Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 07:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Szybkie promy z Korfu do Albanii

Jedna z najlepszych opcji, aby dostać się z Korfu do Sarande. Zarówno na jednodniową wycieczkę, jak... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 czerwca 2019
JoJa602
Wspaniały wyjazd z polskim przewodnikiem

Super wycieczka. Organizatorzy cały czas informują, gdzie jesteś i co teraz będzie. Dobre jedzenie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 dni temu
Michał W
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (638)
  
Recenzje (638)
Filtruj recenzje
638 wyniki
Oceny podróżnych
398
105
37
40
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
398
105
37
40
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 638 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko zgodnie z opisem. Rewelacyjna wycieczka. Przejrzystość wody na Antipaksos wręcz niewiarygodna. Super widoki i snorkeling. Polecam !

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, jacek136
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wycieczka baaardzo przeciętna, zrealizowany inny plan wycieczki niż na opisie do tego po minimum żeby tylko odbebnic..

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, michalw000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zuzanna L, Guest Relations Manager, Ionian CruisesOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Dear Michalw000,
thank you for your review. We appreciate your feedback. We would like to clarify that all of our trips meet the itinerary provided in the description on our website. It is our prime focus to give our customers the excursion they have paid for. The times provided in the description are minimum 2 hours free time in Paxos (either Lakka or Gaios town, depending on the days) and at least 59 minutes of swimming and snorkeling by the beautiful beach of Antipaxos. During the whole season we have always met that program, which has been recorded in our official ship logs. We are always trying our best to make our Guests happy and satisfied. We hope that your overal experience cruising the beautiful Ionian Sea Islands has been a pleasent one.

Best regards,

Ionian Cruises Team
------------------------------
Drogi Panie Michale,
Dziekujemy za Pana recenzje. Cenimy Pana zdanie, chcielibysmy jednak zaznaczyc, ze wszystkie punkty programu wskazane na naszej stronie internetowej zostaly zrealizowane. Jest dla nas priorytetewe, zeby nasze wycieczki realizowane byly w pelnym opisanym zakresie. W opisie na naszej stronie informujemy o czasie trwania przystankow na trasie naszego rejsu tj. minimum 2 godziny w miasteczku na wyspie Paxos (Lakka lub Gaios, zaleznie od dnia) oraz minimum 50 minut przerwy na plywanie i snorkowanie przy rajskiej plazy na Antipaxos. W tym roku powyzszy program zrealizowany zostal w pelni na kazdej z wycieczek, ktore organizowalismy, poczawszy od czerwca, co udokumentowane zostalo w oficjalnych dziennikach pokladowych naszych statkow. Podczas naszych rejsow zawsze staramy sie zapewnic naszym gosciom maksimum komfortu, tak by cale doswiadczenie bylo dla Panstwa przyjemnoscia. Mamy nadzieje, ze beda Panstwo wspominac odkrywanie skarbow morza Jonskiego, wysp Paxos, Antpaxos i Korfu z radoscia.

Do zobaczenia ponownie!

Pozdrawiamy,
Zespol Ionian Cruises

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Wycieczka po prostu rewelacyjna. Autokary odbierają gości z wcześniej ustalonych miejsc, są punktualne i sprawnie przewożą ludzi do portu. Kierowcy są uprzejmi, upewniają się, że wsiadają właściwe osoby. W porcie do autokaru wsiada Pani przewodnik i bardzo dokładnie, w kilku językach(ale nie po polsku), wszystko powoli i zrozumiale tłumaczy. W czasie rejsu widoki komentowane są w kilku językach. Każdy kto zna choć trochę języka angielskiego powinien sporo zrozumieć. Najpierw opłynęliśmy miasto Korfu, później popłynęliśmy w okolice Sivoty, na Blue Lagoon. Tam mieliśmy 50 minut na kąpiel, skoki do wody, nurkowanie w towarzystwie wielu ryb. Załoga statku udostępniała maski do nurkowania. Tam też częstowano nas suvlakami z grilla. Później popłynęliśmy do Pargi. Tam mieliśmy 2,5h czasu wolnego (to trochę za mało, bo miasteczko jest świetne). Pani przewodnik zabrała chętne osoby do zwiedzania starej twierdzy(polecam, widoki rewelacyjne i dobra kawa). W drodze powrotnej częstowano nas arbuzami oraz odbył się pokaz tańców greckich i zorby, do czego angażowano gości. Świetna zabawa dla chętnych. Była to zdecydowanie udana wycieczka. Polecam nawet osobom, które władają tylko językiem polskim. Nie ma się czego obawiać.
P.S. Na obiad polecam wybrać Tavernę Hellenikon. Rewelacyjne owoce morza i nie tylko :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Przemek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2019

Cudowna wycieczka, mimo, iż bez polskiego przewodnika. Cudowna przewodniczka Maria władająca kilkoma językami i po prostu uwielbiająca ludzi. Znalazła czas, żeby porozmawiać z chyba wszystkim pasażerami. Niezapomniane widoki i kąpiel w turkusowym morzu w Blue Lagoon.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Beata J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

W czwartek mieliśmy okazję wyruszyć na rajskie Paxos i Antypaxos z Ionian Cruises (za pośrednictwem Sałatka po Grecku) z cudowną Zuzią.
Wszystko było zorganizowane w 100% wzorowo, czytelnie podpisany autokar odebrał nas z miejsca zbiórki gdzie przejęła nas rezydentka z Ionian Cruises, Polaków pokierowała do Zuzi, która okazała się perełką całego rejsu.
Widoki i miejsca zapierały dech w piersiach, wszystko jasno przedstawione i wytłumaczone a Zuzia swoją osobą, pogodą ducha i uśmiechem umilała nam czas.
Chyba najlepiej wydane pieniądze podczas wyjazdu. Polecam jako obowiązkowy punkt wyjazdu na Korfu- rejs na Paxos i Antypaxos.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, dariam602
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zuzanna L, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Ionian CruisesOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dariam602,
it is so great to read such nice things about members of our team. Thank you! We will be sure to pass your greetings to Suzanna. We all try to do our best to make your time with us relaxing and worth remembering :) You are always welcome on board one of our ships - there is still much to see while visiting corfu.

Best regards,
Ionian Cruises Team

Drodzy Goscie,
zawsze jest nam ogromnie milo czytac tak serdeczne slowa na temat czlonkow naszego zespolu. Dziekujemy! Przekazemy pozdrowienia Zuzi. Wszyscy staramy sie organizowac dla Panstwa rejscy warte zapamietania w atmosferze maksymalnego relaksu :)

Zawsze jestescie Panstwo mile widziani na pokladzie naszych statkow - na Korfu i w okolicach wciaz pozostaje wiele do zobaczenia.

Pozdrawiamy,
Zespol Ionian Cruises

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji