Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (586)
Filtruj recenzje
586 wyniki
Oceny podróżnych
222
201
98
36
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
222
201
98
36
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 586 recenzji
Zrecenzowano: 11 lipca 2018

Wrażenia z pobytu (termin 8-15 czerwca)
Hotel - sam hotel robi niesamowite wrażenie, pięknie położony praktycznie nad samym brzegiem morza z zapierającym widokiem z okien na plażę, na którą jest rzut beretem z terenu hotelu. Apartamenty duże, przestronne wyposażone w pralkę i praktycznie pełną kuchnię. Wszystko czyste i zadbane.
Baseny - bardzo fajny kompleks basenów, idealny dla rodzin z dziećmi i to w różnym wieku (zróżnicowane głębokości), 3 zjeżdżalnie, brodziki - po prostu rewelacja. Woda i okolice basenów czyste i posprzątane. Duża dostępność leżaków, praktycznie spokojnie po śniadaniu około 9-ej mogliśmy znaleźć miejsce dla 10 osób. Sporadyczne rezerwowanie leżaków ręcznikami przez turystów z Niemiec (na 7 dni były 2 takie przypadki).
Obsługa - zarówno w recepcji, restauracji i w barach obsługa była uśmiechnięta, pomocna i życzliwa (prośba o doniesienie suszarek do pokoju zrealizowana została w okamgnieniu). Nie spotkaliśmy się z nieuprzejmym zachowaniem. Duży plus dla kelnera z baru za załatwianie cytryn do herbaty na śniadaniach :)
Jedzenie - no niestety to chyba najsłabsza strona hotelu. Jedzenie w ogólnej restauracji niestety było dosyć monotonne, momentami wręcz słabe - nie było wystawiane w podgrzewaczach i bardzo szybko stygło. Byłem rozczarowany małą ilością ryb serwowaną w głównej restauracji - biorąc pod uwagę bliskość morza. Tragiczne pieczywo, jeden rodzaj bułek na bank pieczonych z gotowych mrożonek, nie mówiąc o gumowatym chlebie ni to tostowym ni to zwykłym. Ale były również plusy - dobrze pomyślany bufet dla dzieci, gdzie dania były ustawione na niższej wysokości i dzieci same mogły nakładać jedzenie; bardzo dobre omlety smażone na życzenie klienta na śniadanie; spory wybór owoców do każdego posiłku; przepyszne lody i nieśmiertelna sałatka szopska :)
Animatorzy - o ile jedzenie to najsłabsza strona hotelu, to zespół animatorów jest najjaśniejszą jego stroną. Największe uznanie, podziękowania i pozdrowienia dla Martina - człowieka, który potrafił aktywować do zabawy całe rzesze wczasowiczów ze wszystkich krajów (a nie tylko niemieckojęzycznych jak to się zazwyczaj zdarza). Martin i reszta ekipy sprawiali, że hotel po prostu tętnił życiem. Myślę, że zapamiętamy go na całe życie.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, ppluczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 12 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for this great and detailed review! You really made us smile.
We'll take your remarks into account and I'll pass them to the responsible departments.

Hope to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel super, czysto, bardzo smacznie (dla każdego coś dobrego), dużo przestrzeni, miła obsługa, animacje standardowe (jeden z animatorów starał się ładnie mówić po polsku). Leżaki w all na basenie i przy plaży, napoje, bary na plaży i przy basenie. W głównym budynku 6 wind, piękne widoki (szczególnie z 12 piętra), duży wybór miejsc w których chcemy zjeść (kilka restauracji). Na przeciw hotelu dobrze zatowarowany market, prawie od hotelu prowadzi wzdłuż morza betonowa promenada do centrum ok 3 km, dla leniwych pod hotelem stoją bryczki i taxi (15 lv do centrum Pomorie).
Największe plusy to czystość, jedzenie i plaża których jest tu niewiele. Polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
4  Dziękujemy, Patrycja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Patrycja,

Thank you for the great feedback! We really appreciate it.
We hope to have the opportunity to welcome you again!

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2018

Hotel super, czysto. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki i pościel wymieniana co dwa dni Obsługa bardzo miła. Mimo zakazu rezerwowania leżaków, niestety tylko nasi rodacy tego nie przestrzegali i z samego rana leżały ręczniki na leżakach mimo, że bez problemu były wolne na plaży jak i przy basenie. Jeśli chodzi o jedzenie dość monotonne, ale głodny nikt nie chodził. Dojazd z lotniska do hotelu około 10-15 min. Polecam ten hotel, mimo wielu gości nie czuć było tłoku ze względu na dużą przestrzeń. Jak ktoś chce za dopłatą można otrzymać pokój wcześniej jak i później go zdać. Cena 10 lewa za godzinę.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Jakub_b16
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jakub,

Thank you for sharing your opinion on TripAdvisor!
We are happy to know that you enjoyed your stay here and hope to have the chance to welcome you back!

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo czysty i zadbany. Pięć gwiazdek wyróżnia hotel i jest całkiem zasadne na tle innych bułgarskich obiektów, ale oczywiście nie ma co łączyć z gwiazdkami europejskimi. Nie ma tłoku na plaży, 4 baseny również zapewniają dostateczną ilość miejsca. Animacje naprawdę świetne, choć nie po polsku. Minus za wyżywienie - wszystko świeże, choć niestety królują potrawy z głębokiego tłuszczu. Niestety tłuste menu powtarza się codziennie. O lekkim posiłku nie ma co marzyć.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, 882patryks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Patryk,

Thank you very much for sharing your opinion with us and the community of TripAdvisor!
We'll pass your comments to the responsible department in order to make some improvements if necessary.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort, Pomorie.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018

W Sunset Resort spędziliśmy tydzień rodzinnego urlopu, hotel przepiękny, robi mega wrażenie, bardzo czysty i zadbany, obsługa miła, można swobodnie się dogadać po angielsku. Na początku maja pogoda nas nie rozpieszczała, było deszczowo więc korzystaliśmy z krytego basenu, fajna opcja, basen spory, również zadbany. Jedna mega ważna rzecz- jadąc tam na początku maja należy się liczyć z tym, że trwają przygotowania do sezonu więc ze wszystkich basenów otwarty jest tylko jeden, ławki dopiero malowane, farba schnie, jest cicho, muzyka nie leci, trochę to przygnębiające,więcej niż połowa atrakcji jest nieczynna. Ale trudno, początek sezonu więc można to zrozumieć za to nie do wybaczenie jest poziom kuchni w hotelu. Była to masakryczna masakra! Kuchnia na poziomie poniżej hotelu 3*, nie było bemarów tylko płyty grzewcze i jedzenie od 7 rano po prostu sobie stygło, codziennie zimna jajecznica, mało tego przy dwóch stacjach było to samo jedzenie-jajecznica, pancakes,parówki, ziemniaki opiekane, kiełbasa, zapiekanka na chlebie z mięsem. I codziennie to samo, każdego dnia przez tydzień. Oprócz tego sery, pieczywo mrożone i wypiekane na miejscu- porażka jakby nie można było upiec w kuchni na miejscu, rogaliki i kajzerki jak z Lidla albo Biedronki. A teraz kolacja- mięsa niejednokrotnie twarde, jednego dnia pieczony prosiak, potem to mięso kolejnego dnia podane w sosie i następnego dodane jeszcze do zupy i zalane wodą. Desery tragiczne, żadnego live cooking, w hotelach 4* normą jest, że na śniadanie smaży się na życzenie omlety, jajecznicę a na kolację np. świeży sos do makaronu albo mięsa krojone dla gościa. Już nie wspomnę nawet o jakimkolwiek podejściu estetycznym do podawanego jedzenia, kuchnia w tym hotelu to dramat a szkoda, bo 5* zobowiązuje, mi osobiście już piątego dnia było słabo na widok tego jedzenia.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ScarlettOHaraButler
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 15 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion with us. It's really important so we can make some improvements where necessary.
We'll take all your marks into account.

On the other hand we would like to bringing up your satisfaction regarding the hotel and our staff.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort, Pomorie.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji