Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 325)
Filtruj recenzje
7 325 wyniki
Oceny podróżnych
3 822
2 390
801
205
107
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 822
2 390
801
205
107
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 7 325 recenzji
Zrecenzowano: 25 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Przyjeżdżamy na Teneryfe już od kilku lat zawsze wybierając hotele 5 gwiazdkowe.
Nasz wybór w tym roku padł również na Gran Hotel (głównie ze względu na Mini Club i ciepła woda w basenie). Nie wszystkie 5 gwiazdkowe hotele na Teneryfie pomimo podgrzewaja wodę w tym okresie.
Niestety podczas naszego pobytu 5 dni padało więc w tym czasie nie mogliśmy korzystać z basenu i NIESTETY z Mini Clubu też nie za bardzo ( znajduje się na zewnątrz A zadaszona budka jest stanowczo za mała. Pozostaje dzieciom siedzieć przy stolikach i rysować... chyba nie po to są zatrudniani animatorzy i mini cluby.
Dziwi mnie, że w tak dużym hotelu nie ma jednego pomieszczenia w którym dzieci mogłyby się pobawić pod opieką Animatorów w przypadku złej pogody tak jak jest to w innych hotelach 5 gwiazdkowych.
Plusy hotelu :
Duże i ładne Lobby, obsługa w recepcji mila i dobrze mówiąca w innych językach, dobrze zaopatrzony sklepik najpotrzebniejszych artykułów,ładne pokoje,miła obsługa w restauracji,dobra kuchnia na poziomie 5 gwiazdek: owoce, pieczywo, kawa,sałatki,lody sery, warzywa,pizza i wino. Kolacja sushi i frutti do mare SUPER !

Reszta niestety ponizej 5 gwiazdek:
Bardzo słabe desery i ciasta,jakość ryb i kiełbasek, ser do posypania makaronu psuje całkowicie jej smak. Gdzie obok stoi oryginalny Parmiggiano o dobrym smaku.
Dużo dań fast food.

Mini disco zbyt krótkie czasami trwające 15 min pomimo obecnych i tańczących dzieci ....
Trochę też mnie to zaskoczyło.
Na wieczorkach poprzedzających schow często trzeba samemu się obsługiwać wiele osób pomimo wystarczającej obsługi noszą same na tacy zamówienie do swoich stolików to uważam za niedopuszczalne.
Za to program schow fantastyczny.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF Gran Costa AdejeOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2018

Dear Magdalena,
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi komentarzami na temat Twojego ostatniego pobytu.
Żałujemy, że niektóre usługi nie spełniły twoich oczekiwań. To prawda, że z powodu złej pogody, która była tylko parą dni deszczu, są chwile, w których musimy anulować niektóre działania zewnętrzne z naszego programu, wtedy możemy przenieść działania wewnątrz i zaplanować nowe.
jednak doceniamy Twoją opinię, ponieważ pomogłoby nam ulepszyć nasze usługi.
Doceniamy również Twoje pozytywne komentarze na temat naszych pracowników i ogólnie żywności. Jeśli chodzi o różnorodność wypieków i różnych słodyczy prezentowanych w każdej z usług wraz z różnorodnymi owocami, jest to inny wybór, który jest oferowany naszym gościom, żałujemy, że ten wybór nie był do Państwa gustu.
Jeszcze raz dziękujemy za uwagi i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Państwa w hotelu GF Gran Costa Adeje.
Z poważaniem.
Manager, GF Gran Costa Adeje

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018

Na początku lobby robi piorunujące wrażenie, od razu widać, że nie jest to pierwszy lepszy 5 gwiazdkowy hotel. Przed lobby duży podjazd i dwa parkingi w tym parking podziemny , wszystkie bezpłatne dla gości hotelu więc można bezpiecznie pozostawić wynajęty samochód. Zakwaterowanie szybko i z powitalnym szampanem. Sporo pięter i pokoi, sporo też wind więc nie ma problemu poruszaniem się.
Hotel usytuowany raczej w cichej części więc nie ma gwaru. W pobliżu jest sporo miejsca do spacerowania. Najbardziej obawialiśmy się, że do morza jest za daleko ale szczerze pisząc to dosłownie do 10 minut spacerkiem a po drodze mija się fajne centrum handlowe więc można ewentualnie odpocząć, schłodzić się i czegoś napić. Plaża El Duque jest prze pięknie usytuowana i chyba jedna z ładniejszych na wyspie. Jedyny minus to prysznic usytuowany na końcu plaży więc chcąc leżeć przy skałkach, gdzie jest najfajniej, trzeba się sporo przejść żeby się obyć z piachu.
Przy hotelu przystanek , niedaleko wypożyczalnia samochodów, skuterów etc. Zresztą w samym hotelu jest mała agencja , gdzie również wynajmują samochody itd. ( ceny nieco wyższe aniżeli np. w Hertz, usytuowanym 600 m. od hotelu ) ., oraz można wykupić wszelkie wycieczki , tańsze niż w TUI. W hotelu znajduje się kilka sklepów praktycznie ze wszystkim więc w zasadzie można by nie wychodzić z hotelu ale to największy urok , przejść się piękną nadmorską promenadą a przy okazji zrobić zakupy w pobliskim centrum handlowym.
Hotel dysponuje również wypożyczalnią rowerów ( ok. 8 euro za dzień ) , darmowym kortem do Squasha ( proponuję wziąć swoje rakiety jak się gra na dobrym poziome bo te hotelowe to tragedia) , kortami do tenisa, boisko do kosza, piłki nożnej, niestety nie znalazłem do siatki ale jest minigolf, również darmowy. Siłownia mała ale jest. Spa ładne ale wiadomo, trzeba płacić.
Pokoje standardowe wg. nas bardzo przestronne, do tego spora łazienka z dwoma umywalkami, prysznicem i wanną oraz oddzieloną drzwiami ubikacją oraz bidetem. Balkony również przestronne , my akurat dostaliśmy pokój z widokiem na góry więc może nie tak ładny jak na basem ale rano piękne widoki jak wstawało słońce a wieczorem góry pięknie wyglądały przy zachodzącym słońcu.
Jeśli miałbym do wyboru pokoje z boku budynku to raczej ten na zachodnią część bo tam jest widok na ładne apartamenty i inne hotele , te na wschód mają widok na kiepski motel i budowę więc nie polecam.
Co do pokoju to nam niestety przytrafiły się karaluchy w pokoju co na ten poziom hotelu wg. nas jest niedopuszczalne. Po zgłoszeniu na recepcję, przyszli, sprawdzili czy dalej gdzieś innych nie ma w szafach, łazience itp. i stwierdzili, że to normalne bo przy otwartych oknach potrafią wlatywać/wchodzić do pokojów....szkoda tylko, że my mieszkaliśmy na 4 piętrze ale po co się kopać z konie...jakoś przetrwaliśmy do końca ale niesmak pozostał. Pozostając przy pokojach to na pewno nadają się do remontu a raczej do zmiany umeblowania bo to już widać, że ma swoje lata. Córka miała dostawkę , która była żenująco kiepska , czuć było każdą deskę pod materacem , jakby się leżało na deskach a nie na łóżku, ciężka nie jest ( dopiero 9 lat ) a rano obudziła się z bólem kręgosłupa. Zgłosiliśmy do recepcji z prośbą o natychmiastową wymianę i przynieśli porządne pojedyncze łóżko więc problem został szybko rozwiązany. Z minusów w pokoju to na pewno trzeba również dodać, że klimatyzacja to jest raczej sam nadmuch , no może w przedpokoju czuć jakiś przejaw chłodu ale w pokoju to już wogóle, dobrze więc że Teneryfa nie należy do super upalnych nawet w lato więc ratowaliśmy się zasłanianiem zasłon na dzień i pod koniec nie było już tak ciepło w pokoju. Sejf bezpłatny, mini-barek pusty co też dziwi w takim hotelu i za te pieniądze, jedynie woda na stole i zestaw do kawy czy herbaty ale nie zawsze uzupełniali. Sprzątanie pokojów było na poziomie, nie ma cię co czepiać. Tv jest ale nie oglądaliśmy. Wi-Fi działa i to całkiem nieźle.
Restauracja przestronna , klima akurat w tych pomieszczeniach dawała radę. Wybór dań, rzeczywiście nie za duży ale w tym przypadku to chyba celowy i przemyślany zabieg bo było wg. nas wszystko co potrzeba a nie na siłę jak w innych hotelach 5 rodzajów mięs w tym samym sosie , czy ryż w kilku kolorach i bóg wie ile ciast o tym samym smaku. Tutaj było wszystko bardzo elegancko podane i smaczne. Na Śniadanie świeżo wyciskane soki ( nawet dla tych bez opcji AI ) , jajecznica w kilku opcjach, sporo pieczywa, trochę wędlin i spory wybór sałatek. Obiady już trochę bogatszy wybór ale też bez przesady , w opcji ALL mieliśmy wszystkie napoje w tym piwo i całkiem przyzwoite białe wino ( pozostawiali całą butelkę a nie zabierali i dolewali ) . Kolacje najlepsze a w szczególności kącik z dwoma kucharzami robiącymi wszelkiego rodzaju pasty i robili to na prawdę świetnie, przy okazji należy pochwalić włoskiego szefa Fabio za super przyrządzane spaghetti. Dużo owoców morza, ryb ogólnie nie można się przyczepić. Obsługa zasuwa i robi wszystko żeby goście czuli się docenieni i zadowoleni. W opcji bez All inclusive widzieliśmy, że chodziła obsługa i dyskretnie wystawiała rachunki, które goście opłacali przy wyjściu z restauracji.
Baseny super, no może w tym z przeszklonym częściowo dnem woda mogłaby być cieplejsza , w tym drugim czuć jednak różnicę ale nie jest to duży problem. Leżaki początkiem lipca były zajmowane wcześnie rano ale i tak dało się coś bez problemu znaleźć nawet blisko basenu. Później obsługa hotelu zapowiedziała, że będą rzeczy z zarezerwowanych leżaków i tak też się działo więc od tego momentu nie mieliśmy żadnego problemu z miejscami nawet przy samym basenie. Animacje są ale bez szału , co innego te wieczorne, które były na prawdę na wysokim poziomie i można było się świetnie bawić przy drinku w eleganckiej scenerii w jakiej jest usytuowane lobby. Wracając do basenów to jest jeszcze jeden dla dorosłych ( od 18 lat ) na dachu, cichy, relaksujący i z opcją dla nudystów oraz barem.
Przy basenach głównych dwa bary w tym mała restauracja z przekąskami dla gości w opcji AI oraz z kuchnią, gdzie można zamówić, frytki, hamburgery ( za darmo dla opcji AI ) . Alkohole w opcji all inclusive całkiem niezłe, piwo jak w większości hoteli słabe, whiskey leją ballantinesa lub johnnie walker red label i jeszcze jakieś inne, oprócz tego Gin, Tonik ,drinki etc. . Niestety w opcji all nie podają mohito.
Podsumowując: na duży plus zasługuje obsługa hotelu, wieczorne animacje , ładne baseny, dobra kuchnia i dobre usytuowanie.
Minusem są już nieco starsze pokoje, słaba klima jeśli ktoś jej naprawdę w tych warunkach potrzebuje, brak minibarku w cenie i w naszym przypadku trafiły się insekty, nie wiem jak w innych pokojach ale twierdzili, że karaluchy mogą się zdarzyć….

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze z widokiem na basen ale drogie.Ja polecałbym z widokiem na góry i na zachodnią część,te na wschód słabe bo jest tam obecnie budowa
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Kordian80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF Gran Costa AdejeOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Gran Costa Adeje

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Pieknie położony, w spokojnej okolicy ,czysty hotel , baseny duże , leżaki dostępne nie trzeba rezerwować. Pyszne jedzenie ,duży wybór. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna. Międzynarodowe towarzystwo .

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, mariusz s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GFHoteles, Manager, GF Gran Costa AdejeOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2018

Drogi Gościu,
Dziękuję za podzielenie się miłą opinia. Cieszymy się, że spędził Pan z nami cudowne wakacje.
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.
pozdrowienia
Menadżer, GF Gran Costa Adeje

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2018

Jeżdżę dużo porównując Hotel ładny baseny super ale nie przy samym morzu 20 min, jedzenie pod Anglików wybór nie za duży , głupi zwyczaj baseny otw od 10 wiec rezerwując leżak 9.59 zabierają rzeczy osobiste (ręczniki ,torby itp) obserwując zauważyłem ze robią to nawet po 10,00 i to pozostawia nie smak -Teneryfa nie zasługuje na ponowne odwiedzanie -zimna woda,momentami chłodno i pochmurnie mimo lipca i daleko ok 6 godz lotu ,do Syjam parku nie polecam horror ludzi dużo i do. Zjeżdżalni czeka sie w dluuuugich kolejkach po 30 min

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na basen wszystkie są widokiem na morze
Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, gosc607
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2018

Pokoje: majace swoje lata ale utrzymane na dobrym poziomie , sprzatanie bez zarzutu
gastronomia :wiekszosc potraw przygotowywana na zadanie-na oczach konsumenta, smaczne, duzy wybór, dobra jakosc , duzo owoców morza ,dobre pieczywo , swieze soki!!!,wino "orginalne", bardzo czysto w salach konsumpcyjnych, obsługa bez zarzutu
- baseny-szczególnie ten na 7 pietrze w strefei ciszy- rewelacja , pozostałe wygladały ok dostepnosc lezaków o kazdej porze
-bary- dobre alkohole i soki markowe, wspaniała obsługa
-animacja - bardzo klimatyczne wieczory z zywa muzyka , co dzien dodatkowy show na wzglednym/ dobrym poziomie , super relaks, przestrzen , duzo wygodnych miejsc do siedzenia , słuchania , etc,, adekwatni goscie do poziomu hotelu, mozna polecic parom
- połozenie -korzystne dla spacerów na promenadach i w miescie

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Wojciech A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji