Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Pomorie
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (105)
Filtruj recenzje
105 wyniki
Oceny podróżnych
69
23
13
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
69
23
13
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 105 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel oficjalnie 4*, ale standard 5*. Hotel nowy, bardzo dobrze wyposażony. Standardowe pokoje wyglądają jak na zdjęciach z katalogu, duże ok. 36 m2, z bocznym widokiem na morze. W pokojach darmowy minibar, suszarka, łóżko kingsize oraz mniejsze łóżko. Łazienka połączona z przedpokojem. Wyżywienie w formie ultra all inclusive bardzo smaczne, chociaż pod koniec pobytu wybór dań mniejszy niż na początku. Dużo basenów, blisko do plaży, brak wojny o leżaki. Jedyne zastrzeżenie, to obsługa powinna zabierać i odkładać na bok rzeczy z rezerwowanych łóżek w strefie dla dorosłych, których jest mało i często były puste przez większość dnia. Ogólnie byliśmy zachwyceni hotelem, który przewyzszyl nasze oczekiwania.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, aleksandrap937
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaveResortPomorie, Guest Relations Manager, Wave ResortOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear aleksandrap937,

Thank you so much for the positive and very motivating review! It is a true privilege to hear that we were able to exceed your expectations and help you make the most of your holidays! We will be delighted to welcome you back next year!

Yours Truly,

Deyan Kolev
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Cudowne miejsce, hotel nowy, czysty, zadbany, wszystkie pokoje urządzone ze smakiem, gustownie, na najwyższym poziomie. Obsługa miła, pomocna, duża kultura. Cały kompleks robi wrażenie, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, codziennie (oprócz niedzieli) animacje przy basenach oraz wieczorem w amfiteatrze. Wieczorne pokazy fontann robią wrażenie na każdym. Restauracja rewelacyjna, przestronna, obsługa bardzo dobra, jedzenie przepyszne, bary przy basenach tak samo. Plaża od razu przy hotelu, piaszczysta, czysto. Wszędzie duża ilość ratowników. Można zrelaksować się urlopem. Hotel trochę na uboczu, ale nie jest to problem. Kursuje bus hotelowy i taksówki, do Nessebar 15 min. jazdy.... Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten hotel. Ja na pewno tu jeszcze wrócę.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaveResortPomorie, Guest Relations Manager, Wave ResortOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena K,

Thak you so very much for the wonderful review! Positive feedback like yours is very rewarding and motivating for the entire staff and the management. We can not thank you enough for your kind words and we invite you to be our guests again next summer. It will be an honor to serve you!

Yours Truly,

Deyan Kolev
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Tygodniowe wczasy z dwojgiem dzieci w tym świeżo oddanym hotelu były udane. Hotel położony jest ok. 20 minut od lotniska w Burgas, przy głównej trasie wiodącej w kierunku Słonecznego Brzegu. Mimo, że napisana lokalizacja to Pomorie, to faktycznie znajduje się on ok. 3 km za tym miastem.
Hotel jest nowy i widać, że spieszono się z jego oddaniem. W pokoju drzwi wejściowe troszkę niedomyte po farbie, na korytarzu wisząca taśma malarska, ale pewne niedociągnięcia nie rzutują na ogólną ocenę. Wybraliśmy pokój z widokiem na dziedziniec hotelu i baseny, a z balkonu boczny widok na morze. Pokój na dwóch poziomach, na pierwszym łazienka, prysznic, ubikacja, za nimi oddzielona garderobą i ścianą pierwsza część pokoju z łożem małżeńskim, a schodząc trzema schodkami w dół, rozkładane dwa łóżka. Klimatyzacja działała bez zarzutu, natomiast automatycznie wyłącza się w momencie otwarcia drzwi balkonowych. Pokój codziennie sprzątany, 3 razy w tygodniu była wymiana ręczników. Ręczniki plażowe można wymieniać codziennie od 16.30 d 18.00. W łazience (otwartej) trochę niezbyt dobrze zaprojektowane dwie umywalki z jednego głównie powodu. Po odkręceniu kranu woda odbija się od płaskiego dna umywalki i pryska na podłogę. Ponadto mój 6-latek nie mógł sam odkręcić kranu, bo zbyt głęboko jest zainstalowany. Poza tym wszystko ok, balkon przy pokoju duży, z małą suszarką na pranie. Prysznic i ubikacja oddzielone od łazienki szklanymi mlecznymi szybami (drzwiami).
Posiłki: bardzo dobre, śniadania od 7.30 do 10.00, lunch od 12.30 do 14.30, kolacja 18.00 do 21.30. Pomiędzy tymi posiłkami czynny bistro bar, nawet w nocy. Oprócz tego oczywiście posiłki przy basenach (frytki, hamburgery itp.). Reasumując 24h na dobę można zjeść dużo i dobrze. Soki to prawdziwe soki (a nie nektary), napoje gazowane, niegazowane, ice tea, piwo, wina, wina musujące. W barach oczywiście drinki, choć te głównie robione przez automaty i to niekoniecznie dobrze wychodzi. W barach dostępne również lody, głównie rożki i lody w kubeczkach. W restauracji lody gałkowe.
Hotel posiada pięknie zaprojektowane baseny, jest ich kilka, strefa dla dzieci, strefa ze zjeżdżalniami i strefa relaksu 16+, gdzie dorośli wypoczywają bez dzieci. Pomiędzy basenami można przemieszać się swoistą promenadą, którą można również dotrzeć na plażę. Mimo ogromu gości, przy każdym basenie można było bez problemu znaleźć wolne leżaki.
Przed hotelem fontanny, gdzie wieczorami o 21 można zobaczyć ich taniec w rytm muzyki.
Animatorzy aktywni, zachęcający do gier i zabaw, jak ktoś ma życzenie, zawsze może w coś zagrać: piłka nożna, waterpolo. Przez przypływ na plaży, niestety nie za bardzo dało się zagrać w siatkówkę plażową.
Dla dzieci mini klub sporych rozmiarów, wieczorem tańce i zabawy. Codziennie o 21.30 w amfiteatrze pokazy magii, wieczór indyjski, występ tancerzy z Brazylii, podobnie jak w innych hotelach.
Plaża wąska i w trakcie pobytu morze jeszcze ją zmniejszyło. Ale taki urok tego miejsca. Pełno wolnych leżaków, nigdy nie było problemu z miejscem.
Co do obsługi to wszyscy mili i uśmiechnięci. Raz gdy brakło ręczników plażowych bo nie dowieźli z pralni to concierge i menedżer hotelu czym prędzej załatwili inne.
Reasumując: udane wakacje, duży kompleks zapewniający rozrywkę na cały dzień, jedzenie pyszne, obsługa miła, a przede wszystkim cisza i spokój. I to jest duży plus hotelu położonego w szczerym polu, nie ma tłumów, sklepików, głośnej muzyki. Polecam z czystym sumieniem i chętnie bym wrócił z rodziną do tego obiektu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Z widokiem na morze
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, nikodeml333
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaveResortPomorie, Guest Relations Manager, Wave ResortOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear nikodeml333,
I'm really happy for the pleasure to reply to your brilliant review and thank you for your kind and positive attitude! It has been a pleasure to serve you and we are looking forward to seeing you again next summer!
Sincerely,
Deyan Kolev
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Szuranie krzesłami przez obsługę od wczesnych godzin porannych w głównej restauracji ( teren na dworze) to wątpliwa atrakcja tego hotelu. Jest to bardzo głośne i budzi rano. Codziennie rano, wcześnie rano około 6.15 pracownicy hotelu czyszczą stoły przed główną restauracją. Przy okazji tak bardzo szurają tymi metalowymi krzesłami, że pobudka jest zagwarantowana. To bardzo wczesna godzina jak na wakacje. Szuranie trwa około 30 minut. Niestety hotel jest tak zbudowany, że niesie się tutaj duże echo. Ofiarami tego szurania krzesłami są ci goście, którzy wykupili pokoje z widokiem na morze. Po interwencji w geast relation sytuacja uległa nieco poprawie. Niemniej goście hotelowi którzy rano jedzą śniadanie też szurają krzesłami. Ot taki urok tego hotelu.
W barach bardzo mały wybór alkoholi markowych, żeby nie powiedzieć że ich po prostu brak. Korzystać można wyłącznie z lokalnych, bułgarskich trunków..
Barmani w większości z przypadku. Łysy barman w barze w lobby wyjątkowy gbur i bardzo odpychający człowiek. Jego zachowanie w stosunku do Gości wręcz karygodne. Łącznie z wypowiedziami typu- "jak chcesz to stań tu za mnie i pracuj" Nie przygotowują drinków tylko leją ile popadnie do szkła.
Osoby pracujące w barach w ogóle nie potrafią przygotowywać drinków. Przy ich przygotowywaniu korzystają z pisemnej instrukcji. I w tym nawet nie jest problem, to nowy hotel a załoga musi się dograć, ale problem w tym że nie zachowują żadnych proporcji w przygotowywaniu drinków, leją co popadnie i ile popadnie, byle się zgadzały składniki. W barze przy zjeżdżalniach usłyszałem od barmana, zamawiając napoje dla rodziny, że mogę dostać tylko 2 napoje na jedną osobę. Lody lokalne formy Nestle. Bardzo słodkie. Mini barek uzupełniany codziennie tylko wodą. Na początku w lodówce 2 piwa.2 cole i soczek w kartoniku.

Toalety i bar na plaży w blaszanym kontenerze ( widać to na zdjęciu) . Bardzo z nich śmierdzi wieczorami.
Na całym obiekcie mnóstwo insektów. Uciążliwe zwłaszcza wieczorem. Na szczęście w oknach balkonowych są moskitiery. Ręczniki plażowe wymieniane wyłącznie od 16.30 do 18.00. później musisz chodzić na basen z brudnym ręcznikiem.

Bar w lobby zamykany o 23.00.

Amfiteatr malutki . Pokazy bardzo słabe czego świadectwem jest fakt, że na początku jest tutaj bardzo dużo widzów, a w połowie połowa opuszcza przedstawienie przed jego końcem. Większość przedstawień robiona własnym sumptem czyli siłami osób zatrudnionych w sekcji animacji i mini klubie.

Bary na wolnym powietrzu duże, ale ubogie w napoje i alkohole. W jednym barze gdzie jest nieco lepsza oferta napojów kolejki ( widać na zdjęciu). W pozostałych barmani się nudzą. Przekąski na lunch wyłącznie w stylu fast food. Makaron. Pomidorami. Hamburger i Frytki i jakieś coś co prawdopodobnie jest kurczakiem w warzywach.

Baseny ( jest sierpień) bardzo zimne. To zapewne wynik wiatru wiejącego codziennie od morza, który schładza wodę.

Co warto zjeść na kolację? Pizzę. Jest naprawdę dobra i smaczna. Niestety w niektórych okresach kolacji, trzeba odstać w kolejce za pizzą nawet 30 minut ( na zdjęciu kolejka za pizzą )

Czego nie warto robić w tym hotelu?
Przychodzić na kolację około 21.00. Mimo iż zgodnie z ofertą hotelową kolacja jest do godziny 21.30 to już pół godziny wcześniej większość stanowisk na których przygotowywane powinno być na bieżąco jedzenie jest już wyłączona z pracy a niektóre potrawy są po prostu zimne ( nie mam tutaj na myśli zimnego bufetu). Niektórzy barmani ( ale i kucharze) zamiast pracować, przeglądają telefony komórkowe ( uwiecznione na zdjęciu barmani)
Mimo obecności gości na kolacji ( około 21.00) właściwie każdego dnia obsługa już przygotowywała stoliki na śniadanie. Spryskiwali stoły chemikaliami. Ściągali obrusy. Słabo.
Hotel jest w miejscu "no name". Co prawda w hotelu można skorzystać z bezpłatnych przejazdów busem do Pomorie, ale kursów jest tylko kilka w ciągu dnia ( w poniedziałki autobus nie jeździe) i trzeba sobie miejsce rezerwować z wyprzedzeniem. Bus jest kilkunastoosobowy, więc w większości przypadków brakuje miejsca. Niestety kursy taksówkami do pobliskiej Rawdy w jedną stronę są stosunkowo drogie ( za 7 kilometrów w jedną stronę trzeba zapłacić min. 30 lewa, czyli około 15 euro), Słoneczny Brzeg w jedną stronę to około 35 lewa, Neseber tak samo. Niestety nie ma tutaj żadnych innych środków transportu do miejsc w których można by coś zobaczyć. Wieczorami w hotelu nudy. Można tylko pić alkohol, ale i ten wyłącznie do 23.00. Później bar w lobby jest zamykany.

Hotel wymaga jeszcze gruntownego czyszczenia po otwarciu. Brud na futrynach okien ( na zdjęciu)

Teraz trochę plusów:
Super pokoje, duże, osobno garderoba, osobno łazienka, osobno prysznic, osobno toaleta. Codziennie wymieniane ręczniki do kąpieli. Raz na 3 dni wymiana pościeli. Piękne widoki na morze, myślę, że z większości pokojów. Dużo miejsc na leżakach przy basenach i na plaży. Dobra konstrukcja basenów i ich różnorodność. Łącznie z zewnętrznym jazzcuzi. Strefa dla dorosłych, kabany ( zadaszone pawilony) Ciekawe zjeżdżalnie. Jakość jedzenia zmierza w dobrym, różnorodnym kierunku. Na kolacji można było spróbować m.in. mulii, pieczonego świniaka, ośmiorniczek i kalmarów na zimo, żeberek. To świadectwo, że kuchnia próbuje trafić w różne gusta.
Bardzo miła Pani masażystka ( Bułgarka) w SPA i ciekawa strefa SPA z tureckim hamman. Trzeba też oddać honor menadżerom w hotelu. Widać, że robią co mogą, aby eliminować niedociągnięcia pracowników. Szacunek.

Ładnych zdjęć hotelu nie zamieszczam. Pokazuję wyłącznie to co najbardziej nas bolało, czyli brud i kolejki. Kolejka do geast relation aby zamówić miejsce w restauracji Ala carte, kolejka za pizzą, kolejka do baru przy amfiteatrze wieczorem, kolejka do jedynego baru w lobby hotelowym, również wieczorem. Ogólnie hotel z potencjałem, nie adekwatny stosunek jakości do ceny, niemniej myślę, że mimo wszystko jeden z lepszych hoteli na tym terenie ( wcześniej miałem okazję odwiedzić hotele Victoria Palace, Majestic oraz Iberostar w Słonecznym Brzegu). Wybór należy do Was

A i miałem dopisać, że tą samą opinię wyraża Kaśka z Zakopanego :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, RobertMore2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaveResortPomorie, Guest Relations Manager, Wave ResortOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear RobertMore2016,

Thank you for taking the time to displayi the shortcomings of our a newly opened hotel! Most of the issues, e.g. chairs producing noise while being dragged at precisely 6:15, the challenge with the bald bartender, the food court outlets, the incidental cases of cold food before closing etc. have been already solved, while others are in a process. The cleaning of the hotel has been put in the focus of the Management as well. As for our infamous pizza, it is really very, very good and now it's world famous, that is why everybody wants to have as much as possible, hence the queues. The paradox is that if the pizza wasn't so delicious, there would be no challenge with the wait time. I will not go any deeper in details, all this has been on Facebook as well, so I'd thank you for the honorable mentions of the positive sides, especially the efforts of the Management to help the daily operation. We will spare no efforts to straighten up the toothing issues and we are certain that we will be able to provide a flawless service!
P.S. Thank you for blurring the faces of the guests on your pictures.

Regards,
Deyan Kolev
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Panie sprzatajace natretnie kilka razy sprawdzajà czy jest ktos w pokoju mimo swiatełka nie przeszkadzać. Myślę że jest to związane z napięciem kto pierwszy ten lepszy. Po za tym nic bym nie zmienił wspaniale miejsce, pyszne jedzonko rewelacja po prostu.

Pozdrawiam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WaveResortPomorie, Guest Relations Manager, Wave ResortOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof K,

Thank you very much for your positive feedback! We are so glad that your vacation has been pleasant and at the same time we feel really motivated to improve. We are sorry for the initial shortcomings in the training of our cleaning staff, now they are all trained to read the advanced system of our hotel.
We hope that you will visit us again next summer!

Warm Regards,

Deyan Kolev
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji