Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (686)
Filtruj recenzje
686 wyniki
Oceny podróżnych
310
256
66
29
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
310
256
66
29
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 686 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2015

Ładne apartamenty, miła obsługa, restauracja, basen, spa czy plac zabaw. Animacje wieczorne, może nie jest to przy plaży ale każdy wybiera co lubi. Jeśli nie drażni Was ogólna "maniana" to trudno aby znaleźć jakieś braki :)

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Kris_o_poranq
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2014

Kameralność , położenie , miła rodzinna atmosfera powodują to że byłem tam już 2-rotnie a w tym roku wracam po raz 3-ci . Jeśli cenisz sobie ciszę i spokój możesz poprosić o pokój na parterze z wejściem od strony ogrodowej . Dużo zajęć dla najmłodszych , zabawy i konkursy ale nie uprzykrzajace życia dorosłym pragnacych spokoju . Pokazy mody na basenie . W ogrodzie szachy giganty i gra w bule . Jacuzzi przy basenie .

Termin pobytu: kwiecień 2013
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Paweł S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 listopada 2011

Właśnie wróciliśmy z mężem i dziećmi z regency club i musze powiedzieć , że jesteśmy bardzo zadowoleni. Najważniejsze jest to, że hotel jest super położlony na wzgórzu, przepiękny widok, jest bardzi czysty i ma przestronne apartamenty gustownie wyposazone.Chcielismy podziekowac rezydentowi Pani Beacie, za wspaniała opieke nad dziecmi oraz za pokazanie nam wszystkich atrakcji wyspy. Na pewno wrócimy :)

Termin pobytu: listopad 2011
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
6  Dziękujemy, emi t
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelrhn, Director de Relaciones Públicas, Regency Torviscas Apartments and SuitesOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Jet2holidays
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelrhn, Director de Relaciones Públicas, Regency Torviscas Apartments and SuitesOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji