Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (596)
Filtruj recenzje
596 wyniki
Oceny podróżnych
228
203
98
37
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
228
203
98
37
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 596 recenzji
Zrecenzowano: 22 czerwca 2018

Hotel super, czysto. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki i pościel wymieniana co dwa dni Obsługa bardzo miła. Mimo zakazu rezerwowania leżaków, niestety tylko nasi rodacy tego nie przestrzegali i z samego rana leżały ręczniki na leżakach mimo, że bez problemu były wolne na plaży jak i przy basenie. Jeśli chodzi o jedzenie dość monotonne, ale głodny nikt nie chodził. Dojazd z lotniska do hotelu około 10-15 min. Polecam ten hotel, mimo wielu gości nie czuć było tłoku ze względu na dużą przestrzeń. Jak ktoś chce za dopłatą można otrzymać pokój wcześniej jak i później go zdać. Cena 10 lewa za godzinę.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Jakub_b16
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jakub,

Thank you for sharing your opinion on TripAdvisor!
We are happy to know that you enjoyed your stay here and hope to have the chance to welcome you back!

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo czysty i zadbany. Pięć gwiazdek wyróżnia hotel i jest całkiem zasadne na tle innych bułgarskich obiektów, ale oczywiście nie ma co łączyć z gwiazdkami europejskimi. Nie ma tłoku na plaży, 4 baseny również zapewniają dostateczną ilość miejsca. Animacje naprawdę świetne, choć nie po polsku. Minus za wyżywienie - wszystko świeże, choć niestety królują potrawy z głębokiego tłuszczu. Niestety tłuste menu powtarza się codziennie. O lekkim posiłku nie ma co marzyć.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, 882patryks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Patryk,

Thank you very much for sharing your opinion with us and the community of TripAdvisor!
We'll pass your comments to the responsible department in order to make some improvements if necessary.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort, Pomorie.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2018

W Sunset Resort spędziliśmy tydzień rodzinnego urlopu, hotel przepiękny, robi mega wrażenie, bardzo czysty i zadbany, obsługa miła, można swobodnie się dogadać po angielsku. Na początku maja pogoda nas nie rozpieszczała, było deszczowo więc korzystaliśmy z krytego basenu, fajna opcja, basen spory, również zadbany. Jedna mega ważna rzecz- jadąc tam na początku maja należy się liczyć z tym, że trwają przygotowania do sezonu więc ze wszystkich basenów otwarty jest tylko jeden, ławki dopiero malowane, farba schnie, jest cicho, muzyka nie leci, trochę to przygnębiające,więcej niż połowa atrakcji jest nieczynna. Ale trudno, początek sezonu więc można to zrozumieć za to nie do wybaczenie jest poziom kuchni w hotelu. Była to masakryczna masakra! Kuchnia na poziomie poniżej hotelu 3*, nie było bemarów tylko płyty grzewcze i jedzenie od 7 rano po prostu sobie stygło, codziennie zimna jajecznica, mało tego przy dwóch stacjach było to samo jedzenie-jajecznica, pancakes,parówki, ziemniaki opiekane, kiełbasa, zapiekanka na chlebie z mięsem. I codziennie to samo, każdego dnia przez tydzień. Oprócz tego sery, pieczywo mrożone i wypiekane na miejscu- porażka jakby nie można było upiec w kuchni na miejscu, rogaliki i kajzerki jak z Lidla albo Biedronki. A teraz kolacja- mięsa niejednokrotnie twarde, jednego dnia pieczony prosiak, potem to mięso kolejnego dnia podane w sosie i następnego dodane jeszcze do zupy i zalane wodą. Desery tragiczne, żadnego live cooking, w hotelach 4* normą jest, że na śniadanie smaży się na życzenie omlety, jajecznicę a na kolację np. świeży sos do makaronu albo mięsa krojone dla gościa. Już nie wspomnę nawet o jakimkolwiek podejściu estetycznym do podawanego jedzenia, kuchnia w tym hotelu to dramat a szkoda, bo 5* zobowiązuje, mi osobiście już piątego dnia było słabo na widok tego jedzenia.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ScarlettOHaraButler
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 15 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion with us. It's really important so we can make some improvements where necessary.
We'll take all your marks into account.

On the other hand we would like to bringing up your satisfaction regarding the hotel and our staff.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort, Pomorie.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2018

Majowy weekend spędziliśmy w Bułgarii w "podobno" w jednym z najlepszych hoteli.
Sam hotel robi niesamowite wrażenie - 5 budynków z pokojami w formie apartamentów otaczających kompleks basenów i barów oraz restauracji, stąd bezpośrednie wejście na plażę, wszystko ładnie i czysto utrzymane, zadbane, w razie niepogody do dyspozycji całkiem fajny basen kryty , SPA , siłownia / niestety płatna/. Obsługa taka sobie , momentami wręcz nieprzyjemna lub niezorientowana. Jedzenie natomiast pozostawia wiele do życzenia / chodzi o restauracje gdzie podawane są posiłki wykupione - śniadania, obiady, kolacje/, całe 8 dni to samo, brak urozmaicenia , ale
smaczne. Pozostałe restauracje z powodu wczesnego terminu jeszcze nieczynne a jest ich 6. Natomiast restauracje rybna Meditarian - obłęd tak wspaniałych potraw trudno znaleść - niestety a la carte - płatne , ale ceny rozsądne.Położenie takie sobie do Pomoria centrum spacerkiem 5 km - betonką wzdłuż morza / trudno to nazwać promenadą/ lub autobus z pod hotelu za 1 lewa / stan autobusów okropny nie polecam lepszy spacer.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, HAQ55
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 7 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your feedback! We appreciate it! We'll take into account your marks in order to make some improvements if necessary.
Thank you as well for bringing up your satisfaction about the hotel and the Mediterranean restaurant.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort!

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2017

W Sunset Resort spędziliśmy rodzinne wakacje. Hotel na wysokim poziomie, czysty, teren wokół zadbany. Pokój, a raczej apartament, bo był b.duży, z salonem, dwiema sypialniami, balkon ze wspaniałym widokiem na baseny i morze. Aneks kuchenny dobrze wyposażony, była również pralka. Obsługa również nie mam nic do zarzucenia, bardzo pomocna. Nikt nie czekał na żadne napiwki, jak to napisano w innych komentarzach, jednak nie byliśmy skąpi :). Jedzenie również bardzo dobre, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Stołowaliśmy się głównie w restauracji Spphire. Była już praktycznie końcówka sezonu, więc tłoków nie było. Praktycznie samo Niemcy w podeszłym wieku i obsługa zazwyczaj mówiła w tym języku ale w recepcji bez problemu można było porozumieć się po angielsku. W trakcie pobytu potrzebowaliśmy pomocy lekarskiej dla 2,5 letniego syna. Lekarka zjawiła się błyskawicznie do pokoju, leki takie jak antybiotyk i syropy dostaliśmy od niej od razu. Nic nie płaciliśmy, świetnie mówiła po angielsku. Pogoda jedynie była słaba ale jak to o tej porze - loteria. Gdyby hotel położony był w bardziej atrakcyjnej miejscowości, na pewno wybralibyśmy się jeszcze raz. W centrum Pomorie można wynająć samochód za 35Euro za dzień. Auto nowe 3letnie w super stanie. Wybraliśmy się do Nessebar, bardzo prosta droga 30min jazdy. Z TUI lecimy już drugi raz i również jesteśmy zadowoleni z jakości usług biura.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, MPawel33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 6 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking time to share your feedback on TripAdvisor and for the great comments. We are pleased to read that you spend a great holiday!

We are looking forward to welcome you back in Sunset Resort!

Greetings,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji