Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (361)
Filtruj recenzje
361 wyniki
Oceny podróżnych
71
83
87
66
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
71
83
87
66
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 361 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel położony 10 min od głównego deptaka i plaży, w dość spokojnej okolicy. Oblegany przez niemieckich turystów, którzy nie przejmują się innymi gośćmi i urządzają głośne imprezy. Dwa niewielkie baseny, mała ilość leżaków i stolików. Powtarzający się zestaw śniadaniowy po trzech dniach staje się nudny. Kolacje smaczne, obowiązuje na nich strój casualowy. Pokoje lata świetności mają za sobą, natomiast są czyste i codziennie sprzątane. Klimatyzacja niestety nie radzi sobie z chłodzeniem pomieszczeń. Ogromny plus dla przemiłej i zawsze uśmiechniętej obsługi.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, pooldzordz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SusanaC2976, Customer Experience, FERGUS GeminisOdpowiedź udzielona 18 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Paweł K,

Thank you very much for your stay and the time taken for your review of our FERGUS Geminis.

It is a pleasure to hear that you enjoyed a nice stay with us on the whole despite the points mentioned for which we apologize.
We have taken good note of your comments and proposals concerning the breakfast variety offered in our restaurant as well as about the proper working of the air conditioning in our rooms, and please rest assured we will do our best to continue improving our service as well as our facilities so that our guests can enjoy an unforgettable holiday experience.

Thanks for choosing FERGUS Hotels.

We would love to welcome you again in your next visit to El Arenal.

Best regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS GÉMINIS

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Pokoje czyste choć wymagają odświeżenia, jedzenie i drinki bardzo dobre.
Obsługa również.
Dość mocno imprezowe miejsce, jeśli szukasz miejsca w którym w nocy nie będą śpiewać i krzyczeć to wybierz inny hotel.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ja G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Susana C, Customer Experience, FERGUS GeminisOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Kuba G,

Thank you very much for choosing our place for your holidays and the valuable review given to our FERGUS Geminis.

It is always a pleasure to hear that our guests had an overall enjoyable holiday experience staying with us and recommending us.
We will certainly transmit your comments and suggestions concerning the needed refurb of some of our rooms to our Management in order to improve our service and make our guests feel like home.

Thanks again for choosing FERGUS Hotels.

We hope we get the pleasure of welcoming you back to our hotel again in the near future.

Kind regards,

Susana Cuesta
Customer Experience
FERGUS GÉMINIS

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2015

Hotel dość duży, robi dobre wrażenie, z tyłu przepiękny ogród, łazienki i pokoje czyste, sprzątane codziennie (choć w naszym pokoju niestety był niewielki grzyb na ścianie), bardzo dobre i urozmaicone posiłki, basen- zdecydowanie za mały, obsługa różna, brak animacji. Jeśli chodzi o położenie - jak dla mnie trochę daleko od plaży (ok. kilometra - dojście krętymi uliczkami), choć sama plaża przepiękna. Wzdłuż promenady sporo sklepów i restauracji. Jeżeli ktoś chce pospać w nocy - nie polecam. Strasznie głośno - czego powodem nie jest wyłącznie ruchliwa ulica przy której położony jest hotel - ale przede wszystkim przechadzające się "stada pijanych Niemców", którzy pod każdym względem zachowują się skandalicznie! Przez nich głównie urlop uważam za mało udany!

Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Izutka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2014

W hotelu byliśmy od drugiej połowy września. W tym okresie w hotelu spotkaliśmy kilka grup Niemców którzy już po jednym piwie zachowywali się poniżej jakiejkolwiek krytyki. W nocy w całym hotelu było głośno od wrzasków i trzaskania drzwiami. W hotelu jest tylko jeden ochroniarz, któremu ciężko zapanować nad tą "kulturą"
Ogólnie jedzenie super i bardzo dużo. Codziennie paella oraz owoce morza, dużo ryb i mięsa. Oferta all-inclusive bardzo bogata w drinki. Bar z przekąskami obfity. Basen ładny ale przy tej bliskości plaży nie używany. Obsługa bardzo miła i pomocna, aż szkoda było patrzeć przy wieczornym serwisie na traktowanie ich przez przyjezdne grupy.

Polecam, ale rekomenduje wzmocnienie ochrony i bardziej restrykcyjne podejście do zakłócających spokój gości.

Wskazówka dotycząca pokoi: 6 piętro z widokiem na morze
Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Sepcio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WeCare2014, Gerente, FERGUS GeminisOdpowiedź udzielona 24 listopada 2014

Szanowni panstwo,

Dziekujemy za poswiecenie swojego czsu i napisanie opini o naszym hotelu i podzielenia sie swoim doswiadczeniem z innymi uzytkownikami Tripadvisor.
Pracujemy codziennie nad tym aby zapewnic najlepsza obsluge i zaspokojic wszystkie oczekiwania naszych gosci.
Cieszy nas pozytywna opina panstwa.
Mamy nadzieje ze odwiedza nas panstwo ponownie.

Z powazaniem
Dyrekcja
Hotel FERGUS Geminis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SusanaC2976, Customer Experience, FERGUS GeminisOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji