Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (575)
Filtruj recenzje
575 wyniki
Oceny podróżnych
217
198
98
35
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
217
198
98
35
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 575 recenzji
Zrecenzowano: 5 października 2017

W Sunset Resort spędziliśmy rodzinne wakacje. Hotel na wysokim poziomie, czysty, teren wokół zadbany. Pokój, a raczej apartament, bo był b.duży, z salonem, dwiema sypialniami, balkon ze wspaniałym widokiem na baseny i morze. Aneks kuchenny dobrze wyposażony, była również pralka. Obsługa również nie mam nic do zarzucenia, bardzo pomocna. Nikt nie czekał na żadne napiwki, jak to napisano w innych komentarzach, jednak nie byliśmy skąpi :). Jedzenie również bardzo dobre, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Stołowaliśmy się głównie w restauracji Spphire. Była już praktycznie końcówka sezonu, więc tłoków nie było. Praktycznie samo Niemcy w podeszłym wieku i obsługa zazwyczaj mówiła w tym języku ale w recepcji bez problemu można było porozumieć się po angielsku. W trakcie pobytu potrzebowaliśmy pomocy lekarskiej dla 2,5 letniego syna. Lekarka zjawiła się błyskawicznie do pokoju, leki takie jak antybiotyk i syropy dostaliśmy od niej od razu. Nic nie płaciliśmy, świetnie mówiła po angielsku. Pogoda jedynie była słaba ale jak to o tej porze - loteria. Gdyby hotel położony był w bardziej atrakcyjnej miejscowości, na pewno wybralibyśmy się jeszcze raz. W centrum Pomorie można wynająć samochód za 35Euro za dzień. Auto nowe 3letnie w super stanie. Wybraliśmy się do Nessebar, bardzo prosta droga 30min jazdy. Z TUI lecimy już drugi raz i również jesteśmy zadowoleni z jakości usług biura.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, MPawel33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 6 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking time to share your feedback on TripAdvisor and for the great comments. We are pleased to read that you spend a great holiday!

We are looking forward to welcome you back in Sunset Resort!

Greetings,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2017

Hotel, duże pokoje to na plus dla rodziny, niestety park wodny po drugiej stronie ulicy i płatny. Baseny i leżaki bez problemu każdy znajdzie coś wolnego dla siebie bez konieczności biegania porannego i zajmowania miejsca. Na plaży też są plastkiowe leżaki hotelowe. Miejsce jak dla rodzin z dziećmi naprawdę spokojne i fajne. Niestety turystów w sierpniu strasznie dużo, a jedzenie robi się po kilku dniach monotonne

Wskazówka dotycząca pokoi: nie wiem ja otrzymałem w zasadzie apartament 3 pokoje, Bardzo ładny duży apartament.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jarosław B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jaroslaw,

Thank you for sharing your feedback.
We would just like to note that August is a high season and if you prefer a quite holiday, it would be better to choose another period to stay.
The Aquapark is against charge but the guests of Sunset Resort have some other privileges.

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2017

Hotel jest bardzo duży, składający się z kilku budynków. Plaża jest szeroka, piaszczysta z gładkim wejściem do morza. W morzu dno piaszczyste, bez kamieni i niespodzianek. Leżaki na plaży zawsze można było znaleźć wolne. Na basenie do godziny 9 też nie było problemu z leżakami. Jedzenie na wysokim poziomie. Drinki w małej ilości nie zaszkodzą. Można kilka wypić ze względu na niską jakość. Jak ktoś chce przypomnieć sobie uczucie stania w kolejce, to zapraszam w kolejkę za pączkami. Czas stania około 45-60 minut. Dla młodzieży super doświadczenie. Wieczorem smutek i nostalgia a radość dla graczy w gry planszowe i karty.
Nie polecam SPA. Trafiłem do lekko rudowłosej pani która miała wykonać masaż klasyczny całościowy. Skończyło się na lekkim głaskaniu i improwizacji. Saunarium rewelacyjne ale chyba ze względu na konieczność zapłaty nie małej kwoty za godzinę, to było puste (dwa dni były pochmurne i deszczowe). Okolica poza hotelem, zaniedbana i smutna.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jerzy C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience on TripAdvisor.
We are sorry to hear that you didn't like the massage in our SPA and the drinks on the bar. We'll pass your notes to the corresponding departments in order to make some improvements if necessary.
On the other hand it's a pleasure to read that you enjoyed the beach and the food in our restaurants.

We'll be happy to have the opportunity to welcome you back.

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2017

Rewelacyjny czas relaksu w jednym i chyba jedynym hotelu o tym standardzie w bułgarskim kurorcie. Hotel piękny, okazały, czyściutki. Restauracje rewelacyjne, oferujące kuchnię różnorodną zarówno dla młodszych i starszych. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, jedyny minus to niedokładanie papieru toaletowego w łazienkach (no chyba , że to towar deficytowy), pościel co drugi dzień również wymieniana. Animacje są , ale szału nie robią - mało interesujące. Należy uważać na osoby, które wymieniają ręczniki plażowe, ponieważ oszukują wciskając ręczniki pokojowe (nieznacznie różnią się od plażowych), w momencie zwrotu jest problem bo nie chcą ich przyjmować, a tym samym nie zwracają kart - a to koszt 50 lv!!!!!!! Znacznym i zdecydowanym plusem jest krótki transfer z lotniska bo trwał zaledwie 5 min.
Rezydentka bardzo miła, szalona - bardzo pozytywna osoba.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, IwonaG81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Iwona,

Thank you for staying at Sunset Resort and for sharing your feedback on TripAdvisor.
We would like to note that the beach towels are for free for our guests, but if someone loose them or the plastic card, they pay a fee of 50 BGN. Please excuse me if I'm duplicating the information but our response is based on Google Translate.

Overall we are happy to know that you enjoyed your stay here and we are looking forward to welcome you back!

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2017

Spędziliśmy w tym hotelu 11 dni ( 2 dorosłych + 2 dzieci). Hotel ogromny, składający się z 6 odrębnych budynków. Z lotniska bardzo blisko około 10 minut jazdy autobusem. Przyjechaliśmy wcześnie bo o 7.00 rano. zakwaterowanie dopiero od 14.00 więc dość długo musieliśmy czekać. Dostaliśmy pokój na 7 piętrze w budynku głównym Sigma. Widok z tarasu przepiękny - morze, zatoka, w oddali statki, miasto Burgas, a w tle góry. Pokój, a właściwie apartament, składał się z dwóch sypialni, pokoju dziennego, aneksu kuchennego i łazienki. W łazience wanna i prysznic. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Sam hotel również bardzo zadbany.
Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. można było korzystać z 4 restauracji. Nam najbardziej do gustu przypadły restauracje Diament i Szmaragd.
Obsługa hotelu i restauracji miła, można było bez problemu porozumieć się po angielsku.
Korzystaliśmy z basenu, ale więcej czasu spędzaliśmy na plaży gdyż woda w morzu była cieplejsza. Bardzo dobrym rozwiązaniem było to że w ramach all inclusive leżaki na plaży były bezpłatne.
Jedno nam się nie podobało - to, że animatorzy głównie mówili po niemiecku. odniosłam wrażenie jakby ich głównym celem było kierowanie rozrywek do gości mówiących po niemiecku.
Byliśmy w Sunset Aquapark- super zabawa. Nie było tam zbyt wiele ludzi. Gdyby też była jakaś zniżka do aquaparku dla gości hotelu, na przykład w ramach all inclusive to też by pewnie zachęciło do pójścia tam.
W sumie to oceniam nasz pobyt w tym hotelu na bardzo udany i wakacje tego roku mieliśmy wspaniałe. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, niki2182016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunset R, Assistant Marketing & Sales, Sunset ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Sunset Resort for your holiday. We are happy to hear that you enjoyed your stay here. Thank you for the notes as well. Your opinion is important for us so we can make some improvements if necessary.

We are looking forward to welcome you again!

Kind Regards,
Sunset Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji