Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (583)
Filtruj recenzje
583 wyniki
Oceny podróżnych
221
200
98
35
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
221
200
98
35
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 583 recenzji
Zrecenzowano: 24 września 2018

Sunset Resort. Hotel położony na obrzeżach Pomorie jakieś 20 minut od lotniska w Burgas. Hotel jest bardzo duży, składa się z 6 budynków plus dodatkowo z kolejnych położonych poza ogrodzeniem tzw. Family. Zadbany i bardzo elegancki w większości to apartamenty prywatnych właścicieli. Ponieważ apartament wynajmowaliśmy bezpośrednio od prywatnego właściciela, więc nie mogę się wypowiadać co do obsługi pokojowej jak również do posiłków i barów ponieważ z nich nie korzystaliśmy. W hotelu jest 6 małych wind jednak mają dziwny system jazdy więc w natłoku ludzi czasem trzeba trochę na nie poczekać w sezonie to pewnie masakra. Hotel posiada kilka basenów i ogromną ilość leżaków. Poza sezonem tak jak teraz ludzi jest już nie wiele więc nie ma żadnego problemu natomiast w sezonie podobno już tak pięknie nie ma z miejscami na plaży i basenie. Bezpośrednio z hotelu można wyjść na plażę, jednak tylko osoby z all mają tam leżaki i parasole w cenie reszta musi zapłacić po 7 lv za leżak i parasol. Na basenie leżaki gratis. W przypadku braku pogody w hotelu znajduje się również basen kryty i strefa SPA oraz całkiem sporo leżaków. Na terenie hotelu ciągle się coś dzieje, o co dbają animatorzy przez cały dzień i wieczór. Na terenie hotelu znajduje się również kilka barów i restauracji jednak w porównaniu do tych miastowych są one znacznie droższe. Wzdłuż hotelu jest promenada, która urywa się tuż za nim jednak po przejściu kawałka drogi plażą zaczyna się promenada prowadząca do centrum Pomorie (jakieś 3 km w jedna stronę). Niedaleko hotelu znajduje się coś co przypomina mały dworzec autobusowy skąd można dojechać do Nesebaru, Sozopolu (z przesiadką) czy Słonecznego Brzegu.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Demether
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Traveler,

Thank you for giving your objective opinion and for your good description about the hotel and mostly for that you make the difference between private apartment and apartment managed by the hotel. We really appreciate it and we hope our future guests will read it so they can have an idea what is the difference between both.
As you mentioned we are not responsible about that kind of apartments and the services the owners provide. But for their guests we have 4 restaurants on side and few bars. They are against charge and you can choose from a menu. Regarding the sunbeds on the beach and around the pools- they are less now so it can be more comfortable. During the high season we provide more.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort as our guests!

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2018

Witam wszystkich miłośników podróży oraz również tych, którzy lubią zacisze domowe.
Tym razem podzielę się z wami opinią na temat mojego rodzinnego pobytu w słonecznej Bułgarii.
Jak to zwykle robie, podzielę moja opinie na plusy i minusy, by nie zanudzać Was zbędnymi detalami.

Plusy hotelu SunSet resort w Pomorie to:
1. Lokalizacja, hotelu położony tuż przy piaszczystej plaży temperatura wody w okresie wakacyjnym dochodzi nawet do 29c.
2. Przestronne apartamenty, nasz miał powierzchnię ponad 60m2 z dwoma dużymi sypialniami.
3. Pełne zaplecze kuchenne bardzo przydatne w opcji bez wyżywienia. Posiadaliśmy
do dyspozycji;
- pralkę
- zmywarkę
- kuchenkę elektryczna z piekarnikiem
- lodówkozamrażarkę
4. Przestronna łazienka z dodatkowa osobna ubikacja
5. Na terenie całego obiektu miła obsługa
6. Hotel zadbany i czysty, pokoje sprzątane codziennie włącznie z balkonem oraz wymiana ręczników
7. Sporo basenów każdy znajdzie cos dla siebie, woda nie jest lodowata i można spokojnie się kąpać.
8. Trzy restauracje wliczone w All Inclusive, powodują, iż nie musimy stać w kolejkach za jedzeniem, nie będziemy odczuwać tłoku.
Będzie to zaleta zwłaszcza dla podróżujących w sezonie. Osobiście polecam restauracje boczne, gdyż w obiekcie głównym o nazwie "Sigma"
jest najwięcej gości hotelowych i może być tłoczno.
9. Plaza czysta, do dyspozycji gości leżaki wliczone w opcje All Inclusive
10. Jedzenie dobre oraz świeże, każdy znajdzie cos dla siebie.
11. Bardzo dobre lody dla dzieci dostępne przez cały dzień
12. Na terenie hotelu dla gości, dostępne są dodatkowe odpłatne restauracje, w których możemy spróbować między innymi kuchni Włoskiej czy Francuskiej.
13. Wieczory możemy umilić sobie, grając w kręgle, bilarda czy rzutki.
14. Ciche pokoje od strony lądu zaznaczam bez widoku na morze. My mieliśmy apartament w budynku Alfa, byliśmy bardzo zadowoleni. Pokoje z widokiem na morze mogą sprawić problem zwłaszcza
dla par z małymi dziećmi, ponieważ na terenie hotelu do późna gra muzyka oraz odbywają się również śluby.

Minusy hotelu to:
1. Jak wcześniej wspomniałem, jedzenie dobre, lecz monotonne, codziennie dostawaliśmy to samo, we wszystkich trzech restauracjach (budynek Sigma posiada troszeczkę większy wybór). Kompletnie brak owoców morza, bardzo skromna
kuchnia Bułgarska.
2. Komunikacja z personelem w języku angielskim bardzo ograniczona, nie mówiąc już o języku polskim. Osoby znające Rosyjski będą miały duże ułatwienie.
3. Bardzo utrudniona możliwości przedłużenia rezerwacji pokoju w ostatni dzień pobytu. Nam się nie udało przedłużyć godzin, wiec
musieliśmy przechowywać swoje bagaże na recepcji od godziny 12 do późnych godzin wieczornych.
4. Ograniczone darmowe WI-FI, takowe dostępne tylko na recepcji. Za dodatkową opłatą możemy otrzymać dostęp do WI-FI w pokoju.
5. Bary na plaży oraz punkt wymiany ręczników plażowych dostępne tylko do godziny 17, stanowczo za krótko jak na okres wakacyjny.
6. Utrudnienia z zamianą pokoju, praktycznie ta opcja graniczy z cudem i nawet za dodatkowa oplata, nie dostaniemy innego pokoju niż ten, który mamy zabukowany przez biuro podróży :)
7. Większość dodatkowych rozrywek na terenie hotelu płatna.
8. Na plaży drogie sporty wodne (zaznaczam, iż to nie należą one do hotelu-podaje to, jako dodatkową informację)

Na zakończenie dodam, iż warto zwiedzić pobliskie miasteczka takie jak Pomorie czy Nesebar. W pobliżu hotelu dostępny jest również
spory AquaPark. Zabawa zarówno dla dzieci, jak i dorosłych jednak atrakcja nie jest wliczona w All Inclusive i trzeba uiścić niemałą opłatę.

Wakacje ogólnie uważamy za udane, na pewno chcielibyśmy wrócić do tego hotelu, lecz bez opcji All Inclusive, wystarczy samo śniadanie.
Na mieście, zjemy tanio i smacznie, warto wiec przemyśleć czy płacić w biurze podróży spore pieniądze za opcję All Inclusive.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Dominik B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 14 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Dominik,

Your review is impressive! It's written really clear and we think it can be useful for other visitors. So we appreciate that you took your time to share it with us and the community of TripAdvisor.
Regarding all pros we are happy to read that you enjoyed them and you are satisfied with the service, the accommodation, the food etc. Here we would like to note that only part of the apartments are equipped with washing machine and dishwasher. Usually, we provide that kind of apartments for guests who are staying more than 2 weeks or a month.
We'll take your remarks into account as well. But during the high season July-August it's really difficult to extend your stay. You are right. But it's because of the occupancy. We are fully booked during this period and when there are other guests waiting to check in unfortunately, we can't offer late check out. It's the same situation with the early check in. We always take this requests into account and we do our best to fulfill them.
We are working on the Wifi together with the responsible provider and we expect to be better next year.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort!

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2018

Byliśmy z żoną w owym hotelu od 27/08-04/06/2018.Pierwszy raz i ostatni.I tak.Naszym zdaniem hotel(a mieszkaliśmy w budynku głównym"SIGMA") zasługuje na najwyżej 4 gwiazdki a według mnie i to jest na wyrost. Może 3,5.Rozumiem,że różne kraje to i liczba gwiazdek co do standardu inna,ale;Plusy;1-blisko ciepłe morze-ok100m.baseny wewnętrzne nie najgorsze(przed "SIGMA" dwa największe),reszta mniejsza ale ujdzie.Pokoje duże ,dość przestronne tarasy,ale zależy na którą stronę posiada się balkon-bo jeśli na główną ulicę to kicha bo przystanki autobusowe i Bułgarzy z tabliczkami z kwater prywatnych zaczepiającymi samochody.Z zewnątrz wygląda OK.I to tyle z plusów.A teraz minusy;1.Zastanawialiśmy się co nas tak pogryzło po drugiej nocy,może komary bo na kolacji wieczorem byliśmy.?Ale nie.Wyjaśniło się rano-MRÓWKI W POKOJU.Dla niedowiarków mam video,nawet kilka z różnych dni.Na moje pytanie do pani" sprzątającej"-co to-wzruszenie ramionami i wciągnięcie owadów do odkurzacza.I to tyle z odrobaczania pokoju.2.Nie ma grzecznego zwyczaju pukania do drzwi przed wejściem "room service" a o zawieszkach na klamkę"nie przeszkadzać" trzeba zapomnieć.Podobnie o dzwonku do drzwi czy też czerwonej lampce że nie życzymy sobie aby nam przeszkadzano.Czasem podczas drzemki słychać było że ktoś wychodził no bo drzwi trzasnęły.Jeśli więc biegasz z gołym "wackiem" po pokoju to licz się z tym,że w każdej chwili wejdą panie z" room service"-o ile tak to można nazwać.3.Przez pierwsze 2 dni napiwek dla pań sprzątających-10lew.Oczywiście wymiana pościeli i ręczników(ale nie mini szamponów i mydła-dostaliśmy 2 minimydła i dwa mini żele) i do końca pobytu nic.Trza więc było biec do sklepiku coś kupić do kąpieli.Dnia 3-go zostawiłem 5 lew bo dychy nie miałem,dwadziescia nie dam,bo to w końcu ich praca-i tu już tylko wymiana ręczników.Zapomnij człeku o pościeli.No a czwartego dnia zaspaliśmy na busa do Nessebar i z czystego zapomnienia i pośpiechu nic nie zostawiłem.Efekt-ani ręczniki,ani też pościel nie wymieniona,kosz na śmieci wymieniony ale bez worka..4.Woda z kranu absolutnie nie nadaje się do picia nawet po przegotowaniu.Jest lekko zielona i capi szambem-tylko do mycia ale i tak potem czuć dziwny zapach.Kupowaliśmy w sklepie duże baniaki do mycia zębów i wypicia parzonej kawy.5.Jedzenie-temat rzeka.Monotonne,codziennie to samo.Dość miałem codziennie rano parówek,jajecznicy,gotowanego boczku,naleśników i rozcieńczonych wodą soków.Owoce-banany świeże (bo by zczerniały) ale już brzoskwinie,nektarynki które ładnie wyglądają ,w środku nie najlepszej "jakości" bo mrożone i podgniłe.Stołowaliśmy się na mieście-rozmaite jedzenie(ceny jak nad polskim morzem)-co kto lubi ale szału nie ma.6.Mimo że masz "all inclusive" i jeśli chcesz leżak na plaży i "dach"typu Cabana lub inny z trzcinowym dachem i tak musisz dopłacić 50lev (110 zł)-dziennie.Warto zaznaczyć że pokoje w resorcie nie są w pełni własnością hotelu-spotkaliśmy polskie małżeństwo które wykupiło apartamenty w hotelu i wynajmuje.Spotkaliśmy się także z kilkoma ogłoszeniami w oknach o sprzedaży pokojów.Nasza ocena być może nie do końca może być obiektywna ale to są nasze wrażenia z pobytu.Co do biura podróży TUI-żadnych zastrzeżeń,miła i pomocna rezydentka(właściwie z Polaków tylko my w tym czasie byliśmy)Wszystko zgodne z umową .Lecieliśmy liniami Enter Air.Również bez zarzutu.Polecam.Lądowanie nawet przed czasem.Reasumując;Bułgaria-nigdy więcej.Ranking dla kibica; Chorwacja,Wyspy Kanaryjskie - Bułgaria,Grecja 3-1.
Pozdrawiamy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, louis159
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Louis,

Thank you for taking time to share your feedback. But it's a pity that we can't understand it very well.
We hope it will be useful for other readers. We would like to note that we also carry out regular pest control procedures to ensure the hotel is kept as free as possible from natural wildlife which can cause inconvenience to our guests. So there is a whole procedure not only a vacuum machine cleaning.
The beach in not private and owen by Sunset Resort. The concessioner is responsible about them and he set the prices. Sunbeds and parasols on the beach are included only in the price of all inclusive stay. The price of 50 BGN is for a family tent.
The housekeepers do not enter when there's a sign "do not disturb" and we are very surprised to read that, because we never had such a situation before. So if there's any kind of inconvenience for you during your stay we hope to inform us on place so we react immediately and check what's happening. Like that it's impossible to verify the case.
Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018

Hotel ładny, czysty, zadbany nad samym morzem. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki i pościel wymieniana na każdą prośbę. Obsługa bardzo miła. Dojazd z lotniska do hotelu około 10-15 min.
Bardzo fajny kompleks basenów, idealny dla rodzin z dziećmi i to w różnym wieku (zróżnicowane głębokości), 3 zjeżdżalnie, brodziki - po prostu rewelacja. Woda i okolice basenów czyste i posprzątane. Dodatkowym plusem jest kryty basen, który jest idealny na zdarzające się na początku lipca deszczowe dni
Plaża bardzo ładna z leżakami i 2 barami z napojami.
Jedzenie, w zależności od gustu - w restauracji głównej dość monotonne, niestety często zimne (brak pożądanych bemarów) jednak była możliwość skorzystania z pozostałych 3 dostępnych w all restauracji.
Polecam ten hotel, mimo wielu gości nie czuć było tłoku ze względu na dużą przestrzeń.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciej Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback. We appreciate it and we are happy to read that you enjoyed your stay here.
I'll pass your remarks regarding the food to the responsible department in order to make some improvements.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2018

Byliśmy w 3 osoby w maju. Hotel nie był jeszcze pełny, więc czynny był tylko jeden basen na którym z trudem można było znaleźć miejsce. Bardzo głośna muzyka przeszkadzała w odpoczynku. Plaża brudna, sprzątanie polegało na tym, że zgarniano rano to co wyrzuciła woda i zostawili turyści, a odpływ zabierał to z powrotem.Mieliśmy apartament w budynku głównym, metraż ok, ale druga sypialnia bez okna. Balkon duży ale tylko mały stoliczek i 2 krzesełka. W restauracji kolejki do jedzenia, jedzenie średnie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Jak na Bułgarię to ok.
Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Krystyna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Krystyna,

Thank you for your review and for mentioning the month of stay.
It's important because some of the things you've mentioned are already changed like the music for exemple and the beach.
In the beginning of the season some of the facilities are closed and regarding the apartment with 2 and 3 bedrooms- there's always one bedroom without windows. It's described in our catalogues and website.
We hope to have the opportunity to welcome you again and if you have any questions regarding the hotel do not hesitate to contact us.
Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji