Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 492)
Filtruj recenzje
3 492 wyniki
Oceny podróżnych
2 546
677
195
57
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 546
677
195
57
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 492 recenzji
Zrecenzowano: 27 maja 2018

Miła obsługa, super basen (najdłuższy w jakim pływałem 160 metrów), pokoje OK, dobre jedzenie. Trochę na uboczu (dla mnie to zaleta). Autobusem tanio i blisko do miasta Kos. Jest też kilka innych (mniejszych) basenów oraz plaża nad morzem.

Termin pobytu: maj 2018
Dziękujemy, Z4512XWpiotrs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Venia S, Customer Service, Michelangelo Resort and SpaOdpowiedź udzielona 29 maja 2018
Tłumaczenie Google


Dear Z4512XWpiotrs,

On behalf of Michelangelo Resort & Spa team, we would like to thank you for staying with us for your holiday!

We were thrilled to know how much you enjoyed your stay in our beautiful complex and especially the Infinity pool, the rooms, the delicious food and the courtesy of our members.

Our entire team look forward to welcome you back at your new home in Kos Island and we thank you for having mention the convenient access to Kos Town.

Kind regards,
Michelangelo Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2018

Piękne, cudowne miejsce w ciszy i luksusie. Piękny wypoczynek w maju 2017.Basem , no cóż, wystarczą zdjęcia hotelu aby wiedzieć o czym piszę, uroczy i zachwycający. Plaża, w drobnych kamieniach z leżakami, spokojnym wejściem do wody i barem z drinkami, czego więcej trzeba. Leżaki z miękkimi materacami i parasolami, a jak ktoś lubi nieco więcej towarzystwa to przy basenie i barkach powyżej... Pokoje super, restauracja... No cóż, wróciliśmy z nadwagą, bo nie dość , że przekrój dla każdego i do tego takie finezyjne ciekawostki dla smakoszy... Karta win ok, w cenach tolerancyjnych dla klienta. No i część rozrywkowa po 21.00 , też z dużą ilością atrakcji. Przy hotelu jest przystanek autobusowy , na dojazd do Kos Town. Tam drzewo Hipokratesa i parę innych atrakcji. Ale termy siarkowe ok 1,5 km od resortu tez cudowne, polecam. Można dojść, można dojechać autobusem i wrócić z przygodnym transportem, można zamówić transport w recepcji hotelu. No i jest jeszcze SPA w hotelu, trochę za drogie, ale fajne. Poza tym wystrój z basenami, basenikami roślinnością , światłami...Piękny. Cudne miejsce na wypoczynek. Obsługa Recepcji mocno zorganizowana i profesjonalna. My mieliśmy swój transport na lotnisko przez Hoppa. Nie miało to znaczenia wszystko bardzo profesjonalinie , jeśli chodzi o obsługę hotelu.Polecam bardzo

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Grazyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Venia S, Customer Service, Michelangelo Resort and SpaOdpowiedź udzielona 16 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Grazyna P,

Thank for very much for taking the time to leave this wonderful review. We were absolutely delighted to have been able to be part of your vacation and thank you for having selected us.

We can certainly see from your feedback how much you have enjoyed your stay in Michelangelo Resort & Spa and especially your room, the great selection of food in restaurants, the entertainment program and the Spa.

Thank you also for having underlined the staff performance especially in reception and the easy access to Kos town and the hot springs nearby. It is a valuable information for our future guests.

It will be a real pleasure to welcome you back for more magical moments at our paradise in the not too distant future.

Kindest Regards,
Michelangelo Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2017

To chyba najlepszy hotel w Grecji, w którym byłam. Świetnie położony, na urwisku nad morzem, w związku z tym widoki były obłędne. Do tego infinity pool, który sprawiał, że siedząc w barze przy basenie miało się wrażenie, jakby tuż przed nami rozciągało się morze aż po horyzont. Ludzi było znacznie mniej niż w innych tego typu hotelach, pokoje rozrzucone na różnych poziomach na zboczu, dzięki temu nigdzie nie było tłumów. Zawsze mieliśmy gdzie usiąść, żeby napić się drinka, poczytać książkę czy porozmawiać. Zresztą drinki były na bardzo wysokim poziomie, można było w ofercie all inclusive dostać zupełnie normalny alkohol oraz koktajle, które smakowały jak w normalnym barze.

Było tu sporo gości all inclusive, ale stanowili tylko część. We wszystkich barach część oferty była dla gości all inclusive darmowa, a reszta była płatna. W jednym z barów można było dostać różnego rodzaju przekąski, ale tylko płatne, ale w innym miejscu można było dostać coś do jedzenia poza porami posiłków w cenie all inclusive, więc problemów nie było. Między leżakami chodziła też obsługa z owocami i innymi pysznościami. Podstawowe posiłki można było jeść w formie bufetu w dwóch różnych miejscach, jedzenie bardzo nam smakowało. Dodatkowo raz na pobyt można było za darmo zjeść kolację w restauracji, poza tym była ona dodatkowo płatna. Szczerze mówiąc nie zachwyciła nas, jedzenie było dobre, ale woleliśmy jeść w bufecie.

Jedynym minusem hotelu jest wąziutka plaża, pełna sporych kamieni, wejście do wody również kamieniste. Koniecznie trzeba zaopatrzyć się w buty do pływania i wtedy nie jest to żaden problem. Żałowaliśmy, że nie mieliśmy maski do nurkowania, bo pływało tam sporo ryb i malutkich ośmiornic, a w przejrzystej wodzie byłoby wszystko świetnie widać. Tuż przy plaży jest świetnie pomyślany bar ze stolikami, kanapami i dużymi poduchami do siedzenia. Leżaki są z materacami i są darmowe, podobnie jak ręczniki. Bardzo przyjemnie spędzało nam się tam czas.

Mieliśmy pokój z widokiem na morze, na zboczu. Widok zapierał dech w piersiach, ach te zachody słońca lub błękitna tafla morza, błyszczącego w słońcu :) Codzienne sprzątanie, wygodne łóżko, jedynie za barek trzeba było dopłacać.

Wieczorami były dodatkowe atrakcje (taniec brzucha, DJ na żywo, tańce latynoskie), całkiem ciekawe, na szczęście bez standardowego karaoke. Choć zazwyczaj nie lubimy takich zabaw, tutaj były one zrobione w fajny, nieinwazyjny sposób.

Częścią all inclusive było również świetne SPA z basenem z podgrzewaną wodą oraz sauną parową i suchą. Można było również zamówić płatne zabiegi, ale nie korzystaliśmy.

Bardzo polecam ten hotel wszystkim, którzy liczą na spokojny wypoczynek w luksusowych warunkach. Pełen relaks, piękne otoczenie, dyskretna obsługa, doskonałe jedzenie i drinki, cudowne widoki - czego chcieć więcej :)

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Venia S, Customer Service, Michelangelo Resort and SpaOdpowiedź udzielona 14 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna K,

Thank you very much for staying with us and we appreciate you took the time to post a wonderful review about your stay at Dimitra Beach.

We are fortunate to be located in a wonderful part of Kos Island and we are delighted you liked it and you find it the best hotel you have visited in Greece. Furthermore, your kind remarks about the delicious food options, the drinks, the beach bar, the comfortable sunbeds and the entertainment program are much appreciated.

Furthermore, your satisfaction about the Sea View room with the breathtaking view is truly rewarding for us. We are also pleased you found the time to visit our Spa and having a really relaxing time.

It will be our pleasure to welcome and pamper you once again on your next stay.

Kindest Regards,
Michelangelo Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 października 2017 z urządzeń przenośnych

Piękne miejsce dla każdego na spędzenie wymarzonego urlopu. Niesamowite, zapierające dech w piersiach widoki na morze egejskie i tureckie wybrzeże. Jedzenie przepyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy i wracamy w przyszłym roku :D

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tomek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Venia S, Customer Service, Michelangelo Resort and SpaOdpowiedź udzielona 24 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Tomek M,

On behalf of Michelangelo Resort & Spa team, we would like to thank you for staying with us for your holiday!

We were thrilled to know how much you enjoyed your stay in our beautiful complex and especially the breathtaking views to the big blue of the Aegean Sea and the delicious dishes in all our restaurants.

Our entire team thank you for highly recommending our hotel and we look forward to welcoming you back at your new home in Kos Island.

Kind regards,
Michelangelo Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest przepięknie położony ze świetnym kompleksem basenów. Obsługa bardzo miła, dba o gości i pilnuje by wszystko było w porządku. Przestrzeń bardzo zadbana na wysokim poziomie. Podobał nam się barek w basenie i jacuzzi. Polecam!

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Roman G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Venia S, Customer Service, Michelangelo Resort and SpaOdpowiedź udzielona 18 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Roman G,

It was a great pleasure to have you staying at Michelangelo Resort & Spa in Kos island for your holiday!

We were delighted to host you and be aware of the elements that contributed to your pleasant stay, including the unique location, the amazing infinity pool, the attentive service by our team and the bar. We strive to make your stay an absolute experience through our services and we are glad we achieved it.

We look forward to welcome you back to our island in the very near future.

Warm regards,
Michelangelo Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji