Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Piękne widoki, dużo zwierząt

Sama trasa średnio trudna, dobrze przygotowana choć wąska. Powrót tą samą ścieżką. Pierwsza część... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 lutego 2020
162joanna
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Ślicznie, niezapomniane widoki!!

Polecam w 100 procentach. Nie było tłoku, można poczuć zmęczenie, radość z faktu że są na świecie... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano: 19 grudnia 2019
Elutkaaa
,
Polska Północna, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 734)
  
Recenzje (1 734)
Filtruj recenzje
1 734 wyniki
Oceny podróżnych
1 086
500
98
28
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 086
500
98
28
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 734 recenzji
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Do wąwozu ruszyliśmy całą rodziną z dziećmi 6 i 10 lat. Spokojnie dzieci poradziły sobie z całą trasą. Widoki piękne, oswojone ładne ptaszki na postoju. Całą trasę pokonaliśmy w dwie godziny. Szlak jest dużo prostszy niż sugerują na miejscu.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, 85beatab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarrancodelInfierno, Marketing, Barranco del InfiernoOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Dziękujemy za opinie i komentarze. Cieszymy się, że cieszył się doświadczeniem rodzinnym i zobaczył ptaki.
Ścieżka ma średnio-niski poziom trudności.
Wróć wkrótce, aby cieszyć się doświadczeniem Barranco del Infierno.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019

Widoki ładne, trasa łatwa. Można wypożyczyć sprzęt jako dodatek do kasków wydawanych przy wejściu. Przy większej ilości osób warto zarezerwować wcześniej, tłoku na szlaku w godzinach 13-16 nie było.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Culture11815275114
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarrancodelInfierno, Marketing, Barranco del InfiernoOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Dziękuję bardzo za ocenę i komentarze. Dostęp jest maksymalnie 300 osób dziennie, a kaski są obowiązkowe dla bezpieczeństwa.
Mamy nadzieję, że wkrótce powtórzysz swoją wizytę w Barranco del Infierno.
Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Dobrze przygotowany szlak...miejsca widokowe..i opisy mozliwych do zaobserwowana zwierzatek i roslin..a co zaskoczyło to że jest mozliwe uzyskanie pomocy w 2 punktach

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Curious65129383011
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarrancodelInfierno, Marketing, Barranco del InfiernoOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za doskonałą ocenę, cieszymy się, że podobało Ci się to doświadczenie i mamy nadzieję, że wkrótce powtórzysz swoją wizytę w Barranco del Infierno. Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019

Cieszę się, że poszliśmy tam na wycieczkę. Jeśli ktoś lubi wędrówki piesze i naturę, to na pewno będzie zadowolony. Szliśmy w upalny dzień (1 czerwca) i trasa nie była wcale taka lekka. Koniecznie buty górskie! Wstęp niedrogi, obsługa miła i pomocna.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Sightsee32557430093
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarrancodelInfierno, Marketing, Barranco del InfiernoOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za opinię, mamy nadzieję, że podobało Ci się to doświadczenie i że wkrótce powtórzysz wizytę w Barranco del Infierno.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Warto wybrać się na te wycieczke. Piękne widoki śpiew ptaków niezwykla roslinnosc szum strumienia i umiarkowanie trudna trasa wąskimi ścieżkami przyklejonymi do zbocza gory . Wszystko to w wawozie z widokiem na ocean uwieńczene wodospadem. Naprawę warto przeznaczyć kilka godzin aby spacerem pokonać trasę. Na koniec restauracja serwująca apetyczne potrawę z królika specjał który jest rekomendowany przezmieszkancow Teneryfy. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, Marzena S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BarrancodelInfierno, marketing, Barranco del InfiernoOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Dziękuję bardzo za ocenę i komentarze. Cieszymy się, że cieszyłeś się florą i fauną, a potem kuchnią tego obszaru. Mamy nadzieję, że wkrótce powtórzysz swoją wizytę. pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji