Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (596)
Filtruj recenzje
596 wyniki
Oceny podróżnych
228
203
98
37
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
228
203
98
37
30
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 596 recenzji
Zrecenzowano: 13 maja 2018

W Sunset Resort spędziliśmy tydzień rodzinnego urlopu, hotel przepiękny, robi mega wrażenie, bardzo czysty i zadbany, obsługa miła, można swobodnie się dogadać po angielsku. Na początku maja pogoda nas nie rozpieszczała, było deszczowo więc korzystaliśmy z krytego basenu, fajna opcja, basen spory, również zadbany. Jedna mega ważna rzecz- jadąc tam na początku maja należy się liczyć z tym, że trwają przygotowania do sezonu więc ze wszystkich basenów otwarty jest tylko jeden, ławki dopiero malowane, farba schnie, jest cicho, muzyka nie leci, trochę to przygnębiające,więcej niż połowa atrakcji jest nieczynna. Ale trudno, początek sezonu więc można to zrozumieć za to nie do wybaczenie jest poziom kuchni w hotelu. Była to masakryczna masakra! Kuchnia na poziomie poniżej hotelu 3*, nie było bemarów tylko płyty grzewcze i jedzenie od 7 rano po prostu sobie stygło, codziennie zimna jajecznica, mało tego przy dwóch stacjach było to samo jedzenie-jajecznica, pancakes,parówki, ziemniaki opiekane, kiełbasa, zapiekanka na chlebie z mięsem. I codziennie to samo, każdego dnia przez tydzień. Oprócz tego sery, pieczywo mrożone i wypiekane na miejscu- porażka jakby nie można było upiec w kuchni na miejscu, rogaliki i kajzerki jak z Lidla albo Biedronki. A teraz kolacja- mięsa niejednokrotnie twarde, jednego dnia pieczony prosiak, potem to mięso kolejnego dnia podane w sosie i następnego dodane jeszcze do zupy i zalane wodą. Desery tragiczne, żadnego live cooking, w hotelach 4* normą jest, że na śniadanie smaży się na życzenie omlety, jajecznicę a na kolację np. świeży sos do makaronu albo mięsa krojone dla gościa. Już nie wspomnę nawet o jakimkolwiek podejściu estetycznym do podawanego jedzenia, kuchnia w tym hotelu to dramat a szkoda, bo 5* zobowiązuje, mi osobiście już piątego dnia było słabo na widok tego jedzenia.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ScarlettOHaraButler
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 15 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your opinion with us. It's really important so we can make some improvements where necessary.
We'll take all your marks into account.

On the other hand we would like to bringing up your satisfaction regarding the hotel and our staff.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort, Pomorie.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2018

Majowy weekend spędziliśmy w Bułgarii w "podobno" w jednym z najlepszych hoteli.
Sam hotel robi niesamowite wrażenie - 5 budynków z pokojami w formie apartamentów otaczających kompleks basenów i barów oraz restauracji, stąd bezpośrednie wejście na plażę, wszystko ładnie i czysto utrzymane, zadbane, w razie niepogody do dyspozycji całkiem fajny basen kryty , SPA , siłownia / niestety płatna/. Obsługa taka sobie , momentami wręcz nieprzyjemna lub niezorientowana. Jedzenie natomiast pozostawia wiele do życzenia / chodzi o restauracje gdzie podawane są posiłki wykupione - śniadania, obiady, kolacje/, całe 8 dni to samo, brak urozmaicenia , ale
smaczne. Pozostałe restauracje z powodu wczesnego terminu jeszcze nieczynne a jest ich 6. Natomiast restauracje rybna Meditarian - obłęd tak wspaniałych potraw trudno znaleść - niestety a la carte - płatne , ale ceny rozsądne.Położenie takie sobie do Pomoria centrum spacerkiem 5 km - betonką wzdłuż morza / trudno to nazwać promenadą/ lub autobus z pod hotelu za 1 lewa / stan autobusów okropny nie polecam lepszy spacer.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, HAQ55
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 7 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your feedback! We appreciate it! We'll take into account your marks in order to make some improvements if necessary.
Thank you as well for bringing up your satisfaction about the hotel and the Mediterranean restaurant.

We hope to have the opportunity to welcome you back in Sunset Resort!

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2017

W Sunset Resort spędziliśmy rodzinne wakacje. Hotel na wysokim poziomie, czysty, teren wokół zadbany. Pokój, a raczej apartament, bo był b.duży, z salonem, dwiema sypialniami, balkon ze wspaniałym widokiem na baseny i morze. Aneks kuchenny dobrze wyposażony, była również pralka. Obsługa również nie mam nic do zarzucenia, bardzo pomocna. Nikt nie czekał na żadne napiwki, jak to napisano w innych komentarzach, jednak nie byliśmy skąpi :). Jedzenie również bardzo dobre, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Stołowaliśmy się głównie w restauracji Spphire. Była już praktycznie końcówka sezonu, więc tłoków nie było. Praktycznie samo Niemcy w podeszłym wieku i obsługa zazwyczaj mówiła w tym języku ale w recepcji bez problemu można było porozumieć się po angielsku. W trakcie pobytu potrzebowaliśmy pomocy lekarskiej dla 2,5 letniego syna. Lekarka zjawiła się błyskawicznie do pokoju, leki takie jak antybiotyk i syropy dostaliśmy od niej od razu. Nic nie płaciliśmy, świetnie mówiła po angielsku. Pogoda jedynie była słaba ale jak to o tej porze - loteria. Gdyby hotel położony był w bardziej atrakcyjnej miejscowości, na pewno wybralibyśmy się jeszcze raz. W centrum Pomorie można wynająć samochód za 35Euro za dzień. Auto nowe 3letnie w super stanie. Wybraliśmy się do Nessebar, bardzo prosta droga 30min jazdy. Z TUI lecimy już drugi raz i również jesteśmy zadowoleni z jakości usług biura.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, MPawel33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 6 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking time to share your feedback on TripAdvisor and for the great comments. We are pleased to read that you spend a great holiday!

We are looking forward to welcome you back in Sunset Resort!

Greetings,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2017

Hotel, duże pokoje to na plus dla rodziny, niestety park wodny po drugiej stronie ulicy i płatny. Baseny i leżaki bez problemu każdy znajdzie coś wolnego dla siebie bez konieczności biegania porannego i zajmowania miejsca. Na plaży też są plastkiowe leżaki hotelowe. Miejsce jak dla rodzin z dziećmi naprawdę spokojne i fajne. Niestety turystów w sierpniu strasznie dużo, a jedzenie robi się po kilku dniach monotonne

Wskazówka dotycząca pokoi: nie wiem ja otrzymałem w zasadzie apartament 3 pokoje, Bardzo ładny duży apartament.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jarosław B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jaroslaw,

Thank you for sharing your feedback.
We would just like to note that August is a high season and if you prefer a quite holiday, it would be better to choose another period to stay.
The Aquapark is against charge but the guests of Sunset Resort have some other privileges.

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2017

Hotel jest bardzo duży, składający się z kilku budynków. Plaża jest szeroka, piaszczysta z gładkim wejściem do morza. W morzu dno piaszczyste, bez kamieni i niespodzianek. Leżaki na plaży zawsze można było znaleźć wolne. Na basenie do godziny 9 też nie było problemu z leżakami. Jedzenie na wysokim poziomie. Drinki w małej ilości nie zaszkodzą. Można kilka wypić ze względu na niską jakość. Jak ktoś chce przypomnieć sobie uczucie stania w kolejce, to zapraszam w kolejkę za pączkami. Czas stania około 45-60 minut. Dla młodzieży super doświadczenie. Wieczorem smutek i nostalgia a radość dla graczy w gry planszowe i karty.
Nie polecam SPA. Trafiłem do lekko rudowłosej pani która miała wykonać masaż klasyczny całościowy. Skończyło się na lekkim głaskaniu i improwizacji. Saunarium rewelacyjne ale chyba ze względu na konieczność zapłaty nie małej kwoty za godzinę, to było puste (dwa dni były pochmurne i deszczowe). Okolica poza hotelem, zaniedbana i smutna.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience on TripAdvisor.
We are sorry to hear that you didn't like the massage in our SPA and the drinks on the bar. We'll pass your notes to the corresponding departments in order to make some improvements if necessary.
On the other hand it's a pleasure to read that you enjoyed the beach and the food in our restaurants.

We'll be happy to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji