Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 114)
Filtruj recenzje
5 114 wyniki
Oceny podróżnych
2 121
1 969
736
198
90
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 121
1 969
736
198
90
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 114 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018

Bardzo fajny hotel,pokoje przestronne,codziennie sprzątane,blisko centrum,około 500 m do plaży,wieczorne animacje w j,hiszpańskim i angielskim,smaczne jedzenie,ręczniki plażowe bezpłatne za kaucją,codziennie wieczorem muzyka na żywo,obsługa bardzo życzliwa,dla dzieci zajęcia z animatorami,młodzież raczej się nudzi.Duża sala niewykorzystana mimo że w opisie hotelu są dyskoteki.Internet darmowy w lobby,basen na dachu bardzo urokliwy z widokiem na góry,polecam gorąco.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariola R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2018

Z pespektywy dwutygodniowoego pobytu mogę ocenić, że najsilniejszą stroną hotelu jest jego niezwykle przyjacielska i serdeczna obsługa. Pokoje są codziennie sprzątane i w przypadku wielu dodatkowych życzeń można liczyć na pomoc. Jedzenie w restauracji jest relatywnie zróżnicowane i dopiero w drugim tygodniu pobytu można zauważyć powtarzalność posiłków. Większość kelnerów w restauracji wykazuje się wieloma gestami przyjaźni w stosunku do dzieci (prym wiodą Jonas i Crystian), a ich zaangażowanie widać na każdym kroku. Według mnie zdecydowanie należy poprawić stabilność i prędkość łącza internetowego w pokojach hotelowych oraz zapewnić możliwość skorzystania z ciepłych napojów w restauracji do obiadu i kolacji (my z żoną i dzieckiem musieliśmy za każdym razem udawać się do baru po gorącą herbatę i kawę, gdyż były dostępne tylko do śniadania w restauracji gdzie spożywa się posiłki). Sumarycznie serdecznie polecam wszystkim hotel i oceniam go szczególnie za najlepszy stosunek ceny do jakości.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, _michal_pulit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
Dziękujemy za przesłaną ocenę naszego hotelu i swoje zalecenia. Jesteśmy zadowoleni, że wedlug Panstwa, nasz hotel i pokoje są bardzo czyste, a jedzenie jest bardzo smaczne. Doceniamy również Panstwa komplementy o naszym przyjaznym i pomocnym personelu.
Mamy nadzieje na spotkanie z Państwem wkrótce.
Pozdrowienia.
Manager, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam! hotel bardzo fajny,czysty pracownicy mili i pomocni zawsze czysto, jedzenie dobre duży wybór animatorzy i codzienne występy wieczorne na duży plus,5 basenów każdy znajdzie coś dla siebie z miłą chęcią wrócę

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Na wstępie powiem - jedno wielkie WOW!
Hotel zaskoczył mnie pod wieloma względami, oczywiście pozytywnie :) Byłam z mężem oraz synem 12 lat na tygodniowym pobycie w tym hotelu i były to nasze najlepsze wakacje w życiu (a za granica bywalismy juz wielokrotnie). Jedzenie super, kuchnia była międzynarodowa więc polskie potrawy również się znalazły (np. żurek, kopytka). Przepyszne były też dania z części wegetariańskiej (Stołówka jest podzielona na częśc wegetariańską i zwykłą i przy pakiecie all inclusive można korzystać z obu)
Pokój dostaliśmy na pierwszym piętrze od strony basenu. Wiele opinii wcześniej czytałam, że to okropne pokoje z wielkim hałasem i samymi minusami. To nieprawda! Pokój był czysty, przestronny i nowoczesny. Pięknie wykończone wnętrze hotelu i podwórko również zachwycają. Na dachu znajduje się panoramiczny taras - rewelacja!! Wieczorami w hotelu zawsze coś się działo. A to animacje dla dzieci, a to imprezki dla starszych gości. A teraz kilka słów o wyspie Teneryfa. Wyspa po prostu idealna! Nie brakuje jej niczego. Na południu piękne szerokie piaszczyste plaże otoczone górzystymi terenami, wielkie kurorty turystyczne pełne rozrywek. Na północy (wiem, bo wybraliśmy się na wycieczkę) dużo zieleni, orzeźwiająca bryza oceaniczna (też występuje na południu), piękna stolica Puerto de la Cruz.
Plaże na południowej części nieporównywalnie czystsze niż te greckie.
Jeśli chodzi o lokalizację hotelu to również jest świetna. Bardzo blisko do centrum najpiękniejszego dla mnie kurortu czyli Playa de las Americas. Hotel jest też oddalony 5 minut od dwóch pięknych plaż Playa del Fañabe oraz Playa del Duque. Bardzo mnie to cieszyło, ponieważ Playa del Fañabe to jedna z najszerszych złoto piaszczystych plaż na Teneryfie.
Ogółem bardzo polecam ten hotel i wszystkim którzy się wahają mówię - bierzcie i się nie zastanawiajcie! :-)

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, papa s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 grudnia 2017

Ogólnie hotel jest stary, po liftingu, ale zadbany w zacisznym położeniu, 10 minut do plaży, nadrabia miłą obsługą. Widok z pokoju mieliśmy na... drogę dla dostawców. Cóż nie wszystkie okna wychodzą na basen czy góry. Czas organizowaliśmy sobie sami dla tego nie było nas całe dnie w pokoju i nie robiliśmy niepotrzebnego zamieszania z tego tytułu. Pokoje sprzątane codziennie, za każdym razem świeże ręczniki, obsługa restauracji dobrze zorganizowana expresowo sprzątała używane talerze i nakrywała do stołu dla następnych gości. O ile śniadania były monotonne to bufet wieczorny bogaty, codziennie inne danie dnia, bardzo dobre owoce morza i ryby, podobało nam się gotowanie na żywo (niektórych dań) Mimo dużego obłożenia nie było kolejek do bufetu i nikt sobie nie wyrywał dań z talerza :)

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, grzegorzHr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji