Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel Malibu Park(Costa Adeje)(Świetna cena!)
82 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
200 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
212 USD
Orbitz.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Śniadanie w cenie
  • Basen
240 USD
216 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Przy plaży
254 USD
192 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
356 USD
334 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
239 USD
212 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
H10 Costa Adeje Palace(Costa Adeje)
188 USD
183 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
104 USD
71 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
Uwaga, okazja! 15% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 15% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (84 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

H10 Gran Tinerfe(Costa Adeje)
174 USD
168 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (2 815)
Filtruj recenzje
2 815 wyniki
Oceny podróżnych
1 095
991
437
162
130
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 095
991
437
162
130
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 815 recenzji
Zrecenzowano 13 stycznia 2018

W hotelu spędziliśmy tydzień w lutym roku (rodzina 2+2). Pokój, a raczej apartament, w którego skład wchodziła osobna sypialnia z wyjściem na taras oraz salon a aneksem kuchennym, z którego również wychodziło się na taras czysty i zadbany. Bardzo fajny basen dla dzieci z podgrzewana wodą co jest istotne w miesiącach zimowych (choć pogoda dopisała bo było 28C to jednak fajna sprawa). Basen dla dorosłych gorszy, starszy, ale my siedzieliśmy głownie przy dziecięcym Restauracja bardzo ładna, nowoczesna, obsługa zawsze uśmiechnięta. Kuchnia poprawna, ale nie było wielkiego wooow, do jakiego przyzwyczaiły nas hotele na Wyspach Kanaryjskich. Minusem może być odległość od plaży, bo hotel położony na wzgórzu, ale my lubimy chodzić... więc dla nas to nie był problem. Dodatkowym atutem jest darmowy hotelowy autobus, który dowozi do plaży a nawet do Las Americanas. Bardzo udane ferie w tym hotelu i z czystym sumienie go polecam.

  • Data pobytu: luty 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jola W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo czysty obsługa bardzo ale bardzo miła pomocna.poprosilismy pokoje z widokiem na basen nie było z tym problemu dostaliśmy je.jedzenie bardzo dobre smakowite .dam 4 w skali do 5 .bardzo smaczna kuchnia hinska brawa dla kucharza.anmator Roberto bardzo fajnie nakręca zabawę lubi swoją pracę .cały personel jest bardzo miły dla dzieci i pomocny .widać też zainteresowanie z strony menagera chodzi sprawdza i pyta ludzi czy są zadowoleni widać i stara się zrobić żeby byli .pokoje bardzo fajne czyste internet jest darmowy .drinki alkohole ok.basen dla dzieci fajny woda ciepła w basenie .napoje typu cola z automatu troszkę taka słaba .z rana cały basen i obiekt jest bardzo pożądane czyszczony sprzątany .miejsce fajne market Dino super dwie min drogi do miasta spacerkiem.20 min .mieście super dla rodziny z dziećmi

Data pobytu: listopad 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Witam byliśmy w tym hotelu pierwszy raz wybraliśmy go ze względu na dobre opinie niestety trochę się zawiedlismy. Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki pokoje są już trochę zniszczone klimatyzacja jest bardzo słaba . animacje na bardzo średnim poziomie jedzenie dobre chodź nie duży wybór leżaki stare niektóre brudne oceniam ten hotel na dobre 3 gwiazdki

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
5  Dziękujemy, ROBERT W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Ciekawy hotel na wakacje z dziećmi - takie właśnie ma przeznaczenie.
Do plusów: teren basenów dla mniejszych dzieci połączony z placem zabaw wyraźnie wydzielony od basenu głównego. Na terenie tym znajduje się także bar z napojami. Bawialnia z animatorami (chociaż minusem są godziny otwarcia 11.00-13.00 oraz 14.30-17.00). W części pokoi znajduje się jacuzzi.
Minusy to: pokoje familijne o baaardzo cienkich ścianach - wszystko słychać co dzieje się w pokoju obok oraz na zewnątrz (pokoje familijne taras mają na parking centrum handlowego, które graniczy z hotelem).
Jedzenie w restauracji monotonne - tak jest "live cooking", ale głównie jest to kilka rodzajów makaronów - na kolacje. Śniadania praktycznie takie same codziennie, obiady - zmienia się sposób przyrządzenia ryby. Jedzenie jednak jest bardzo smaczne. Desery dla dzieci ok.
Wieczorem kiedy restauracja (a raczej stołówka) jest zamknięta - praktycznie nie ma gdzie usiąść. Przy barze znajduje się tylko kilka wysokich stolików. W barze drinki podawane są w plastikowych kubkach, a kawa (niestety "instant") w styropianie.
Pokoje i restauracja są bardzo czyste. Teren wokół basenów powinien zostać odnowiony.
Parkingu własnego hotel nie posiada - miejsca parkingowe znajdują się wzdłuż jezdni. Czasami w okolicy hotelu trudno znaleźć miejsce parkingowe.
Lokalizacja hotelu nie zachęca do spacerów na plażę - powrót piechotą jest po dość strome wzniesienie.
Obsługa bardzo miła.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Schilack605
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Tagoro Family & Fun Costa AdejeOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Drogi Schilack605,

W imieniu calego zespolu Tagoro chcielibysmy podziekowac za komentarze i sugestie zamieszczone na TripAdvisor.

Cieszymy sie, ze teren basenow dla dzieci przypadl wam do gustu. Nasz splash basen jest naszym najnowszym basemen ze zjezdzalnia i wodnymi zabawkami dla dzieci. Ponadto to wpsaniale, ze podobaly wam sie wystepy animacji. Mamy nadzieje, ze takze te wieczorne pokazy.

Z drugiej strony, chcilibysmy przeprosic za nadmierny halas w waszym pokoju, zwlaszcza podczas nocy. W trakcie waszego kolejnego pobytu w naszym hotelu, w razie jakichkolwiek problemow prosimy skontaktowac sie z recepcja, ktora na pewno z chetnie udzieli pomocy.

Z przykroscia czytamy, ze jedzenie w naszej restauracji bylo dla was monotonne. Kazdego wieczoru serwujemy odmienne dania z grila a takze swierzo przygotowane makarony. Ponadto zimne posilki takie jak warzywa, salatki czy sery. Nasi goscie moga sie cieszyc takze roznorodnymi deserami, lodami lub czekoladowa fontanna. Bufet oferuje dania narodowe i miedzynarodowe. Organizujemy takze tematyczne noce gdzie nasi goscie moga sprobowac smakow kuchni Chinskiej, Meksykanskiej czy Hiszpanskiej.
Chcielibysmy poinformowac, ze dostawilismy juz wiele stolow i miejsc siedzacych dookola baru basenowego, aby nasi goscie mogli wygodnie spedzac czas wieczorem, gdy restauracja jest juz zamknieta. Przepraszamy, ze nie udalo nam sie naprawic tej niedogodnosci w trakcie waszego pobytu.

Dziekujemy, ze wspomnieliscie na temat porzadkui w pokojach i restauracjach. Nasz hauskeeping kazdego dnia doklada wszelkich staran aby utrzymac caly hotel w czystosci.

Przykro nam, ze lokalizacja Tagoro nie spelnila waszych oczekiwan. Nasz hotel polozony jest na niewielkim wzgorzu w Costa Adeje, w poblizu centrum handlowego Gran Sur.

Ponadto, w niektore dni tygodnia miedzy plaza a hotelem kursuje darmowy autobús.
Jestesmy wdzieczni za wszlekie sugestie i konstruktywna krytyke, ktora z pewnoscia wykorzystamy by zmienic sie dla was na lepsze.

Mamy nadzieje wkrotce goscic was ponownie w Tagoro.

Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 marca 2017

Hotel dla rodzin z dziećmi. Przestronne pokoje z tarasami. Na szczególną uwagę zasługuje restauracja. Smacznie, duży wybór, live cooking i wyśmienite desery. Alkohole i drinki wysokiej jakości nawet w opcji All Inclusive. W restauracji świetne rozwiązanie z podwyższonymi kanapami dla dzieci 3-4 letnich, które swobodnie mogły jeść z rodzicami. Wszystkie baseny włącznie z brodzikami podgrzewane. Bardzo dobry darmowy internet (wifi), stabilny transfer od 5 do 30Mbit bez ograniczeń. Obsługa ponadprzeciętna, uśmiechnięta i
zawsze chętna do pomocy. Zdecydowanie polecam.

Data pobytu: marzec 2017
4  Dziękujemy, tst16667
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Tagoro Family & Fun Costa AdejeOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Drogi tst1667,

Przede wszytskim, chcielibysmy podziekowac za podzielenie sie z nami Twoja opinia na TripAdvisor.

Cieszymy sie, ze przestronny pokoj z tarasem spelnil Twoje oczekiwania. Wszystkie nasze pokoje sa obszerne i dobrze wysposazone, tak aby zagwarantowac naszym gosciom wszytsko czego potrzebuja podczas swojego pobytu.

Dziekujemy, ze zwrociles uwage na nasze restauracje. To dla nas naprawde wazne. To wspaniale, ze usatysfakcjonowal Cie duzy wybor dan oraz drinkow, ktore oferujemy. Kazdego dnia serwujemy roznorodne I swierzo przyzadzone dania.

Jak wspomniales, wszystkie nasze baseny sa podgrzewane, doskonale aby odpoczac po calym dniu spedzonym na plazy. Ponadto popoludniu nasi goscie moga wziac udzial w AquaGym.

Z ogromna przyjemnoscia czytamy, ze jestes zadowolony z naszej obslugi. To motywuje nas do dalszych staran, aby splenic oczekiwania wszystkich gosci.
Bedziemy bardzo szczesliwi goszczac Cie ponownie w naszym Tagoro.

Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji