Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 019)
Filtruj recenzje
4 019 wyniki
Oceny podróżnych
1 444
1 573
649
205
148
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 444
1 573
649
205
148
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 4 019 recenzji
Zrecenzowano: 9 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Z uwagi na fantastyczna lokalizacje ( przy kilkunastokilometrowej promenadzie ) i club Daisy wybraliśmy ten hotel na 2 tygodniowy urlop . Lokalizacja przy plaży sprzyja spacerom i oczywiście plażowaniu. Plaża na wysokości hoteli Riu była zamknięta ; najbliższa szeroka plaża z leżakami i bez kamieni to el Doque ( ok 10min spacerem ). Do plaży z żółtym piaskiem Las Vistas ok10 km spacerem . Można na nią również pojechać bezpłatnym hotelowym busem ( rano należy pobrać z recepcji bilet ) lub Taxi ( ok 10€). Bus kursuje codziennie od godz.09:50 a przystanek ma pod hotelem Conquistador , w niedalekiej odległości plaży Las Vistas.
Pracownicy recepcji bardzo uprzejmi i zawsze uśmiechnięci . Rewelacyjny również team w restauracji - począwszy od kucharzy i kelnerów aż po szefa sali .
Pozdrawiamy panią od naleśników - tworzy istne arcydzieła dla dzieci .
W hotelu bardzo czysto .
Teren hotelu ogromny . Dużo zieleni .
Przy basenach nie brakowało wolnych leżaków . Woda w basenach bardzo ZIMNA . Nawet w tym podgrzewanym . Baseny głębokie ( Ok 1,5m ). Młodsze dzieci będą w związku z tym rozczarowane. Brodzik za płytki a basen zbyt głęboki dla dzieci uczących się pływać .
Przez większość dnia , byliśmy poza hotelem . Korzystaliśmy jedynie z wieczornych animacji .
Mini disco trwało od 20 do 30 minut ; potem była przerwa . Animacje dla dorosłych zaczynały się o 21:30. Przez 2tygodnie Daisy była tylko trzy razy ...
Pierwszy raz byłam w hotelu , w którym nie było płynnego przejścia z animacji dla dzieci na animacje dla dorosłych .
Myśle ze animacje dla dzieci mogłyby trwać zdecydowanie dużej ..
Rozumiem , ze w hotelu jest mało rodzin z dziećmi ale skoro nie jest to hotel tylko dla dorosłych i ma club dla dzieci , należało by najmłodszym zapewnić rozrywkę .
Pokój ładny , przestronny .
Polecam

Termin pobytu: grudzień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, ags1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10CostaAdejePalace, CCMM, H10 Costa Adeje PalaceOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2017

Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,
María Lorenzo, Community Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2017

Ciekawy hotel. Warty odwiedzenia. Bezpośrednio przy oceanie. Szybki internet. Opcja All inclusive do poprawy (uciążliwe ksiazeczki). W bezoosrednim otoczeniu apteka i sklepy. Bardzo dobre polaczenie z innymi miastami. Bezpłatny transport autobusem.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, luki327
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10CostaAdejePalace, CCMM, H10 Costa Adeje PalaceOdpowiedź udzielona 27 września 2017

Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,
María Lorenzo, Community Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Do hotelu tego trafiliśmy po poleceniu go przez panią z biura podróży. Przyjechaliśmy do tego hotelu po całościowej podróży i myśleliśmy tylko już o chwili spokoju i relaksu. Jednak tak się nie stało. Pani na recepcji była bardzo nie miła nic nam nie powiedziała nawet nie powiedziała gdzie znajduje się pokój. Do tego musliesmy targać sami bagaże do pokoju . Co po podróży było bardzo ciężkie . Po wejściu do pokoju znów się zawirdliszmy, we wannie leżała jakas stara szmata której pewnie sprzątaczka zapomniała , szyby oraz lustro były strasznie opalcowane a w całym pokoju było czuć grzyba . Później poszliśmy na kolacje , chcieliśmy usiąść na zewnętrz na co musieliśmy poczekać 15 minut aż się zwolni stolik , usiadliwszy przy nim podeszła do nas kelnerke która hamskim i bezczelnym głosem zapytała nas się co chcemy pić. W międzyczasie gdy pani kelnerka przygotowywała picie poszliśmy nabrać coś do jedzenie po nabraniu czegoś znów się zaiwedliwszymy , jedzenie było totalnie bez smaku nie zdziwił bym się jakby ktoś się nim zatruł ponadto na stołówce brud i syf we wszystkich zakątkach kurz . Ponadto wszyscy wokół nas którzy siedzieli na dworze palili papierosy co nie palącym bardzo przeszkadza . Gdy powiedzieliśmy pani kelnerce żeby zwróciła im uwagę ona miała nas w 4 literach . Po powrocie ze stołówki nie mieliśmy już żadnych wątpliwości że chcemy zmienić i tak się też stało. Następnego dnia byliśmy już w Hotelu Gran melia Palacio de Isora gdzie było 100 razy lepiej niż tutaj . Nikomu nie polecam tego miejsca i radzę go wszystkim omijać szerokim łukiem

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jan K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10CostaAdejePalace, CCMM, H10 Costa Adeje PalaceOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2017

Szanowni Panstwo,

Przykro Nam, ze nie moglismy spelnic Panstwa oczekiwan podczas pobytu w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Jeszcze bardziej ubolewamy, ze czuja sie Panstwo zawiedzeni pobytem u Nas.
Naszym codziennym celem jest oferowanie najwyzszej jakosci i wydajnosci pracy, tak aby Nasi klienci przyjemnie spedzali Swoje wakacje. Ubolewamy, ze nie moglismy osiagnac tego celu podczas Panstwa pobytu. Dziekujemy za komentarz, jest to dla nas bardzo cenna wskazowka, dzieki ktorej mozemy sie wiele nauczyc i udoskonalac Nasza obsluge.
Mamy nadzieje, ze odzyskaja Panstwo wiare w H10.

Z powazaniem,

María Lorenzo, Community Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 listopada 2016

Witam, byłem w tym hotelu w maju 2016 z rodziną. Hotel zdecydowanie godny polecenia. Jedzenie super, animacje dla dzieci też fajne. Jedyny minus to zamiast opasek dostaje się karteczkę na której oznaczona data do kiedy jest ważna opcja i jaka jest opcja all inclusive i tą karteczką trzeba pokazywać wszędzie, trochę męczące. Ale tak to wszystko jest ok.

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Łukasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10CostaAdejePalace, CCMM, H10 Costa Adeje PalaceOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2016

Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,

María Lorenzo, Community Manager.
calidad.hca@h10hotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2016

Spedzilismy w tym Hotelu 2 tyg. we wrzesniu. Ladne pokoje, mily staff.
Nasza cora (10 lat) bawila sie super w mini clubie w ktorym ciagle organizowano rozne zajecia dla dzieciakow. Bardzo jestesmy zadowoleni.

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, _robert_ry
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10CostaAdejePalace, CCMM, H10 Costa Adeje PalaceOdpowiedź udzielona 27 października 2016

Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,

María Lorenzo, Community Manager.
calidad.hca@h10hotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji