Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 868)
Filtruj recenzje
2 868 wyniki
Oceny podróżnych
1 121
1 006
445
163
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 121
1 006
445
163
133
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 868 recenzji
Zrecenzowano 23 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo czysty obsługa bardzo ale bardzo miła pomocna.poprosilismy pokoje z widokiem na basen nie było z tym problemu dostaliśmy je.jedzenie bardzo dobre smakowite .dam 4 w skali do 5 .bardzo smaczna kuchnia hinska brawa dla kucharza.anmator Roberto bardzo fajnie nakręca zabawę lubi swoją pracę .cały personel jest bardzo miły dla dzieci i pomocny .widać też zainteresowanie z strony menagera chodzi sprawdza i pyta ludzi czy są zadowoleni widać i stara się zrobić żeby byli .pokoje bardzo fajne czyste internet jest darmowy .drinki alkohole ok.basen dla dzieci fajny woda ciepła w basenie .napoje typu cola z automatu troszkę taka słaba .z rana cały basen i obiekt jest bardzo pożądane czyszczony sprzątany .miejsce fajne market Dino super dwie min drogi do miasta spacerkiem.20 min .mieście super dla rodziny z dziećmi

Data pobytu: listopad 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Witam byliśmy w tym hotelu pierwszy raz wybraliśmy go ze względu na dobre opinie niestety trochę się zawiedlismy. Moim zdaniem hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki pokoje są już trochę zniszczone klimatyzacja jest bardzo słaba . animacje na bardzo średnim poziomie jedzenie dobre chodź nie duży wybór leżaki stare niektóre brudne oceniam ten hotel na dobre 3 gwiazdki

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
5  Dziękujemy, ROBERT W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Ciekawy hotel na wakacje z dziećmi - takie właśnie ma przeznaczenie.
Do plusów: teren basenów dla mniejszych dzieci połączony z placem zabaw wyraźnie wydzielony od basenu głównego. Na terenie tym znajduje się także bar z napojami. Bawialnia z animatorami (chociaż minusem są godziny otwarcia 11.00-13.00 oraz 14.30-17.00). W części pokoi znajduje się jacuzzi.
Minusy to: pokoje familijne o baaardzo cienkich ścianach - wszystko słychać co dzieje się w pokoju obok oraz na zewnątrz (pokoje familijne taras mają na parking centrum handlowego, które graniczy z hotelem).
Jedzenie w restauracji monotonne - tak jest "live cooking", ale głównie jest to kilka rodzajów makaronów - na kolacje. Śniadania praktycznie takie same codziennie, obiady - zmienia się sposób przyrządzenia ryby. Jedzenie jednak jest bardzo smaczne. Desery dla dzieci ok.
Wieczorem kiedy restauracja (a raczej stołówka) jest zamknięta - praktycznie nie ma gdzie usiąść. Przy barze znajduje się tylko kilka wysokich stolików. W barze drinki podawane są w plastikowych kubkach, a kawa (niestety "instant") w styropianie.
Pokoje i restauracja są bardzo czyste. Teren wokół basenów powinien zostać odnowiony.
Parkingu własnego hotel nie posiada - miejsca parkingowe znajdują się wzdłuż jezdni. Czasami w okolicy hotelu trudno znaleźć miejsce parkingowe.
Lokalizacja hotelu nie zachęca do spacerów na plażę - powrót piechotą jest po dość strome wzniesienie.
Obsługa bardzo miła.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Schilack605
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Tagoro Family & Fun Costa AdejeOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Drogi Schilack605,

W imieniu calego zespolu Tagoro chcielibysmy podziekowac za komentarze i sugestie zamieszczone na TripAdvisor.

Cieszymy sie, ze teren basenow dla dzieci przypadl wam do gustu. Nasz splash basen jest naszym najnowszym basemen ze zjezdzalnia i wodnymi zabawkami dla dzieci. Ponadto to wpsaniale, ze podobaly wam sie wystepy animacji. Mamy nadzieje, ze takze te wieczorne pokazy.

Z drugiej strony, chcilibysmy przeprosic za nadmierny halas w waszym pokoju, zwlaszcza podczas nocy. W trakcie waszego kolejnego pobytu w naszym hotelu, w razie jakichkolwiek problemow prosimy skontaktowac sie z recepcja, ktora na pewno z chetnie udzieli pomocy.

Z przykroscia czytamy, ze jedzenie w naszej restauracji bylo dla was monotonne. Kazdego wieczoru serwujemy odmienne dania z grila a takze swierzo przygotowane makarony. Ponadto zimne posilki takie jak warzywa, salatki czy sery. Nasi goscie moga sie cieszyc takze roznorodnymi deserami, lodami lub czekoladowa fontanna. Bufet oferuje dania narodowe i miedzynarodowe. Organizujemy takze tematyczne noce gdzie nasi goscie moga sprobowac smakow kuchni Chinskiej, Meksykanskiej czy Hiszpanskiej.
Chcielibysmy poinformowac, ze dostawilismy juz wiele stolow i miejsc siedzacych dookola baru basenowego, aby nasi goscie mogli wygodnie spedzac czas wieczorem, gdy restauracja jest juz zamknieta. Przepraszamy, ze nie udalo nam sie naprawic tej niedogodnosci w trakcie waszego pobytu.

Dziekujemy, ze wspomnieliscie na temat porzadkui w pokojach i restauracjach. Nasz hauskeeping kazdego dnia doklada wszelkich staran aby utrzymac caly hotel w czystosci.

Przykro nam, ze lokalizacja Tagoro nie spelnila waszych oczekiwan. Nasz hotel polozony jest na niewielkim wzgorzu w Costa Adeje, w poblizu centrum handlowego Gran Sur.

Ponadto, w niektore dni tygodnia miedzy plaza a hotelem kursuje darmowy autobús.
Jestesmy wdzieczni za wszlekie sugestie i konstruktywna krytyke, ktora z pewnoscia wykorzystamy by zmienic sie dla was na lepsze.

Mamy nadzieje wkrotce goscic was ponownie w Tagoro.

Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 marca 2017

Hotel dla rodzin z dziećmi. Przestronne pokoje z tarasami. Na szczególną uwagę zasługuje restauracja. Smacznie, duży wybór, live cooking i wyśmienite desery. Alkohole i drinki wysokiej jakości nawet w opcji All Inclusive. W restauracji świetne rozwiązanie z podwyższonymi kanapami dla dzieci 3-4 letnich, które swobodnie mogły jeść z rodzicami. Wszystkie baseny włącznie z brodzikami podgrzewane. Bardzo dobry darmowy internet (wifi), stabilny transfer od 5 do 30Mbit bez ograniczeń. Obsługa ponadprzeciętna, uśmiechnięta i
zawsze chętna do pomocy. Zdecydowanie polecam.

Data pobytu: marzec 2017
4  Dziękujemy, tst16667
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Tagoro Family & Fun Costa AdejeOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Drogi tst1667,

Przede wszytskim, chcielibysmy podziekowac za podzielenie sie z nami Twoja opinia na TripAdvisor.

Cieszymy sie, ze przestronny pokoj z tarasem spelnil Twoje oczekiwania. Wszystkie nasze pokoje sa obszerne i dobrze wysposazone, tak aby zagwarantowac naszym gosciom wszytsko czego potrzebuja podczas swojego pobytu.

Dziekujemy, ze zwrociles uwage na nasze restauracje. To dla nas naprawde wazne. To wspaniale, ze usatysfakcjonowal Cie duzy wybor dan oraz drinkow, ktore oferujemy. Kazdego dnia serwujemy roznorodne I swierzo przyzadzone dania.

Jak wspomniales, wszystkie nasze baseny sa podgrzewane, doskonale aby odpoczac po calym dniu spedzonym na plazy. Ponadto popoludniu nasi goscie moga wziac udzial w AquaGym.

Z ogromna przyjemnoscia czytamy, ze jestes zadowolony z naszej obslugi. To motywuje nas do dalszych staran, aby splenic oczekiwania wszystkich gosci.
Bedziemy bardzo szczesliwi goszczac Cie ponownie w naszym Tagoro.

Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lutego 2017

Hotel super, obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie przepyszne. Polecam dla rodzin z dziećmi. Dobra lokalizacja,do,plaży spacerkiem 15-20min. Pokoje czyste i zadbane. Hotel zrobił na mnie duże wrażenie polecam w 100%

Wskazówka dotycząca pokojów: W szczegòlności polecam pokoje z jacuzzi od strony basenu z widokiem na ocean i gòry( tylko sà troszę droższe od standardowych)
  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pawelania02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Tagoro Family & Fun Costa AdejeOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017

Drogi pawelania02,

Przede wszystkim, dziekujemy za zamieszczenie Twojej wspanialej opini na TripAdvisor. To byla przyjemnosc goscic Cie w Tagoro.

Jestesmy bardzo szczesliwi czytajac, ze nasz hotel oraz obsluga hotelowa spelnily Twoje oczekiwania.
Cieszymy sie, ze nasza oferta gastronomiczna trafila w Twoj gust. Dokladamy wszelkich staran by kazdego dnia serwowac naszym gosciom roznorodne, swierzo przyzadzone posilki.
Nasz hotel polozony jest na niewielkim wzgorzu, w bardzo spokojnej okolicy. W poblizu znajduje sie duze centrum handlowe, a plaza oddalona jest o jedyne 15-20 min spacerem.
Z zadowoleniem czytamy, ze Twoj pokoj byl zawszy czysty i zadbany. Nasz hauskeeping dba o kazdy szczegol aby utrzymac hotel w najlepszym porzadku.

Chcielibysmy podziekowac Ci za Twoja opinie oraz polecenia nszego hotelu innym. Bedziemy bardzo szczesliwi jesli odwiedzisz nas ponownie w Tagoro.

Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji