Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 555)
Filtruj recenzje
3 555 wyniki
Oceny podróżnych
989
1 137
759
374
296
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
989
1 137
759
374
296
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
25 z 30 wśród 3 555 recenzji
Zrecenzowano: 21 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tutaj od 14 stycznia. Jedzenie dobre, jak to zazwyczaj w hotelach. Także potraw z najwyższej półki tu nie znajdziemy tylko fryturę. Ale naprawdę jest ok ! Pokoje codziennie sprzątane, czysto schludnie. Faktycznie 4 gwiazdki to nie są tylko uczciwe 3 może 3.5. Polecam na udany wyjazd.

Termin pobytu: styczeń 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
4  Dziękujemy, Marcelina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Hotel Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 31 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all, thank you sharing your experience at our Hotel Beatriz Playa & Spa**** on TripAdvisor. We are very happy to read that your stay with us was good and that you liked the facilities and the services we provide.

We hope to welcome you soon in Lanzarote for your next holidays.

Sincerely yours,

The Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 stycznia 2017

Uważam, że to bardzo dobry hotel, miła obsługa, jedzenie może monotonne, ale przez tydzień nie może się nudzić bo zawsze można zjeść coś innego, jest duży wybór potraw. Lotnisko rzeczywiście blisko, ale lądujące samoloty były tylko atrakcją,nie były wcale uciążliwe.Był dość duży wiatr, przeszkadzał tylko w pochmurne dni, było wtedy trochę chłodniej.Pokoje duże i czyste , łazienki nowoczesne .

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje od południa i wyższe piętra - jest lepszy widok i jest ciszej
Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, _dana_dana44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Hotel Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all, thank you for choosing us one more year to spend your holidays in our Hotel Beatriz Playa&Spa****. Also, thank you for sharing this review on TripAdvisor. We are sure that your comment will help future clients choose us as a holiday destination.

We hope to see you very soon in Lanzarote.

Sincerely yours,
The Management Hotel Beatriz Playa&Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 grudnia 2016

Hotel blisko plaży przejście przez promenadę wiele restauracji oraz sklepów .Pokoje w hotelu wyremontowane, duże Blisko lotniska samoloty latające nad głowa były atrakcją nie zakłócały spokoju. Bardzo dobra kuchnia wieczorem animacje .Gorąco polecam.

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Kasia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Hotel Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your opinion on TripAdvisor and also for choosing the Hotel Beatriz Playa &Spa **** . Your review provides important information for other future customers. It's a pleasure to read satisfied guests reviews.

We hope to welcome you again in Lanzarote.

Sincerely yours,

The Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 grudnia 2016

Witam. Byliśmy w tym hotelu z dziećmi w grudniu 2016 r. Bardzo nam się podobało. Hotel czysty, nie wiem, czemu inni piszą, że w jedzeniu są karaluchy - nam się to nie zdarzyło. Nawet nie łaziły po podłodze. Położony przy lotnisku, więc lądujące samoloty widać co parę minut. Pogoda super!! Słońce w godz. 11-16 przypieka ostro, więc wróciliśmy opaleni:) Mieliśmy swój samochód więc dużo zwiedzaliśmy, a jest co zwiedzić. Piękny krajobraz, wulkany przypominają Księżyc lub Marsa. Co do jedzenia to w sumie codziennie prawie to samo, czasami coś się pojawiło nowego. Ale ogólnie może być. Obsługa miła. Animacje dla dzieci trochę późno bo dopiero o 20:30. Ale dzieci bardzo zadowolone zwłaszcza z maskotki "Tapi", nie chciały wracać do domu. Animatorki były super. Podsumowując wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni i chętnie byśmy się na wyspie zostali:)

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, t0mrach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Hotel Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First, thank you very much for your review in TripAdvisor. We are proud to read that your experience in our Hotel Beatriz Playa & Spa has been so good, especially after giving us an opportunity after reading comments that made you doubt whether to stay with us or not. All the members work very hard to make your holidays wonderful, therefore, I am glad that in your case we achieved this objective.

We hope to welcome you soon in Lanzarote.

Sincerely yours,
Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 grudnia 2016

Spędziliśmy tydzień w tym hotelu w roku 2011 (grudzień). Architektura hotelu nas zachwyciła. Pokój czysty, nie znaleźliśmy żadnych usterek. Łazienka czysta. Pokój sprzątany codziennie. Widok boczny na ocean i na pobliskie lotnisko. Lądujące samoloty nie stanowiły problemu, wręcz przeciwnie były dodatkowa atrakcją :) Posiłki urozmaicone, pyszne. Obsługa hotelowa dyskretna i uprzejma. Basen może troszeczkę za mały jak na taki kompleks. Polecam ten hotel. A pogoda w grudniu wymarzona :)

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, walbrzyszanka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Hotel Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all, thank you sharing your experience at our Hotel Beatriz Playa & Spa**** on TripAdvisor. We are very happy to read that your stay with us was good and that you liked the facilities and the services we provide.

We hope to welcome you soon in Lanzarote for your next holidays.

Sincerely yours,

The Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji