Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 116)
Filtruj recenzje
8 116 wyniki
Oceny podróżnych
3 563
3 102
909
324
218
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 563
3 102
909
324
218
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 116 recenzji
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu 2 tygodnie w lipcu 2018. Dwie rodziny z małymi dziećmi. Hotel położony bezpośrednio przy pięknej plaży. Jedzenie bardzo dobre. Serwis również bez zastrzeżeń. Wybierając ten hotel TRZEBA zwrócić uwagę, które pokoje oferuje operator. My lecieliśmy z TUI. Hotel podzielimy jest na dwie strefy - privilege oraz ekonomiczna. Pokoje w strefie ekonomicznej - dramat!! Dwa dni spędziliśmy na zamianie pokoi - pomogła rezydentka TUI. Pani manager również stanęła na wysokości zadania. Ale niesmak pozostał. Reasumując. Hotel zdecydowanie na tak ale zamawiając wakacje należy dopilnować aby zostały wybrane odpowiednie pokoje.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ilona K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniale miejsce- wille w stylu kolonialnym w ktorych zlokalizowane sa pokoje otoczone przepieknym, zadbanym egzotycznym ogrodem. Obiekt zlokalizowany jest przy pieknej plazy. Panuje tu luzny, rozrywkowy styl. Czulem sie tu bardzo dobrze. Kilka barow i restauracje tematyczne serwujace wysmienite posilki- wszystko swieze, urozmaicone. Drinki smaczne - ogolnie All Inclusive dziala tu bez zastrzezen. Duzy, czysty basen, wiele lezakow, sklepiki. Strefa dla dzieci, boiska itd. Nie mozna sie nudzic. Calosci oceny dopelnia sympatyczna i pomocna obsluga hotelu.
Naprawde polecam!

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, voytach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Catalonia_Caribbean, Gerente, Catalonia Gran DominicusOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your kind words, there is nothing more pleasant for us than knowing that our guests leave with good memories of their stay. Thanks for your observations about our facilities. We will share your comments with the involved department. Thank you for choosing our hotel as a destination in the Caribbean and we hope to see you soon!

Best regards.

General Manager
Catalonia Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniale miejsce,cudowne 15dni,piekny hotel,pyszne jedzenie,super drinki,przepiekna plaza.Pokoje sprzatane codziennie.Pokoj tylko privilege.Restauracja wloska przepyszna.Polecam wszystkim ktorzy chca spedzic cudowne chwile w Raju.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ignatowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Catalonia_Caribbean, General Manager, Catalonia Gran DominicusOdpowiedź udzielona 10 października 2018

Drodzy Emilia I,

Dziękuję bardzo za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony ze wszystkiego, co oferuje Catalonia Gran Dominicus i że mogą cieszyć się każdym aspektem naszego ośrodka z rodziną. Staramy się przezwyciężyć Twoje oczekiwania i jesteśmy dumni, że osiągnęliśmy nasz cel. Pamiętaj, aby zidentyfikować wszystkich, o których wspomniałeś. To jest twój dom i zawsze możesz wracać w każdej chwili.

ciepłe życzenia,

Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2018

Cudownie położony kompleks hotelowy, wszędzie zieleń i zadbana tropikalna roślinność. Hotel oferuje przestronne, dobrze wyposażone pokoje, chociaż wymagające już odświeżenia. Na terenie resortu jest duży basen, liczne bary, restauracje, piękna, karaibska plaża z drobnym, złotym piaskiem. W cenie pobytu goście mają zagwarantowane pół godziny samodzielnego pływania na katamaranie dziennie oraz godzinę na kajaku. Wieczorami czas umilają występy i pokazy w hotelowym teatrze. Jedyne zastrzeżenia dotyczą klimatyzacji. Prawdopodobnie jest centralnie ograniczona do 26 stopni, ponieważ nie można było uzyskać niższej temperatury /mimo ustawienia programatora na 22 stopnie/.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, moniska2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Catalonia_Caribbean, General Manager, Catalonia Gran DominicusOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear moniska2017,

Thanks for staying with us and for your review. We are glad that overall you enjoyed your stay with us. Thanks for your observations. We will share your comments with the involved department. This is your home and we hope to welcome you back anytime soon.

Best regards.

General Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 grudnia 2017

Hotel dość stary ale dobrze utrzymany. Plaża piękna i zadbana, wyżywienie bardzo dobre i urozmaicone, drinki super. Pokoje czyste ale widać już zużycie co wcale nie przeszkadza. Obsługa bardzo uprzejma, baseny czyste i duże.

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcelus W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dominicus C, Director General, Catalonia Gran DominicusOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marcelus,

On behalf of Catalonia Gran Dominicus, thank you for taking your time to letting us know about your recent experience with us.

It is flattering to know that your stay was magical and you enjoyed our facilities and the great service that our staff provided to you. Thank you for your comments about our installations and for recommending us.

We can't wait to have you and all your friends back at Catalonia Gran Dominicus.
Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji