Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Costa Adeje
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (4 719)
Filtruj recenzje
4 719 wyniki
Oceny podróżnych
2 432
1 347
600
215
125
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 432
1 347
600
215
125
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 719 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel pięknie położony, większość pokojów z widokiem na ocean.Jednak ich standard nie zachwyca a czystość pozostawia wiele do życzenia( nie wymieniane ręczniki, brudna podłoga). Obsługa w każdym barze i restauracji bardzo nie miła. Byliśmy rozczarowani czekaniem w kolejkach po drinka. Jedzenie dobre lecz monotonne ( praktycznie codziennie była ryba). Hotel nie trzyma standardu sieci Meliá.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, lailaax1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Hotel pięknie połozony z cudownymi widokami i smacznym lecz monotonnym jedzeniem . Pokoje jak na standart Melia do remontu , trzy dni nie były sprzatane !. Pokój dostaliśmy z bocznym widokiem na ocean ,ale pod nami były kontenery na śmieci i codziennie rano o godz 4 wywozili szkła gdzie był straszny hałas .Na wymiane pokoju powiedzieli nam ,że nie ma wolnych Najwiekszy problem był z barem ! Nigdy nie staliśmy po pół godziny w kolejce za napojami !!! Tragedia była jeszcze większa w barze wieczorem gdzie pracowała bardzo niemiła barmanka która robiła dziwne miny ,obgadywała i miała jakiś problem z wydawaniem wiekszej ilości napojów i drinków(gdzie my byliśmy dużą grupą i wszyscy nie stali w kolejce zeby tłumów nie robić )A w rozmowie z menedżerem wyparła się wszystkich niemiłych sytuacji .Hotel bardzo daleko położony od oceanu .Bardzo dużo schodów żeby gdzieś dojść , Baseny czyste ,ale bardzo głebokie i nic prawie się na nich nie działo .BRAK ANIMACJI wieczornych !!!.Ogólnie jesteśmy zawiedzeni ,bo HOTELE MELIA powinny trzymać standard a nie take daleko odbiegać .

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, joanice10
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe wakacje! Jesteśmy bardzo zadowoleni z Naszego pobytu tutaj Świetny hotel z pięknymi widokami na ocean. Czysty, ciepły basen, dobre jedzenie. Personel każdego dnia witał Nas z uśmiechem na ustach, Ali, Salmon - wspaniali ludzie! Jak i cała reszta Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tutaj wrócimy! ❤ 5/5

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Venture44139484126
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JoseLu_Sanchez, Guest Relations Manager, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 18 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your lovely review on Tripadvisor! We are delighted to read that you had a wonderful time with us and we certainly look forward to welcoming you back soon.

Should plans ever bring you back to Tenerife, please contact us prior to your arrival so we can ensure you are looked after and provided with an unforgettable experience.

Kind Regards,
Guest Experience Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 października 2018 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel ,przede wszystkim czysto. Bardzo miła obsługa , pomocna i przyjazna dla gosci. Menedżer hotelu Salem Ali Agostina przesympatyczny - o co nie poprosiliśmy zawsze pomógł . Polecam hotel w celu dobrego wypoczynku .

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Dagmara B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth_Pardo, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 14 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 października 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce przepiękne, hotel na wysokim poziomie. Bardzo smaczne jedzenie i przemiła, wiecznie uśmiechnięta obsługa. Salem Ali przygotuje Wam pyszne drinki i zabawi rozmową. Polecam serdecznie na podróż poślubną, u nas miejsce sprawdziło się idealnie.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Karolina527
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth_Pardo, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 14 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji