Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspaniały”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
El Dorado Royale, by Karisma
Miejsce nr 3 wśród 11 hoteli w Playa Paraiso
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom złoty
Zrecenzowano 23 lipca 2017

Hotel bardzo duży, położony w przepięknym ogrodzie. Zieleń wspaniale utrzymana, sprzątają na każdym kroku. Wiele basenów. Mieliśmy pokoje w budynkach dwupiętrowych, pokoje przestronne, dobrze wyposażone, sprzątane dwa razy dziennie. Jedzenie znakomite, restauracje czyste, obsługa bardzo przyjazna. Niezwykle sympatyczny kelner na plaży Mauricio. Goście to Amerykanie, którzy potrafią być hałaśliwi, ale w tak rozległym hotelu można się przed nimi ukryć. Mnóstwo leżaków i łóżek bali. Plaża piaszczysta, w wodzie czasem trochę kamieni. Problemem są glony, których czasami było tak dużo, że nie dawali rady sprzątać. Woda czysta, widać małe ryby. Mieliśmy wspaniałe wakacje.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, mariaQ2014MM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarismaHotelsResorts, General Manager, El Dorado Royale, by KarismaOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Hola!

Dear Wspainialy

Hartelijk dank voor uw recente bezoek in ons hotel en de reactie op TripAdvisor.
We zijn blij om te horen dat u prettige ervaringen heeft gehad in ons resort en met het personeel.

Hopelijk hebben we het genoegen om u in de toekomst nog een keer te verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (10 170)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 10 170 recenzji

Zrecenzowano 12 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Witamy ,właśnie dobiega nasza podróż poślubna i chciałam podzielić się wrażeniami z naszej podróży .El dorado royale hotel w którym spędziliśmy nasze wspaniałe wyczekiwane wakacje okazał się dobrym miejscem na wypoczynek ,dlaczego nie bardzo dobrym w naszym mniemaniu ...,głównym minusem jest plaża ,która mimo częstego sprzątania była bardzo brudna przez agli i niestety pracownicy nie dają sobie rady z jej szyszczeniem co powoduje brak możliwości kąpieli w morzu ,kolejnym małym niedociągnięciem jest brak leżaków przy basenach trzeba bardzo wcześnie wstawać aby sobie zająć miejsce przy basenie (wcześnie mam na myśli godz 6:30)już koło 7 rano basen jest cały pozajmowany .Jedzenie i tu napisze w kilku zdaniach ,mimo iż było tu bardzo dużo różnych restauracji jedzenie zostało bardzo dopasowane pod Amerykanów ,których jest tutaj większość i amerykanizm widać na każdym kroku wiec jeśli ktoś nie przepada za smażonym będzie miał niestety mało do wyboru .Sympatyczny personelu z el dorado proszę was abyście zaopatrzyli się w nowe szklanki do drinków bo te w których podajcie są naprawdę w opłakanym stanie .W kulturze meksykanskiej za każda wykonana przysługę wynagradza się napiwkami (niektórzy procownicy wręcz domagają się zapłaty ).Hotel organizuje dużo wycieczek ale przekonaliśmy się ze po wynajęciu auta ,które kosztuje 50 dolarów na dzień wycieczki ,ktore są organizowane w hotelu od strony gdy sam organizujesz sobie czas kosztuje o wiele mniej .Mimo niektórych niedociągnięć pobyt uważamy za udany i polecamy ten hotel .Hola :)

Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Joanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarismaHotelsResorts, General Manager, El Dorado Royale, by KarismaOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Hola!

Dear Joanna K

First we want to thank you for your positive and kindly feedback.
I am sure that a lot of travelers will consider it useful and clarifying with all this valuable information when choosing their next destination in the Riviera Maya.

We will be waiting for your next visit at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.


Remain at your service,

Gabriel Bonilla
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel położony okolo 1 godziny od lotniska CANCUN , środek dżungli a zarazem morze. Plaża nie zachwyca, bardzo mała, wąska, kamienie . Ktoś kto lubi zieleń będzie zachwycony. Baseny, leżaki, łóżka z baldachimami na plaży. Obsługa donosi napoje w każde miejsce.
Polecam wybrać pokoje premium suite, wszędzie blisko i piekny widok, nie nowe ale wszędzie czysto . W nowej wybudowanej czesci są nowe pokoje jednak mniejsze i na uboczu. Śniadania bardzo duży wybór. Kolacje kilka restauracji do wyboru. Jedzenie wybiera się z menu. Polecam świeże lopstery kednak za dopłatą. Wszysto w hotelu jest allinclusive . Cisza i spokój, Warto zrelaksować się w SPA niestety dodatkowo płatne .
GODNY POLECENIA

Data pobytu: styczniu 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pol K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KarismaHotelsResorts, General Manager, El Dorado Royale, by KarismaOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Hola!

Dear Pol K

First we want to thank you for your positive and kindly feedback.
I am sure that a lot of travelers will consider it useful and clarifying with all this valuable information when choosing their next destination in the Riviera Maya.

We will be waiting for your next visit at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.


Remain at your service,

Gabriel Bonilla
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2015 z urządzeń przenośnych

Byliśmy razem z mężem na podróży poślubnej. Miejsce zrobiło na nas bardzo duże wrażenie, hotel świetny, obsługa przemiła i bardzo pomocna, jedzenie znakomite (sushi-palce lizać), pokoje ok, plaza ok.
Wspominamy bardzo miło, napewno tam jeszcze wrócimy
Polecamy

Data pobytu: grudniu 2014, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patrycja G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 marca 2015

Hotel Sensimar to wydzielona część kompleksu El Dorado Royale położonego przy plaży Riviera Maya. Składa się z pięciu budynków po dwadzieścia parę pokoi każdy, położonych w bajecznym i doskonale utrzymanym tropikalnym ogrodzie. Wszystkie pokoje mają po ok.54 metry kwadratowe, a różnią się jedynie widokiem z okna. Posiadają wszelkie udogodnienia, nowy typ klimatyzacji, wspaniałe łazienki i dodatkowo jacuzzi. Opcja all inclusive umożliwia korzystanie z całego kompleksu El Dorado, a jest tam kilkanaście basenów i ponad dwadzieścia restauracji i barów. Jedzenie znakomite, drinki również. Możliwość korzystania z rowerów, kajaków, wieczorne programy rozrywkowe i doskonały serwis dopełniają odczucie luksusu. Dodatkowy atut dla ceniących sobie spokój to brak rodzin z dziećmi - hotel jest dla osób 18+. Ogólnie jest wart swojej, nie najniższej ceny, a jedynym minusem jest nie najpiękniejsza plaża z wystającymi z morza betonowymi blokami...

Wskazówka dotycząca pokojów: Nie polecam sporych dopłat do pokoi z widokiem na morze lub bezpośrednim dostępem do basenu, szkoda...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2015, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jurek59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Playa Paraiso — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0.0 km
El Dorado Casitas Royale, by Karisma
El Dorado Casitas Royale, by Kar...
Nr 27 z 390 w lokalizacji Riviera Maya
Liczba recenzji: 4 903
w odległości 8.8 km
El Dorado Maroma, by Karisma
El Dorado Maroma, by Karisma
Nr 3 z 5 w lokalizacji Playa Maroma
Liczba recenzji: 3 882
w odległości 2.8 km
Valentin Imperial Maya
Valentin Imperial Maya
Nr 1 z 1 w lokalizacji Playa del Secreto
Liczba recenzji: 12 071
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4.8 km
Iberostar Grand Hotel Paraiso
Iberostar Grand Hotel Paraiso
Nr 1 z 11 w lokalizacji Playa Paraiso
Liczba recenzji: 5 949
w odległości 6.9 km
Secrets Maroma Beach Riviera Cancun
w odległości 22.7 km
The Royal Playa del Carmen
The Royal Playa del Carmen
Nr 10 z 211 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 16 369
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w El Dorado Royale, by Karisma? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

El Dorado Royale, by Karisma — dodatkowe informacje

Adres: Carretera Cancun - Tulum Km. 45, Playa Paraiso, Playa del Carmen 77710, Meksyk (dawniej El Dorado Royale)
Lokalizacja: Meksyk > Jukatan > Quintana Roo > Riviera Maya > Playa del Carmen > Playa Paraiso
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr2 wśród hoteli spa w miejscowości Playa Paraiso
Nr2 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Playa Paraiso
Nr2 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Playa Paraiso
Nr3 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Playa Paraiso
Nr3 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Playa Paraiso
Nr3 wśród hoteli na plaży w miejscowości Playa Paraiso
Zakres cen: 1 191 zł–3 729 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4,5-gwiazdkowy — El Dorado Royale, by Karisma 4.5*
Liczba pokoi: 639
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: El Dorado Royale, by Karisma. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
El Dorado Royale Hotel Riviera Maya
El Dorado Royale Mexico
El Dorado Royale Cancun
El Dorado Royale Spa Resort
El Dorado Royale Resort
Eldorado Royale

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem