Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nadal bardzo, bardzo dobry hotel....”
Beatriz Playa & Spa — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Beatriz Playa & Spa
Miejsce nr 42 wśród 91 hoteli w Puerto Del Carmen
Zrecenzowano 1 lutego 2017

Kolejny pobyt w tym hotelu i nadal bardzo dobre notowania. Zdecydowana poprawa w głównej restauracji - po remoncie, (śniadania, kolacje tym razem smaczne). Nie ma już nieprzyjemnych zapachów z kuchni. Duże przestronne sale, nowe, dość pomysłowe rozwiązania z miejscami, gdzie umieszczone są posiłki. Wydzielone miejsce na zewnątrz dla palących. Dość czysto, trochę tłoczno i nadal ptaki przy stolikach...Świetna włoska restauracja (niestety tylko od piątku do niedzieli, obowiązują zapisy w recepcji. Beznadziejna restauracja orientalna (szkoda 5 euro od osoby). Danie niesmaczne, niedogotowane... okropne. Nawet modernistyczny wygląd niewiele zmienia....Świetnym rozwiązaniem są śniadania przy basenie - piątek - niedziela, obowiązuje rezerwacja (warto - dobre soki przygotowywane na bieżąco). Nadal świetne SPA (12 euro/osoba/wejście, ale są happy hours - poniedziałek, środa i wtedy za 12 euro wchodzą dwie osoby). Bardzo sympatycznie traktowani są powracający goście - bezpłatne wejściówki do SPA, udział w sympatycznej kolacji grillowa z muzyką na żywo i świetnymi stekami, spotkanie towarzyskie przy szampanie, talerz owoców, szampan w pokoju na powitanie). Miła, sympatyczna obsługa w recepcji, w barach i restauracjach. Porażką jest płatne WiFi. 20 euro/tydzień za kiepską prędkość i powolny transfer większych plików - dramat. Nie dajcie się zwieść ogłoszeniom w recepcji o lepszym, szybszym (w porównaniu do ubiegłego roku) internecie. Nie jest tak piękne jak piszą....w każdym razie w prawym skrzydle daleko od recepcji. Lepiej czasami wpaść do lobby i skorzystać z bezpłatnego WiFi. Drugą porażką jest sprzątanie - byle jak, bez dokładnego posprzątania podłóg i wycierania kurzu. Szybko i po łebkach. Pajęczyny nad łóżkiem wisiały przez 10 dni.... Warto trochę dopłacić do widoku na ocean i pokoju typu superior (nowe wyremontowane). Alkohole jak wszędzie w all inclusive - lepsze i gorsze, całkiem dobre piwo. Przy wyborze tego hotelu trzeba pamiętać, że leży blisko lotniska i nie każdemu może odpowiadać odgłos lądujących i startujących samolotów. Nadal z przyjemnością oglądaliśmy przelatujące tuż obok hotelu lądujące i startujące samoloty (te ostatnie robią trochę hałasu, ale tylko przez chwilę; starty rozpoczynają się około 7 rano, ostatni przylot krótko przed północą)...

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepsze pokoje to pokoje superior na ostatnim piętrze z widokiem na ocean.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
8  Dziękujemy, kamil_andrzej
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 26 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Customer,

Firstly, from the Hotel Beatriz Playa & Spa **** we want to thank you for posting this review about our hotel on TripAdvisor.

We feel very satisfied knowing that you have returned to us on your stay in Lanzarote. Your comments help us improve and continue working to offer the best service to our customers.

Thank you for your trust and it would be a pleasure to have you back again.

Sincerely yours,
The Management Hotel Beatriz Playa & Spa ****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (3 090)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

11 z 15 wśród 3 090 recenzji

Zrecenzowano 21 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tutaj od 14 stycznia. Jedzenie dobre, jak to zazwyczaj w hotelach. Także potraw z najwyższej półki tu nie znajdziemy tylko fryturę. Ale naprawdę jest ok ! Pokoje codziennie sprzątane, czysto schludnie. Faktycznie 4 gwiazdki to nie są tylko uczciwe 3 może 3.5. Polecam na udany wyjazd.

Data pobytu: styczniu 2017, podróż z ukochaną osobą
4  Dziękujemy, Marcelina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 31 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all, thank you sharing your experience at our Hotel Beatriz Playa & Spa**** on TripAdvisor. We are very happy to read that your stay with us was good and that you liked the facilities and the services we provide.

We hope to welcome you soon in Lanzarote for your next holidays.

Sincerely yours,

The Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 stycznia 2017

Uważam, że to bardzo dobry hotel, miła obsługa, jedzenie może monotonne, ale przez tydzień nie może się nudzić bo zawsze można zjeść coś innego, jest duży wybór potraw. Lotnisko rzeczywiście blisko, ale lądujące samoloty były tylko atrakcją,nie były wcale uciążliwe.Był dość duży wiatr, przeszkadzał tylko w pochmurne dni, było wtedy trochę chłodniej.Pokoje duże i czyste , łazienki nowoczesne .

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje od południa i wyższe piętra - jest lepszy widok i jest ciszej
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2016, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, _dana_dana44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First of all, thank you for choosing us one more year to spend your holidays in our Hotel Beatriz Playa&Spa****. Also, thank you for sharing this review on TripAdvisor. We are sure that your comment will help future clients choose us as a holiday destination.

We hope to see you very soon in Lanzarote.

Sincerely yours,
The Management Hotel Beatriz Playa&Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 grudnia 2016

Hotel blisko plaży przejście przez promenadę wiele restauracji oraz sklepów .Pokoje w hotelu wyremontowane, duże Blisko lotniska samoloty latające nad głowa były atrakcją nie zakłócały spokoju. Bardzo dobra kuchnia wieczorem animacje .Gorąco polecam.

  • Data pobytu: listopadzie 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Kasia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your opinion on TripAdvisor and also for choosing the Hotel Beatriz Playa &Spa **** . Your review provides important information for other future customers. It's a pleasure to read satisfied guests reviews.

We hope to welcome you again in Lanzarote.

Sincerely yours,

The Management Hotel Beatriz Playa & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 grudnia 2016

Hotel zdecydowanie nie jest 4 gwiazdkowy.Wiec jeśli ktoś się spodziewa lepszego standardu niech zmieni hotel. Wymaga generalnego remontu.
Jedzenie dobre każdy coś znajdzie dla siebie jednak monotonne, animacje dla dorosłych beznadziejne.
lotnisko bliziutko któtki transfer.
Pogoda super!!
Mini disco na plus tylko bardzo późno.
Nie zauważyliśmy robaczków,

Wskazówka dotycząca pokojów: Podgrzewany basen i brodzik dla dzieci
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, lenoliv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DireccHBeatrizPlaya, Director de Relaciones Públicas, Beatriz Playa & SpaOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Firstly, thank you very much for leaving your comment on Tripadvisor about your stay Hotel Beatriz Playa&Spa****. We are sorry that your stay did not match what you expected. At all times we work very hard to give guests the best quality in our services, we feel that it was not your case. Once again, we hope that you give us another opportunity.

Sincerely yours,
The Management Hotel Beatriz Playa&Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Puerto Del Carmen — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,6 km
Sol Lanzarote All Inclusive
Sol Lanzarote All Inclusive
Nr 28 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 3 928
w odległości 15,2 km
Hotel Beatriz Costa & Spa
Hotel Beatriz Costa & Spa
Nr 19 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 3 462
w odległości 5,6 km
Hotel THB Flora
Hotel THB Flora
Nr 32 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 1 962
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,1 km
Hotel Floresta
Hotel Floresta
Nr 17 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 1 375
w odległości 1,4 km
Hipotels La Geria
Hipotels La Geria
Nr 11 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 1 785
w odległości 2,7 km
VIK Hotel San Antonio
VIK Hotel San Antonio
Nr 25 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 1 960
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Beatriz Playa & Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Beatriz Playa & Spa — dodatkowe informacje

Adres: C/Mato s/n | Urb. Matagorda, 35510 Puerto Del Carmen, Lanzarote, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Lanzarote > Puerto Del Carmen
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr5 wśród hoteli spa w miejscowości Puerto Del Carmen
Nr16 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Puerto Del Carmen
Nr19 wśród hoteli na plaży w miejscowości Puerto Del Carmen
Zakres cen: 348 zł–634 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Beatriz Playa & Spa 4*
Liczba pokoi: 404
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Beatriz Playa & Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Beatriz Playa And Spa
Beatriz Playa Hotel Puerto Del Carmen
Beatriz Playa Lanzarote

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem