Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great art at display”
LeArtigiano Art Gallery — recenzja - ZAMKNIĘTE

LeArtigiano Art Gallery
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: <1 godzina
Przydatne informacje: Zajęcia dla małych dzieci, Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych, Zajęcia dla młodzieży, Toalety, Możliwość zakupu żywności, Schody/winda
Zrecenzowano 28 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LeArtigiano, Manager, LeArtigiano Art GalleryOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Recenzje (11)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

8 z 11 wśród 11 recenzji

Zrecenzowano 18 listopada 2013
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LeArtigiano, Owner, LeArtigiano Art GalleryOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2013 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LeArtigiano, Owner, LeArtigiano Art GalleryOdpowiedź udzielona 16 listopada 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 lipca 2013
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LeArtigiano, Owner, LeArtigiano Art GalleryOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

LeArtigiano Art Gallery — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Nagpur, Nagpur District
Nagpur, Nagpur District
 
Nagpur, Nagpur District
 

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem