg. naszej oceny, jak ktoś chce zacząć odwiedzać greckie wyspy, nie powinien zaczynać od Kos, jednak hotel POLECAM.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MariuszElw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2017

Hotel na dobrym poziomie, jednak zdecydowanie nie jest to hotel 5*, max 4*. Hotel ma wiele plusów, ale są też niestety minusy. Wszystko zależy od indywidualnych oczekiwań. Na plus na pewno położenie hotelu, niedaleko miasta Kos, lotniska (transfer ok. godziny). Plaża hotelowa znajduje się po drugiej stronie ulicy. Niestety nie powala....i nie chodzi o to, że jest na niej mnóstwo kamyczków lecz o to, że jest po prostu bardzo zaniedbana (stare leżaki, brak baru z prawdziwego zdarzenia). Hotel składa się z 9 niskich budynków (ulokowanych wokół basenu i budynku głównego) oraz 2 budynków znacznie oddalonych od centralnej części. Basen duży (gł. 1,5-1,7) + brodzik, jednak ani razu nie widziałam, aby stan wody był kontrolowany. Pokoje duże, przestronne, z tarasem, łazienka też spora, jednak wystrój z lat 80-tych, niektóre jej elementy (np. baterie) zdecydowanie do wymiany. Klimatyzacja sprawna, dość cicha. Posiłki smaczne. Jednak wybór dań głównych nie był moim zdaniem oszałamiający. Posiłki podawane w bemarach niestety zimne. Część posiłków robiona "na żywo". Za mało dań kuchni greckiej. Pyszne desery (duży wybór). Na terenie hotelu obecni przedstawiciele skandynawskiego operatora Apollo Mondo (służyli wszelką pomocą gościom ze Skandynawii, nawet w hotelu odbywa się check-in Skandynawów). Również animatorzy są z Apollo Mondo, co niestety jest totalną klapą, bo nic nie mają do zaproponowania gościom. Brak zajęć dla dzieci, nie wspomnę o nastolatkach....a wystarczyłoby zorganizować zajęcia sportowe (tenis stołowy, piłka nożna, siatkowa, dart itp) i byłoby znacznie przyjemniej. Próbują coś działać...ale jest to słabe. Brak muzyki przy basenie (nawet cichej). Wieczorem raz był wieczór grecki, raz magik. To za mało jak na hotel 5*. Zdziwiło mnie również to, że oferta "all" nie zawiera wszystkiego w cenie. I nie mam na myśli wyszukanych drinków czy soków ze świeżych owoców, ale brak wody butelkowanej czy kawy frappe w ofercie "all". Jest oferta "ultra all", ale nie dla gości z Polski. Teren hotelu zadbany, jednak nikt nie dba specjalnie o rośliny, jak również nikt nie sprząta przy basenie, czego efektem są walające się plastikowe kubki. Panie sprzątają dopiero rano. A wieczorem goście patrzą z tarasu na śmieci.....Podsumowując: Hotel dobry, ale nie bardzo dobry. Plusy to: położenie, duże pokoje, wyżywienie, sprawny personel. Minusy to: zaniedbana plaża, ograniczona opcja "all", brak animacji. Jednak mimo tych minusów, wakacje uważam za udane.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Magdalena E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2017

Wspaniały hotel z dużym wygodnym pokojem z widokiem na basen. Jedzenia bardzo dużo, różnorodne i przepyszne. Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. Blisko na plażę . Przy hotelu przystanek autobusowy .

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 977majab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementKipriotis, Guest Relations Manager, Kipriotis Maris SuitesOdpowiedź udzielona 4 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear 977majab ,

Thank you for choosing Kipriotis Maris Suites for your holidays and spending time to share your positive feedback.

We are delighted to read that you had a positive experience during your stay with us and that you enjoyed the hotel services and amenities.
Our aim at Kipriotis Hotels is to ensure that all of our guests feel at ‘home’ during their stay with us and it gives us immense satisfaction to learn that we have met or even exceeded your expectations on this occasion. It is indeed very rewarding to receive guests like yourself, who take the time to convey their thanks to us.

We are looking forward to welcoming you back to our hotel soon and create more magnificent moments for you.

Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2017

Byliśmy gośćmi w tym hotelu od 24.06 do 04.07 tego roku. Pobyt uważamy za bardzo udany, chociaż po przyjeździe okazało się, że nie ma dla nas miejsca pomimo, że wakacje kupiliśmy już w listopadzie ubiegłego roku. Na jedną noc zawieziono nas do hotelu obok. W ramach przeprosin otrzymaliśmy sejf oraz wi-fi gratis na cały nasz pobyt. Zakwaterowano nas w dwóch pieknych pokojach, gdzie czekało wino i talerz owoców.
Na drugi dzień bez stresu przeprowadzono nas do naszego hotelu. Mieliśmy piękny pokój z widokiem na morze oraz powtórka z winem i owocami. Traktowaliśmy to jako przygodę.
Hotel spokojny, elegancki bez krzyczących turystów ze wschodu. Przeważają turyści skandynawscy. Jedzenie przepyszne, pomimo dużej ilości gości brak tłoku w hotelowej restauracji.Szczególne słowa uznania dla przesympatycznych barmanów w barze. Kobietki i chłopak spisywali się wyśmienicie.Pozdrawiamy serdecznie!! Na basenie byliśmy tylko raz, woleliśmy plażę, która jest mała, ale bardzo fajna i spokojna. Bardzo sympatyczny chłopak obsługujący serwis plażowy.
Jedyny dyskomfort to zepsuta klimatyzacja w 2 ostatnich dniach pobytu. Pomimo zgłoszenia tego problemu w recepcji nie udało się jej naprawić. Lecz była to kolejna przygoda, ponieważ wyciągnęliśmy materace na balkon i tam spaliśmy. Było super !!!
Reasumując polecamy ten hotel i to nawet bardzo i dziękujemy za piękne wakacje.
Katarzyna, Mirek I Filip :))
P.S. Uwaga na telefony. Logują się w Turcji na Bodrum, a to nie Europa. Zwróćcie na to uwagę, bo rachunki mogą Was zaskoczyć.

Wskazówka dotycząca pokoi: Piękny widok z pokoju na wzgórzu. trochę daleko na basen i do restauracji, ale po obfitych posiłkach ruch wskazany.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, kasiap1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementKipriotis, Guest Relations Manager, Kipriotis Maris SuitesOdpowiedź udzielona 13 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear kasiap1971,

Thank you for taking the time to upload your great feedback, following your stay at Kipriotis Maris Suites.

Your kind comments regarding the attentiveness and the professionalism of the hotel's staff is warmly welcomed from the entire team of Kipriotis Village Resort.

Thank you for highlighting the cleanliness of our hotel that you noticed.
We are glad that you enjoyed your room, the facilities and the variety of the food choices. Thank you also for mentioning our entertainment program.

We anticipate welcoming you back next summer, until then we wish you all the best.

Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji