Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 457)
Filtruj recenzje
4 457 wyniki
Oceny podróżnych
2 343
1 289
545
169
111
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 343
1 289
545
169
111
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 4 457 recenzji
Zrecenzowano: 28 stycznia 2018

super -prywatnosc pokoi--widoki na ocean i jedzenie robione z miloscia do gotowania--brawo za pokoje i rozmiary ----kupiona wycieczka na 2 tygodnie w niemczech i od razu 600 e taniej niz w polsce -i wylot z berlina --dlaczego tak jest ?????podgrzewana woda w basenach i jedzonko--!!!!!!polecamy dla par ....

Wskazówka dotycząca pokoi: mamy widok na miasto i morze
Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jacekspike
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maria C, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 22 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
In Melia Jardines del Teide we are delighted to know you had an enjoyable stay in our hotel. We would like to thank you for your feedback and we hope to receive you again in a near future.
Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2017

wszystko bylo wspaniale!cudowne pokoje bardzo dobre i przede wszystkim swieze jedzenie,pokoje codziennie pucowane na blysk,codziennie swieza posciel reczniki przybory kosmetyczne itp.nie ma czego sie czepic. obsluga hotelu bardzo ale to bardzo pomocna, mielismy wypadek i naprawde hotel stanal na wysokosci zadania, zatroszczono sie o nas. Obsluga ciagle usmiechnieta i chetna do pomocy. nie ma sie czego doczepic! hotel naprawde bardzo czysty, baseny takze!!! goraco polecam ja napewno tam wroce! :)

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, nowakowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth P, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 23 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ms. nowakowska,

We would like to begin by thanking you for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and taking your time to write and share this nice review with all the tripadvisor users.

It is truly a pleasure for us to read your enthusiastic words about our qualified staff and our gastronomic selections. Every day do our best to provide a luxury service to our guests and for each of them to have an unforgettable holiday.

We are looking forward welcoming you back at your second home in Tenerife for your next holiday.

Kind regards,
Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 stycznia 2017

nie wiem od czego zacząć bo wszystko było doskonałe

POKOJE: duże, przestronne, ja miałam 2 balkony/ bardzo wygodne materace
OBSŁUGA: genialna!!!! rzadko spotyka się aż tak dobrą obsługę
KUCHNIA: przepyszna i tak różnorodna że jeśli zasmakuje wam coś pierwszego dnia pobytu, nie liczcie na to że znajdziecie to w restauracji w kolejnych dniach

to był mój pierwszy pobyt w sieci melia, kolejne wakacje na pewno spędzimy w ich hotelu

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, marta m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth P, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ms marta m,

Thank you for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time to write and share this nice review with all the Tripadvisor users.

We are glad to know that you have enjoyed a pleasant stay with us. We place great importance in providing our guests with great experiences so we truly appreciate your compliments on our facilities, staff and your positive general experience.

We are looking forward to welcome you in the next future to your second home in Tenerife.

Kind regards,

Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 grudnia 2016

Ogólne wrażenia z pobytu przekraczają oczekiwania. Hotel piękny, super pokoje, piękna okolica. Opcja Level przenosi Was w inny standard obsługi gości hotelowych. Z taką super obsługą jeszcze się nie spotkaliśmy a podróżujemy bardzo dużo. Jedzenie bardzo dobre, drinki wyłącznie z markowych alkoholi. Hotel oferuje włoską restaurację ala carte z pysznym jedzeniem. Baseny pięknie utrzymane. Szczególne wyróżnienie dla Pani Caroline z recepcji za mega profesjonalizm. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek.

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 212dominiks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth P, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Tripadvisor user,

First of all, we would like to thank you for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to know that you have enjoyed a pleasant stay with us, and that our staff contributes to provide you a memorable holiday.

We are already looking forward to welcome you again to your second home in Tenerife.

Kind regards,

Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 grudnia 2016

Wspaniały pobyt, wspaniały hotel. Bardzo różni się od molochów bliżej centrum. Jest atmosfera prywatności, dużo roślinności, jedzenie wyśmienite, świetna obsługa. Basen rozległy, mała sala do ćwiczeń, spokój, fajne występy wieczorem. Bajka!

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Meliá Hotels International
Dziękujemy, magdalena943
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ruth P, Director de Relaciones Públicas, Melia Jardines Del TeideOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Tripadvisor user,

First of all, we would like to thank you for choosing Meliá Jardines del Teide for your holiday in Tenerife and for taking your time and share your experience with all the Tripadvisor users.

We are delighted to know that you have enjoyed a pleasant stay with us, and that our staff contributes to provide you a memorable holiday.

We are already looking forward to welcome you again to your second home in Tenerife.

Kind regards,

Ruth Pardo
Guest experience manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji