Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 371)
Filtruj recenzje
1 371 wyniki
Oceny podróżnych
785
400
123
45
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
785
400
123
45
18
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 371 recenzji
Zrecenzowano: 20 września 2018

Właśnie wróciłam z koleżanką z niesamowitego pobytu w tym hotelu.Mieszkałyśmy w hotelu głównym mimo ,ze przed wyjazdem panie z biura Greccos uprzedzały ,ze możemy mieszkac w gorzej usytuowanych pokojach z racji wybrania pokoju ekonomicznego.Widok z pokoju,czystość i personel hotelu -czysta przyjemność.Wieczory tematyczne i kuchnia niesamowita:)).Spacerowa odległość od Kos,w którym można spacerować bez końca.Barek uzupełniany bezpłatnie i w pokoju zestaw do przyrządzenia sobie herbaty i kawy to duży plus hotelu.Polecam gorąco hotel,bo ja napewno tam wrócę:))

  • Data pobytu: wrzesień 2018, podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Jola834
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018 z urządzeń przenośnych

W pełni zasługuje na swoje 5*. Obsługa na najwyższym poziomie. Jak tylko przyjechaliśmy, dostaliśmy lemoniadę (przepyszną) i ręczniki do wytarcia rąk (nasączone mydłem). Jedzenie w hotelu wyborne, a lokalizacja idealna, tuż przy morzu. Leżaki zarówno nad basenem jak i nad morzem darmowe, praktycznie zawsze znajdzie się coś wolnego. Baseny (zwykle jest w nich 5 - 10 os. max), są dla: niemowląt (50 cm), dzieci (130 cm), dorosłych (2,5 - 3m). Do tego 3 zjeżdżalnie. Jest również przy all inclusive możliwość darmowej rezerwacji restauracji tematycznej (włoskiej lub azjatyckiej). Produkty lokalne bardzo smaczne. Pokoje zawsze posprzątane, room service kilka razy dziennie, do tego co drugi dzień możliwość uzupełnienia darmowego barku. Widok z pokoju cudowny, na morze i miasteczko. Są też pokoje z basenem, ale to się nie opłaca, nie ma widoku, basen mały, a cena wręcz przeciwnie. Minusy:
- brudne stoliki przy jedzeniu na dworze,
- robaki w basenach,
- niektóre pokoje (nie nasz) nawet ok. 100m od recepcji,
- wysoka cena.
Mimo tego najlepszy hotel z najlepszą obsługą w jakim byłem. Polecam każdemu.

Data pobytu: wrzesień 2018, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Mati A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris A, Manager, Mitsis Ramira Beach HotelOdpowiedź udzielona 16 września 2018

Drogi Gościu,

Dziękujemy za twoją opinię.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że podobał Ci się twój czas z nami i że obsługa i wyposażenie były świetne. Będziemy z pewnością przekazywać Wasze piękne komentarze całemu zespołowi.

Czekamy na Ciebie z powrotem w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem,

Dimitris Amountzias
Hotel Operations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Na początek zaznaczam ze jestem już na wakacjach nie pierwszy raz. Podróżuje po całym świecie od 28 lat i nocowałem już nie w jednym hotelu. Ramira beach nie zasługuje na swoje 5 gwiazdek.
Dress code to chyba jakiś żart tutaj. Dla jednych to może i dobrze. Dla mnie też to nie problem, nie lubie jednak jak ktoś mówi mi jedno a potem nikt tego nie egzekwuje. Do restauracji w hotelu 5 gwiazdkowym można wejść nawet i w podkoszulku na ramiączka i w japonkach. ZERO ZASAD.
Rezerwowanie leżaków to tu standart. Miejsc przecież nie ma dla wszystkich.
Restauracje na kartę to jakaś porażka. Jedzenie takie sobie. Nic nadzwyczajnego. 5 gwiazdek za co!!! Najwyżej 3.
Drinki w allinclusive to jakaś namiastka alkoholu. Nie ma się czego tu napić. Wino średniawka. Reszta alkoholu ro jakaś marna podróbka.
Jedzenie jak to w takich molochach. Koleji do restauracji bardzo drażnią. W sumie nieważne o której godzinie się pójdzie w kolejce trzeba odstać.

Data pobytu: lipiec 2018, podróż z rodziną
7  Dziękujemy, Darek A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Uwielbiam wszystko w hotelu Mitsis Ramira Beach: pokoje (my mieliśmy pokój z widokiem na morze w budynku głównym na 2gim pietrze) - czyściutko i przyjemnie, z barkiem uzupełnianym co drugi dzień (piwo, wino, woda gazowane i słodkie napoje), restauracja - jedzienie bez zarzutu, w trakcie tygodniowego pobytu był jeden dzień meksykański i grecki. Możliwość skorzystania z restauracji włoskiej lub chińskiej (raz na pobyt). My jedliśmy w restauracji włoskiej.. polecam! Pyszna pizza (greca - mój faworyt) :) plaża dwa kroki od hotelu z nową infrastrukturą plażową - ogromne łóżka z zadaszeniem lub bez, hotel deklaruje, że nie można rezerwować leżakow, co w rzeczywistości jest fikcją- o 8.30 na plaży (końcówka czerwca) 80% leżakow jest zarezerwowanych ręcznikiem. Hotel ma też część dla gości aktywnych - poranny i popołudniowy fitness, dla tych którzy nie lubią grupowych zajęć dostępna jest siłownia na powietrzu. Byliśmy bez dzieci, więc ciężko ocenić animacje dla najmłodszych, ale zawsze wieczorem przed animacjami dla dorosłych, odbywały się wspólne, zabawy dla dzieci. Polecam pojechać rowerem/autobusem na Kos i poszwędać się spacerkiem po mieście. Od hotelu to ok. 5-6 km. W drugą stronę jeździ autobus na Termy, dla mnie trochę za gorąco, żeby korzystać jeszcze z ciepłej wody, ale wiele osób poleca. Wyspa raczej dla leniwych i chcących po prostu smażyć się na plaży i korzystać z uroków natury, ale na miejscu i w hotelu.

Data pobytu: czerwiec 2018, podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris A, Manager, Mitsis Ramira Beach HotelOdpowiedź udzielona 1 lipca 2018

Drogi Gościu,

Dziękujemy za twoją opinię.

Cieszymy się, że spędziłeś z nami czas. Jesteśmy tak zadowoleni, że myślałeś, że cały twój pobyt był niesamowity.

Czekamy na Ciebie z powrotem.

Z poważaniem,

Dimitris Amountzias
Hotel Operations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2018

Hotel przy plaży,obok stolicy-10 min. jazdy autobusem -przystanek przy hotelu,godziny kursowania-wg rozkładu co 20 min.,w praktyce-dowolne.Hotel b.czysty,obsługa,jedzenie bez zastrzeżeń.Byłam tam w końcu kwietnia-wieczorem b.zimny wiatr-trzeba zabrać polar,potem-26st.wieczorem,w dzień-już do 35/inaczej niż w serwisach pogodowych,b,duże nasłonecznienie/.Plaża-kamienista,pod leżaki nawieziona ziemia z piaskiem-ze śmieciami,zdecydowanie nie dla dzieci.Trzeba uważać wchodząc do wody-osuwają się kamienie.Przy hotelu plac zabaw dla dzieci z basenem. Wzdłuż plaży deptak ze ścieżką rowerową.Miasto Kos blisko,można często bywać,b.ładne.Hotel naprawdę dobry,morze szafirowe.Pięknie.

Data pobytu: kwiecień 2018
4  Dziękujemy, olka22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris A, Manager, Mitsis Ramira Beach HotelOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2018

Drogi Gościu,

Dziękujemy za wspaniałe informacje zwrotne po ostatnim pobycie na plaży Mitsis Ramira.

Byłem bardzo szczęśliwy czytając, że cieszył się Pan pobyt u nas i że spełniliśmy Wasze oczekiwania w zakresie usług i udogodnień hotelu.

Jeszcze raz dziękuję za pozostanie z nami i mam nadzieję, że dostaniemy szansę przywitać się z tobą w najbliższej przyszłości.

Z poważaniem,

Dimitris Amountzias
Hotel Operations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji