Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (10 425)
Filtruj recenzje
10 425 wyniki
Oceny podróżnych
3 670
3 894
1 512
716
633
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 670
3 894
1 512
716
633
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 10 425 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Hotel Viva Wyndham jak na cenę za którą go kupiłam spełnił swoje oczekiwania. Aczkolwiek są mankamenty do których mogłabym się przyczepić.
Pokoje - mój był bardzo mały jak na ten standard - bez szału
Atrakcje - przebywając w większości dnia na plaży ani razu podczas pobytu nie zauważyłam żadnych animacji/zajęć. Nad czym bardzo ubolewam.
Wieczorne spektakle odbywały się bardzo późno.
Natomiast lokalizacja hotelu nad Morzem Karaibskim wynagradza wszystko. Przepiękna plaża oraz kolor wody jak i cały resort są naprawdę piękne. Mają swój urok. Jedzenie - wg mnie było bardzo różnorodne i myślę że każdy by znalazł coś dla siebie. Jedynie co nie smakowały mi drinki. Restauracje a la carte - super, polecam
Cały pobyt spędzony w hotelu oceniałbym 7/10. Jeżeli ktoś nie wymaga luksusów, jedzie wyłącznie w celu spędzania czasu poza hotelem - ten hotel ze swoją ceną będzie idealny.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Dagmara B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VivaWyndhamDBeach, Director General, Viva Wyndham Dominicus BeachOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Drogi Kliencie,

Bardzo doceniamy twoją recenzję opublikowaną na Tripadvisor.

Jesteśmy wdzięczni za uwagi, a szczególnie cieszymy się, że spędziłeś wspaniałe wakacje w naszym ośrodku.

Dziękuję za komentarze, spostrzeżenia i oceny. Nie zapominaj, że z przyjemnością powitamy Cię w dowolnym momencie.

Z poważaniem,

Główny menadżer
Viva Wyndham Dominicus Beach & Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel w stylu Karaibskim plaża, morze rewelacja według mnie jest to największy atut tego hotelu i akurat dla mnie i dla mojej rodziny to było najważniejsze. Jedzenie wystarczająco urozmaicone, byliśmy 15 dni i jak na żadnych wczasach moglibyśmy jeszcze tydzień spokojnie zostać polecam z czystym sumieniem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamil7812
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VivaWyndhamDBeach, Director General, Viva Wyndham Dominicus BeachOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za opublikowanie pozytywnej recenzji na TripAdvisor.

Codziennie pracujemy z zaangażowaniem w zapewnianie wysokiej jakości usług wszystkim naszym gościom. Z przyjemnością słyszę, że osiągnęliśmy nasz stały cel podczas Twojej ostatniej wizyty w naszej nieruchomości.

Nie zapominaj, że z przyjemnością powitamy Cię w Viva Wyndham Dominicus

Z poważaniem,

Główny menadżer
Viva Wyndham Dominicus Beach & Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa, jedzenie, napoje rewelacja! Zdecydowanym atutem jest plaża, czysta, bez glonów, widok jest obłędny, a woda przezroczysta! Wybierającym sie na Dominikanę z całego serca mogę polecić ten hotel!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, martyniusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VivaWyndhamDBeach, Director General, Viva Wyndham Dominicus BeachOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za cenne opinie na temat pobytu w naszym obiekcie.

Czytanie pozytywnych komentarzy jest naprawdę satysfakcjonujące i cieszymy się, że pobyt w Viva Wyndham Dominicus był udany.

Dziękujemy za wybranie naszego ośrodka i za polecenie nas na TripAdvisor.

Z poważaniem,

Główny menadżer
Viva Wyndham Dominicus Beach & Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ten hotel to najlepsze miejsce na wakacje w rejonie Bayahibe. Hotel jest ogromny i ma rożnego rodzaju pokoje oraz kilka basenów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Kapitalne restauracje a’la carte. Perfekcyjna obsługa. Największą zaletą jest centralne miejsce hotelu w którym jest plaża, basen, bar i główna restauracja. Cały dzień są animacje a wieczorem mnóstwo atrakcji więc jak ktoś chce skorzystać to nie będzie się nudził. All inclusive wypasiony i niczego nie brakuje. Polecam !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MarGPaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VivaWyndhamDBeach, Director General, Viva Wyndham Dominicus BeachOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi Kliencie,

Bardzo dziękuję za cenne komentarze na temat twoich rodzinnych wakacji w Viva Wyndham Dominicus. Jest dla nas bardzo ważne, aby otrzymywać informacje zwrotne i wiedzieć, że spędziłeś przyjemne wakacje.

Pamiętaj, że z przyjemnością powitamy Cię w Viva Wyndham Dominicus.

Z poważaniem,

Główny menadżer
Viva Wyndham Dominicus Beach & Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Wybraliśmy hotel Viva Wyndham Dominicus Beach z kilku względów - bungalowy z klimatem karaibskim - nie marmurowo - luksusowe, ale proste, czyste i wygodne, poza tym dające poczucie intymności. Nasz bungalow był dość blisko basenu głównego i restauracji a jednocześnie na tyle daleko, że mogliśmy tu spokojnie odpocząć. Basen głóny optymalny dla dorosłych i dzieci, poza tym basen w pobliżu strefy VIP spokojniejszy ale bez plaży, dlatego tu bywaliśmy rzadziej.
Restauracja główna, posiłki w mojej ocenie wystarczająco zróżnicowane, zawsze kilka rodzajów mięs, owoce morza również, smaczne sałatki, pyszne owoce, napoje w tym białe, czerwone wino, piwo i soki przygotowywane w hotelu - zaznaczę, że posiłki jak napisałam są urozmaicone co nie oznacza wyboru z tysiąca dań. Dla lubiących pizzę i proste przekąski także coś się znajdzie. Polecam poza tym restauracje a la carte szczególnie Viva Cafe, korzystaliśmy też z La Roca, restauracji meksykańakiej Viva Mexico oraz 25/kuchnia Fusion, poza tym płatnych Atlantic i orientalnej - restauracje trzeba zarezerwować z minimum tygodniowym wyprzedzeniem.
W hotelu co wieczór animacje - bardzo dobrze przygotowane, polecam.
Warto też skorzystać z wycieczek organizowanych przez hotel - polecam Catalinę.
Poza tym piękna plaża nie tak długa jak w Punta Cana gdzie byliśmy dwa lata wcześniej ale przede wszystkim wolna od glonorostów z krystalicznie czystą wodą w wymarzonym kolorze kamienia karaibów larimalu. W Bayahibe plaża Domincus ładna i piaszczysta, a przy samym końcowym odcinku plaży należącym do Viva Wyndham Dominicus Beach rafa koralowa częściowo żywa z mnóstwem ciekawych okazów ryb - papugoryby, garbiki pasiaste, mureny, płaszczki plamiste, skorpeny, jaszczurniki średnie, butter fish, trumpet fish, cow fish, middle crocodile fish, peacoc flounder, korale/mózgpwce, ukwiały - wystarczy bystre oko i trochę cierpliwości (zwłaszcza na na samym końcu rafy tuż przy płyciźnie i brzegu plaży). Dla nad to był raj z większą frajdą niż w Punta Cana/Bavaro.
Otoczenie hotelu i ogród - dużo zieleni, tropikalnych roślin, klimatycznie.
Personel hotelu pomocny i profesjonalny.

Wskazówka dotycząca pokoi: spokojniejszy pokój, bungalow oddalone od basenu
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Beata1212
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VivaWyndhamDBeach, Director General, Viva Wyndham Dominicus BeachOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękujemy za fantastyczną recenzję!

Wspaniale jest słyszeć, że podczas tak wyjątkowej okazji pobyt w hotelu był bardzo udany. Naprawdę doceniamy to, gdy nasi goście poświęcają czas na poinformowanie nas o swoich doświadczeniach w Viva Wyndham Dominicus i cieszymy się, że twoje przekroczyło twoje oczekiwania.

Z przyjemnością powitamy Cię wkrótce i dziękujemy za Twoją łaskawą recenzję.

Z poważaniem,

Główny menadżer
Viva Wyndham Dominicus Beach & Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji