Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 464)
Filtruj recenzje
4 464 wyniki
Oceny podróżnych
2 346
1 292
545
170
111
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 346
1 292
545
170
111
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 464 recenzji
Zrecenzowano: 10 października 2018 z urządzeń przenośnych

Miejsce przepiękne, hotel na wysokim poziomie. Bardzo smaczne jedzenie i przemiła, wiecznie uśmiechnięta obsługa. Salem Ali przygotuje Wam pyszne drinki i zabawi rozmową. Polecam serdecznie na podróż poślubną, u nas miejsce sprawdziło się idealnie.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Karolina527
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth_Pardo, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 14 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to read that you have enjoyed your stay, specially the facilities, your room and the food at the buffet.

We are already looking forward to welcome you one more time to your second home in Tenerife.

Kind regards,
Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 września 2018 z urządzeń przenośnych

Melia jardines del teide to hotel na najwyższym poziomie. Gwarantuje komfort oraz wysokie standardy. Drinki w barze przygotowane przez Salem, Ali agostina oraz Bruno są idealne, widok jest przepiękny, polecam ten hotel. Należy zwrócić szczególną uwagę na miły

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maria C, Guest Relations Manager, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 25 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your kind words.
It is particularly pleasing to see that your impression of our staff and service was good and that you felt well taken care of during your stay, we are proud to make the difference with small gestures.

Your recommendation clearly shows a 5-star satisfaction, thanks!

We hope come back soon,

Best Regards,
María Campos,
GEX Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2018

Salem, Ali i Anthony są fajnymi ludźmi z baru¡ pokoje ładne,polecam level,wyżywienie dobre,polecam.baseny na poziomie bardzo dobra lokalizacja i położenie hotelu.widoki z hotelu super. Na level bezpośrednie zejście do wydzielonego basenu level.polecam level ze względu na większy komfort i możliwości.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Grzegorz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maria C, Guest Relations Manager, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 25 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your 5-star rating.

All the Melia Jardines del Teide takes the pleasure in creating new magical moments for all our guests. I am pleased to see that we were able to achieve it for you.

We truly hope to welcome you back in the not so distant future.

Kind Regards,
Maria Campos,
GEX Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2018

super -prywatnosc pokoi--widoki na ocean i jedzenie robione z miloscia do gotowania--brawo za pokoje i rozmiary ----kupiona wycieczka na 2 tygodnie w niemczech i od razu 600 e taniej niz w polsce -i wylot z berlina --dlaczego tak jest ?????podgrzewana woda w basenach i jedzonko--!!!!!!polecamy dla par ....

Wskazówka dotycząca pokoi: mamy widok na miasto i morze
Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jacekspike
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maria C, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 22 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
In Melia Jardines del Teide we are delighted to know you had an enjoyable stay in our hotel. We would like to thank you for your feedback and we hope to receive you again in a near future.
Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2017

wszystko bylo wspaniale!cudowne pokoje bardzo dobre i przede wszystkim swieze jedzenie,pokoje codziennie pucowane na blysk,codziennie swieza posciel reczniki przybory kosmetyczne itp.nie ma czego sie czepic. obsluga hotelu bardzo ale to bardzo pomocna, mielismy wypadek i naprawde hotel stanal na wysokosci zadania, zatroszczono sie o nas. Obsluga ciagle usmiechnieta i chetna do pomocy. nie ma sie czego doczepic! hotel naprawde bardzo czysty, baseny takze!!! goraco polecam ja napewno tam wroce! :)

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, nowakowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth P, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 23 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ms. nowakowska,

We would like to begin by thanking you for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and taking your time to write and share this nice review with all the tripadvisor users.

It is truly a pleasure for us to read your enthusiastic words about our qualified staff and our gastronomic selections. Every day do our best to provide a luxury service to our guests and for each of them to have an unforgettable holiday.

We are looking forward welcoming you back at your second home in Tenerife for your next holiday.

Kind regards,
Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji