Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 012)
Filtruj recenzje
5 013 wyniki
Oceny podróżnych
1 008
1 508
1 145
642
710
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 008
1 508
1 145
642
710
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 5 013 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel niestety na 4* nie zasluguje. Moze 30-40 lat temu. Po wejsciu do pokoju poczulem sie jakbym byl w latach 80. Hotel narazie jest remontowany, ale ro jeszcze długo. Obsluga ok, jedzenie nie powala ale tez dobre (ciagle to samo). Najwieksze chamstwo to brytole. Nie patrza na nikogo, palą na basenach dla dzieci (obsluga nietety nic), drą sie jakby byli na budowie, pija jakby nigdy alkoholu w ustach nie mieli
Za to animacje super dla dzieci

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kimus k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PublicRelatMng, Public Relations Manager, LABRANDA Isla BonitaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowna Pani Kimus,

Chcielibyśmy podziękować za szczegółowe i motywujące informacje zwrotne, ponieważ z pewnością pomogą przyszłym gościom uzyskać ogólne pojęcie o hotelu.

Z niecierpliwością czekamy na kolejny pobyt.

Z poważaniem,


Houda El Barche.
Guest Relations.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019

Tydzień temu wróciliśmy wakacji w tym hotelu. Wszystko super. Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa,b. dibra lokalizacja. Cena adekwatna dk warunków. Obok hotelu apteka i supermarket.
Polecam. Za rok planujemy wrócić.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Travel09787995039
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PublicRelatMng, Director de Relaciones con Clientes, LABRANDA Isla BonitaOdpowiedź udzielona 8 maja 2019

Drogi Travel09787995039,

Dziękuję bardzo za miłą recenzję. Cieszymy się, że cieszysz się z pobytu u nas, i cieszymy się, że otrzymasz ponownie w najbliższej przyszłości.

Jeśli chcesz pozostać w kontakcie z hotelem, napisz do nas na adres: publicrelations.islabonita@labranda.com lub śledź nas na naszej stronie Facebook Labranda Islabonita.

Z poważaniem,

Kitty de Graaf
Assistant Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019

Wspaniale spędzone rodzinne wakacje!
! Fantastyczna obsługa i pyszne jedzenie! Pokoje czyste codziennie sprzątanie. Animacje rewelacja dla dzieci i dorosłych.Polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko!!!!!!!!!!

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Tour67420472546
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PublicRelatMng, Director de Relaciones Públicas, LABRANDA Isla BonitaOdpowiedź udzielona 3 maja 2019

Drogi Gościu ,

Nie mogę ci wystarczająco podziękować za uprzejme komentarze na temat tripadvisor w związku z ostatnim pobytem.
Osobiście przekażę swoją opinię naszym pracownikom, którzy będą zadowoleni, że jego wysiłki przyczyniły się do udanego pobytu. My w LABRANDA ISLA BONITA z przyjemnością tworzymy chwile magii dla naszych gości. Cieszę się, że mogliśmy to dla ciebie zrobić.
Naprawdę mam nadzieję powitać was w nie tak odległej przyszłości. Skontaktuj się ze mną, jeśli potrzebujesz pomocy w przyszłości.


Z poważaniem
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2019

Hotel blisko lotniska.Blisko wszystkiego :) Hotel dość sędziwy, ale czysty. Codziennie posprzątane. Codziennie animację dla dzieci. Basen mieliśmy już z zimną wodą. Gdzieś na dachu podobno był z podgrzewaną. Basen dość mały.

Restauracja w porządku. W cenie mieliśmy jendorazowo kolację barbecue-trzeba było się zapisać. W restauracji kolacje tematyczne.

Warto wypożyczyć auto i w 3 dni można zwiedzić praktycznie całą wyspę,

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, klaudia9009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PublicRelatMng, Director de Relaciones Públicas, LABRANDA Isla BonitaOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019



Dziękuję za komentarze. Zanotowaliśmy Twoje sugestie i chcielibyśmy podziękować za komentarze, ponieważ pomagają nam ulepszać nasze usługi.

Cieszymy się, że cieszyłeś się swoim pobytem i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłości.

Z poważaniem,
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dobrze ulokowany duzy hotel. Tuz przy wejsciu do recepcji przystanek autobusów komunikacji publicznej, jak i darmowych siao park. Blisko wypożyczalnie aut i wjazd na autostradę. Plaża 400 m. Ładna i czysta. Hotel ma 3 baseny w tym podgrzewany u bardzo bobre wyżywienie. Pokoje niezbyt luksusowe ale wygodne. Dobry all incl. Codzienne animacje. Polecam nastawionym na poznawanie wyspy poza hotelem i chcącym odpocząć na koniec dnia.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, szczepanlesiuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PublicRelatMng, Director de Relaciones Públicas, LABRANDA Isla BonitaOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019


Droga Pani / Panie,

Cieszymy się, że cieszysz się z pobytu u nas i chcielibyśmy podziękować za Twoją opinię, to było bardzo pomocne.

Mamy nadzieję, że do zobaczenia w przyszłości.

Z poważaniem,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji