Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel THB Flora(Puerto Del Carmen)
158 USD
153 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Restauracja
Seaside Los Jameos Playa(Puerto Del Carmen)
239 USD
203 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Aequora Lanzarote Suites(Puerto Del Carmen)
168 USD
99 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Hipotels La Geria(Puerto Del Carmen)
121 USD
108 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Relaxia Olivina(Puerto Del Carmen)
192 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Restauracja
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Uwaga, okazja! 18% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 18% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (98 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Beatriz Playa & Spa(Puerto Del Carmen)
163 USD
153 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Apartamentos Panorama(Puerto Del Carmen)(Świetna cena!)
92 USD
80 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Restauracja
Tisalaya Apartments(Puerto Del Carmen)(Świetna cena!)
89 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
246 USD
236 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Recenzje (1 438)
Filtruj recenzje
1 438 wyniki
Oceny podróżnych
191
476
362
196
213
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
191
476
362
196
213
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 1 438 recenzji
Członek witryny TripAdvisor
335
Zrecenzowano 29 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel ma lata świetności za sobą ale widać ze się starają i cały czas coś robią
Apartamenty przestronne i dobrze wyposażone. Jedzenie było miłym zaskoczeniem. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.
Podsumowując polecam ten hotel w tym przedziale cenowym raczej nic lepszego się nie znajdzie a jak ktoś oczekuje luksusów to niech wybiera hotele 5gwiazdkowe

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 kwietnia 2017

Byłem tam z zoną od 30 marca do 6 kwietnia 2017r. Hotel usytuowany na zboczu wzgórza zaraz nad portem.Można było od rana do wieczora oglądać wschody i zachody słońca nad oceanem.Apartament zajmowany przez nas składał się z przedpokoju,kuchni,łazienki i sypialni.Spokojnie mogło tam spać 4 lub 5 osób.W kuchni można było przygotować posiłki - sprzęt i wyposażenie jest w standardzie.Jedzenie bardzo dobre, a jednego dnia na obiad był nawet kotlet schabowy.Apartament sprzątano nam prawie codziennie. Obsługa hotelowa uprzejma i grzeczna.

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepiej nie mieszkać na szczycie wzgórza gdyż na Lanzarocie lubi być wietrznie.
  • Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ryszard A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marie pierre l, Member Services, BelleVue AquariusOdpowiedź udzielona 11 maja 2017

Ryszard A,
Dziękuję bardzo za uwagę
Serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna lokalizacja, sklepy i wszystko co potrzebne pod ręką, do plaży kawałek, ale spaceruje się do niej bardzo ładną promenadą wzdłuż morza; lokalizacja super także jako baza wypadowa do zwiedzenia całej wyspy. Sam hotel bardzo duży i w miarę zadbany. Tarasowy styl robi wrażenie jeśli patrzy się z daleka. Pokoje duże i całkiem fajnie wyposażone, jednak na każdym kroku widać, że lata świetności mebli jak i sprzętów już przeminęły. Wszystko rekompensuje jednak widok z pokoju (polecam te z tarasem na pierwszym piętrze). Ze względu na bardzo dobre wyposażenie aneksu kuchennego polecam opcję wyżywienia na własną rękę. Hotel godny polecenia, cena zdecydowanie adekwatna do jakości. Być może jeszcze kiedyś wrócimy

Data pobytu: grudzień 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, kajczix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marie pierre l, Member Services, BelleVue AquariusOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2017

kajczix ,
Cieszymy się, że pobyt u nas był mu do gustu.
Dziękuję bardzo!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 października 2016

Bardzo dobra lokalizacja hotelu, bardzo blisko do centrum, do najbliżej piaszczystej plaży jest ok 5-7 min drogi na pieszo, piękny widok z tarasu na ocean, przestronne apartamenty (niestety wystrój babciny, chyba nie zmieniany od początku istnienia hotelu i nie naprawiany-jedyny minus według mnie), pokoje sprzątane prawie co dziennie, ręczniki też zmieniane prawie non stop. Bardzo miła obsługa, bardzo dobre jedzenie, naje się każdy i to do syta, bardzo duży wybór alkoholi z karty allinclusive. Z czystym sumieniem mogę polecić pobyt w tym hotelu komuś kto nie jedzie żeby się lansować przed znajomymi i chce odpocząć, dobrze zjeść, mieć blisko do oceanu i centrum.

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepiej wybierać pokoje jak najwyżej najlepiej na 6 kondygnacji ze względu na ciszę i nie zapomniane widoki.
  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, michalpaker
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marie pierre l, Member Services., BelleVue AquariusOdpowiedź udzielona 26 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear michalpaker,
Thank you very much for your positive comments.
A greeting.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2016

Hotel bardzo ładny.Wanny faktycznie były bez szału ale przecież jedzie się tam leżeć na plaży a nie w wannie,wiec szybki prysznic i po problemie.Pokoje średnie ale tam się tylko spało więc też dla nas nie było problemu.Jedzenie bardzo dobre,miła obsługa,czysto.Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy każdemu kto nie jest wybredny i jedzie tam się dobrze bawić a nie zaglądać w każdy kąt.

Wskazówka dotycząca pokojów: Im pokoje wyżej tym ładniejsze widoki
  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, zuzka38
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BlueBayResorts, Director de Relaciones Públicas, BelleVue AquariusOdpowiedź udzielona 13 października 2016
Tłumaczenie Google

Hello zuzka38, thanks a lot for your commentary, we will pass your congrats to the staff. Thank you very much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji