Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.
Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Chcesz uzyskać najniższe ceny pokoi? Jesteś we właściwym miejscu. Sprawdzamy dla Ciebie ponad 200 witryn.

“Jestem zachwycony.” 5 na 5 punktów
H10 Costa Adeje Palace — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 1 dodatkowe witryny!
H10 Costa Adeje Palace
Miejsce nr 33 wśród 57 hoteli w Costa Adeje
Certyfikat jakości
Ruda Śląska, Polska
Liczba recenzji: 1
“Jestem zachwycony.”
5 na 5 punktów Zrecenzowano: 11 marca 2014

Hotel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.Położony jest bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i plaży w bardzo spokojnym miejscu. Jeśli ktoś zatęskni za miejskim gwarem bezpłatny bus hotelowy zawiezie go do Las Americas. Pokoje po kapitalnym remoncie (byłem przedtem w tym hotelu w 2010r), czysto, obsługa bardzo miła. Wszyscy służyli pomocą. Najbardziej pomocna jest Pani Maja. Polka na recepcji. W razie problemów (wypożyczenie auta, zdrowie, planowanie wycieczek) można na Nią liczyć. Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorem organizowane są imprezy typu dyskoteka, dancing, występy zespołów. W Piano Barze gra i śpiewa co wieczór bardzo uzdolniona Pani. Na rodziny z dziećmi czekają animatorzy, którzy zagospodarują czas ich pociech od rana do wieczora. Napewno wrócę bo warto.

  • Pobyt: listopadzie 2013, wyjazd we dwoje
    • 5 na 5 punktów
      Wartość
    • 5 na 5 punktów
      Lokalizacja
    • 5 na 5 punktów
      Jakość noclegu
    • 5 na 5 punktów
      Pokoje
    • 5 na 5 punktów
      Czystość
    • 5 na 5 punktów
      Obsługa
Pomocne?
Dziękujemy, Grzegorz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tenrife60, Community Manager, H10 Costa Adeje Palace, 9 kwietnia 2014
Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,

María Lorenzo, Community Manager.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

2 869 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny podróżnych
    999
    1 143
    473
    155
    99
Wyświetl recenzje w kategorii:
1 004
1 308
65
43
Podsumowanie rankingu
  • Lokalizacja
    4 na 5 punktów
  • Jakość noclegu
    4 na 5 punktów
  • Pokoje
    4 na 5 punktów
  • Obsługa
    4 na 5 punktów
  • Wartość
    4 na 5 punktów
  • Czystość
    4 na 5 punktów
Wskazówki podróżnych pomagają wybrać odpowiedni pokój.   Wskazówki dotyczące pokoi (17)
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw j. węgierski
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Poznań, Polska
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
4 na 5 punktów Zrecenzowano: 27 lutego 2014

Hotel piękny, przestronny, czysty z bardzo ładnym ogrodem. Pokoje nowoczesne i ładne. Bardzo wygodne łóżko. Niestety woda w basenie zimna. Jedzenie nie najlepsze. Duży wybór, jednak większość potraw po prostu nie dobra :( dobre pieczywo i słodkości. Okolica hotelu bardzo ładna. Hotel jest położony w spokojnej okolicy, to dość ważna informacja dla tych, którzy cenią ciszę i spokój, aby móc porządnie wypocząć :) Animacje też nie porywały. mało imprez wieczornych na świeżym powietrzu, wszystkie odbywają się w środku hotelu w niezbyt przyjemnej sali (dawno nie remontowana ). Na przeciwko hotelu znajduje się bardzo fajny lokal, zaraz obok sklepu Hiper Dino. Włoska knajpa nazywa się Cafe 77. Mają bardzo dobre spaghetti bolognese oraz przepyszną kawę baraquito :) z hotelu można promenadą dojść, aż do Los Cristianos podziwiając po drodze piękny krajobraz wyspy.

Wskazówka dotycząca pokojów: Ciężko stwierdzić, gdyż nie przebywałam w innych pokojach :) ja miałam pokój od strony ogrodu z bocz...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: grudniu 2013, wyjazd we dwoje
    • 4 na 5 punktów
      Wartość
    • 5 na 5 punktów
      Lokalizacja
    • 5 na 5 punktów
      Jakość noclegu
    • 5 na 5 punktów
      Pokoje
    • 5 na 5 punktów
      Czystość
    • 4 na 5 punktów
      Obsługa
Pomocne?
1 Dziękujemy, J0anna28
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tenrife60, Community Manager, H10 Costa Adeje Palace, 9 marca 2014
Drodzy Panstwo,

Dziękujemy bardzo Panstwu za komentarz na Tripadvisor.
Jest to wielka motywacja dla calego zespolu H10 Costa Adeje Palace moc przeczytac tak pozytywne opinie na temat Naszej pracy.
Cieszymy sie, ze moglismy Panstwu dogodzic podczas pobytu.
Mamy nadzieje na przywilej zobaczenia Panstwa wkrotce.

Pozdrawiamy,

María Lorenzo, Community Manager.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Szczecin, Polska
Kontrybutor: poziom
Liczba recenzji: 25
6 recenzje(-i) hoteli
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
5 na 5 punktów Zrecenzowano: 17 lutego 2014

Doskonałe położenie hotelu, na końcu promenady przy samym oceanie, pozwala na niezapomniany wypoczynek. Cisza, spokój i szum fal. Pokoje w hotelu, czyste i nowocześnie urządzone. Jedzenie bardzi dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Strefa Privilage jest doskonale zorganizowana, nawet dla najbardziej wymagających klientów. Osobna restauracja, osobne leżaki z obsługą kelnerską, wszystko na poziomie 5 * hotelu. Rewelacyjne animacje dla dzieci. Obsługa w hotelu bardzo miła i uprzejma a szczególnie Pani Maja z recepcji, która zawsze była pomocna i potrafiła rozwiązać każdy nasz problem i dzięki niej nasz pobyt należał do udanych i napewno nie raz jeszcze wrócimy do tego hotelu.

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepsze pokoje to oczywiście pokoje Privilage, są na najwyższym piętrach i z widokiem na ocean. Po...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Pobyt: grudniu 2013, wyjazd z rodziną
    • 4 na 5 punktów
      Wartość
    • 5 na 5 punktów
      Lokalizacja
    • 5 na 5 punktów
      Jakość noclegu
    • 5 na 5 punktów
      Pokoje
    • 4 na 5 punktów
      Czystość
    • 5 na 5 punktów
      Obsługa
Pomocne?
1 Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tenrife60, Community Manager, H10 Costa Adeje Palace, 6 marca 2014
Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.
Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Z powazaniem,

María Lorenzo, Community Manager.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Warsaw, Poland
Liczba recenzji: 1
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 podziękowanie
4 na 5 punktów Zrecenzowano: 26 grudnia 2013

Hotel ok, zaskakująco przestronny, pokoje urządzone nowocześnie. Skromna siłownia ale od hotelu rozciąga się promenada idealna do biegania. Jedzenie nienajlepsze, ale są świeże warzywa, owoce i grill - to wystarczy aby smacznie zjeść. Przemiła obsługa, zawsze pomocna. Hotel w spokojnym miejscu, polecam.

  • Pobyt: grudniu 2013, wyjazd we dwoje
    • 4 na 5 punktów
      Wartość
    • 5 na 5 punktów
      Lokalizacja
    • 4 na 5 punktów
      Jakość noclegu
    • 4 na 5 punktów
      Pokoje
    • 4 na 5 punktów
      Czystość
    • 5 na 5 punktów
      Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl

Pomocne?
1 Dziękujemy, Mania132013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tenrife60, Community Manager, H10 Costa Adeje Palace, 9 stycznia 2014
Drodzy Panstwo,

Dziekujemy za tak wspanialy komentarz o pobycie w Naszym Hotelu H10 Costa Adeje Palace.

Panstawa opinia bedzie stanowic dla Nas motywacje w utrzymaniu jakosci Naszej obslugi. Cieszymy sie bardzo, ze mogli Panstwo odpoczac i zrelaksowac sie podczas pobytu w Naszym Hotelu.
Bedziemy nadal pracowac, aby zaoferowac Naszym klientom wielki usmiech i niezapomniany odpoczynek.

Mamy nadzieje, ze predko beda Panstwo u Nas goscic od nowa.

Z powazaniem,
María Lorenzo, Community Manager.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Lublin, Polska
Liczba recenzji: 2
common_n_hotel_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
3 na 5 punktów Zrecenzowano: 16 grudnia 2013

Położenie hotelu bardzo dobre. Duży basen, dobra infrastruktura.Pokoje duże, wygodne. Mankamentów niestety sporo: mimo przepychu w ofercie żywieniowej, niewiele rzeczy smacznych, większość po prostu niedobra. Stołówka wielka, przepełniona, absolutnie poza standartem 4*. Uwaga na wypożyczalnie samochodów "na mieście" - brak ubezpieczenia AC ( wbrew zapewnieniom ), łyse opony itp.

  • Pobyt: grudniu 2013, wyjazd ze znajomymi
    • 3 na 5 punktów
      Wartość
    • 4 na 5 punktów
      Lokalizacja
    • 5 na 5 punktów
      Jakość noclegu
    • 4 na 5 punktów
      Pokoje
    • 4 na 5 punktów
      Czystość
    • 4 na 5 punktów
      Obsługa
Pomocne?
2 Dziękujemy, Pawlowski2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tenrife60, Community Manager, H10 Costa Adeje Palace, 9 stycznia 2014
Szanowni Panstwo,

Przede wszystkim chcemy podziekowac za czas wlozony w napisanie recenzji o Naszym Hotelu.
Cieszymy sie, ze sa Panstwo zadowoleni z pobytu w Naszym Hotelu.

Pozostajemy do Panstwa dyspozycji, gdy zdecyduja sie Panstwo wrocic do Naszego Hotelu.

Z powazaniem,
María Lorenzo, Community Manager.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Costa Adeje)
w odległości 1.3 km
Costa Adeje Gran Hotel
Costa Adeje Gran Hotel
Nr 14 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.5 na 5 punktów Liczba recenzji: 5 154
w odległości 0.7 km
Vincci Seleccion La Plantacion del Sur
Vincci Seleccion La Plantacion d...
Nr 6 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.5 na 5 punktów Liczba recenzji: 2 211
w odległości 2.1 km
Iberostar Torviscas Playa
Iberostar Torviscas Playa
Nr 28 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.0 na 5 punktów Liczba recenzji: 3 085
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.7 km
IBEROSTAR Grand Hotel El Mirador
IBEROSTAR Grand Hotel El Mirador
Nr 3 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.5 na 5 punktów Liczba recenzji: 1 309
w odległości 1.1 km
Melia Jardines del Teide
Melia Jardines del Teide
Nr 25 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.0 na 5 punktów Liczba recenzji: 3 306
w odległości 1.1 km
Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje
Gran Tacande Wellness & Relax Co...
Nr 8 z 57 w lokalizacji Costa Adeje
4.5 na 5 punktów Liczba recenzji: 2 070
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w H10 Costa Adeje Palace? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

H10 Costa Adeje Palace — dodatkowe informacje

Obiekt: H10 Costa Adeje Palace
Adres: Playa La Enramada | La Caleta, 38679 Costa Adeje, Adeje, Teneryfa, Hiszpania
Numer telefonu:
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Teneryfa > Adeje > Costa Adeje
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Wybór napojów Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr15 wśród hoteli spa w miejscowości Costa Adeje
Nr23 wśród hoteli na plaży w miejscowości Costa Adeje
Nr27 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Costa Adeje
Nr30 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Costa Adeje
Nr33 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Costa Adeje
Rozpiętość cen (za noc): 480 zł–1 108 zł
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — H10 Costa Adeje Palace 4*
Liczba pokoi: 467
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Agoda i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: H10 Costa Adeje Palace. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
h10 Costa Adeje Palace Hotel Costa Adeje

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem