Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (151)
Filtruj recenzje
151 wyniki
Oceny podróżnych
105
32
8
4
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
105
32
8
4
2
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 151 recenzji
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październik 2018, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VRclub, Responsabile relazioni pubbliche, VRclub Sun Palm Beach ResortOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: raffaele c, Direttore, VRclub Sun Palm Beach ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: raffaele c, Direttore, VRclub Sun Palm Beach ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: luty 2018, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: raffaele c, Direttore, VRclub Sun Palm Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 maja 2018
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Get a room facing the pool, they have balconies and great views!
  • Data pobytu: maj 2018, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: raffaele c, Direttore, VRclub Sun Palm Beach ResortOdpowiedź udzielona 27 maja 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji