Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 108)
Filtruj recenzje
5 108 wyniki
Oceny podróżnych
2 117
1 967
736
198
90
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 117
1 967
736
198
90
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 5 108 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam! hotel bardzo fajny,czysty pracownicy mili i pomocni zawsze czysto, jedzenie dobre duży wybór animatorzy i codzienne występy wieczorne na duży plus,5 basenów każdy znajdzie coś dla siebie z miłą chęcią wrócę

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ewelina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Na wstępie powiem - jedno wielkie WOW!
Hotel zaskoczył mnie pod wieloma względami, oczywiście pozytywnie :) Byłam z mężem oraz synem 12 lat na tygodniowym pobycie w tym hotelu i były to nasze najlepsze wakacje w życiu (a za granica bywalismy juz wielokrotnie). Jedzenie super, kuchnia była międzynarodowa więc polskie potrawy również się znalazły (np. żurek, kopytka). Przepyszne były też dania z części wegetariańskiej (Stołówka jest podzielona na częśc wegetariańską i zwykłą i przy pakiecie all inclusive można korzystać z obu)
Pokój dostaliśmy na pierwszym piętrze od strony basenu. Wiele opinii wcześniej czytałam, że to okropne pokoje z wielkim hałasem i samymi minusami. To nieprawda! Pokój był czysty, przestronny i nowoczesny. Pięknie wykończone wnętrze hotelu i podwórko również zachwycają. Na dachu znajduje się panoramiczny taras - rewelacja!! Wieczorami w hotelu zawsze coś się działo. A to animacje dla dzieci, a to imprezki dla starszych gości. A teraz kilka słów o wyspie Teneryfa. Wyspa po prostu idealna! Nie brakuje jej niczego. Na południu piękne szerokie piaszczyste plaże otoczone górzystymi terenami, wielkie kurorty turystyczne pełne rozrywek. Na północy (wiem, bo wybraliśmy się na wycieczkę) dużo zieleni, orzeźwiająca bryza oceaniczna (też występuje na południu), piękna stolica Puerto de la Cruz.
Plaże na południowej części nieporównywalnie czystsze niż te greckie.
Jeśli chodzi o lokalizację hotelu to również jest świetna. Bardzo blisko do centrum najpiękniejszego dla mnie kurortu czyli Playa de las Americas. Hotel jest też oddalony 5 minut od dwóch pięknych plaż Playa del Fañabe oraz Playa del Duque. Bardzo mnie to cieszyło, ponieważ Playa del Fañabe to jedna z najszerszych złoto piaszczystych plaż na Teneryfie.
Ogółem bardzo polecam ten hotel i wszystkim którzy się wahają mówię - bierzcie i się nie zastanawiajcie! :-)

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, papa s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 grudnia 2017

Ogólnie hotel jest stary, po liftingu, ale zadbany w zacisznym położeniu, 10 minut do plaży, nadrabia miłą obsługą. Widok z pokoju mieliśmy na... drogę dla dostawców. Cóż nie wszystkie okna wychodzą na basen czy góry. Czas organizowaliśmy sobie sami dla tego nie było nas całe dnie w pokoju i nie robiliśmy niepotrzebnego zamieszania z tego tytułu. Pokoje sprzątane codziennie, za każdym razem świeże ręczniki, obsługa restauracji dobrze zorganizowana expresowo sprzątała używane talerze i nakrywała do stołu dla następnych gości. O ile śniadania były monotonne to bufet wieczorny bogaty, codziennie inne danie dnia, bardzo dobre owoce morza i ryby, podobało nam się gotowanie na żywo (niektórych dań) Mimo dużego obłożenia nie było kolejek do bufetu i nikt sobie nie wyrywał dań z talerza :)

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, grzegorzHr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2017

Przebywałam z mężem w hotelu od 5.10 do 12.10.2017. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje ładne, czyste i wygodne z klimatyzacją. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Bardzo duży wybór jedzenia podczas posiłków. Najbardziej podobały nam się wieczory z muzyką na żywo. Hotel zapewniał różne rozrywki dla dorosłych i dzieci. Blisko do plaży. Bardzo polecam ten hotel.

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2017

Byłam z mężem w tym hotelu w terminie 07.09-14.09.2017. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Costa Adeje i hotelu GF Fanabe!
Dostaliśmy wygodny i bardzo czysty pokój na 3 piętrze z widokiem na główny basen. Korzystaliśmy z opcji wyżywienia HB. Posiłki szczególnie kolacje są zróżnicowane, świeże i smaczne. Śniadania są codziennie takie same ale jest dosyć duży wybór. Natomiast podczas kolacji było wiele, codziennie innych dań do wyboru.
Obsługa hotelu jest bardzo miła i pomocna zarówno personel sprzątający, pracownicy recepcji jak i restauracji.
Codziennie odbywały się animacje jednak nie uczestniczyliśmy w nich więc nie będę ich oceniać.
Z hotelu jest bardzo blisko do sklepów i restauracji w Costa Adeje a także kilka minut spacerem do ładnych plaż Fanabe i del Duque. Długą promenadą można spacerować w obie strony do sąsiednich miejscowości. Ze względu na niezwykłe krajobrazy polecam także wycieczkę na wulkan Teide i do wąwozu Masca. Wykupywaliśmy wycieczki u rezydentki Tui i wszystko było OK.
Podsumowując polecam piękną Teneryfę, miejscowość Costa Adeje i hotel GF Fanabe!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na wyższych piętrach od strony głównego basenu.
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, chochlik83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF FanabeOdpowiedź udzielona 28 września 2017

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Fañabe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji