Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 234)
Filtruj recenzje
2 234 wyniki
Oceny podróżnych
1 621
306
166
80
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 621
306
166
80
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 2 234 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

hotel zdecydowanie dla wszystkich również dla dzieci.Park wodny ze zjeżdzalkami jest przystosowany dla wszystkich a zjeżdzalnie nie są za szybkie co pozwala bez problemu jeździć wszystkim. co ważne w tym hotelu nie czuje się czujnego oka obsługi która wytyka wszystko co jej nie na rękę. Tu można prawie wszystko skakać do wody w basenie, zjeżdzać na zjeżdzalniach wodnych bez drastycznego nadzoru a gdy te są nieczynne w dolnych częściach można na nie wchodzić i zjeżdzać bez jakichkolwiek problemów co zresztą robią dzieci. generalnie hotel na dużym luzie co pozwala dobrze wypocząć. Dużo zieleni bardzo zadbanej . Dobre jedzenie z dużym wyborem warzyw i owoców lody na okrągło od rana do wieczora kilka smaków (10 ) cały czas. Uważam że hotel jest b dobry i polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ty05031959
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive KemerOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for the great review and the nice comments! We are always happy to read that guests were able to relax and enjoy their stay to the fullest.
If you have questions or suggestions regarding the Sherwood Exclusive Kemer, or any of the other Sherwood Resorts & Hotels, we are always at your service.

We hope to see you soon!

Sunny greetings from Antalya

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w przepięknym miejscu pomiędzy górami i morzem. Na terenie hotelu wsród bungalowów mnóstwo zieleni i dźwięk cykad co wprowadza w świetny, spokojny, błogi nastrój. Przepiękne drzewa,krzewy i śliczna zielona trawka. Bungalowy z zewnątrz śliczne. Natomiast jeśli chodzi o wnętrze to niestety odbiegają od 5*.Uważam że wymagają remontu. W pokoju klimatyzacja z której wydobywał się okropny zapach stęchlizny i mnóstwo mrówek. Pokoje sprzątane codziennie, choć bardzo powierzchownie. Dość często zdarzało się że nie było ręczników w łazience czy np.żelu pod prysznic.Mini barek uzupełniany codziennie, jednak bardzo skromnie w sensie iż zawsze czegoś brakowało. Aqua Park rewelacja. Ogromne zjeżdżalnie podnoszące poziom adrenaliny. Na terenie Aqua parku napoje, jedzenie i lody. Jeśli chodzi o plażę to niestety kamienno-żwirowa (buty do wody wskazane)ale poza tym plaża bez zastrzeżeń. Przy zejściu na plażę zimna woda do picia. Baseny ok. Dla dorosłych i dla dzieci. Zabawy przy basenach z animatorami pozostawiają dużo do życzenia. Odniosłam wrażenie, że nie była to ich wymarzona praca. Znudzeni, zmęczeni i bez wigoru. Nie potrafili zachęcić do wspólnej zabawy. Natomiast jeśli chodzi o wieczorne animacje w amfiteatrze to raz super raz gorzej. Dyskoteka przy plaży beznadzieja. W barze przy basenach muzyka na żywo co drugi dzień. Grane do 24ej. Moje ogólne podsumowanie jeśli chodzi o imprezy to życie nocne kończyło się o godzinie 24ej. Dla rodzin z dziećmi super rozwiązanie gdyż na ośrodku panuje cisza i spokój. Ale jesli chodzi o osoby szukające rozrywki to porażka. Jedzenie rewelacja. Wszystko przepięknie wyeksponowane i smaczne. Kuchnie dla każdego. Byliśmy mile zaskoczeni tak ogromnym wyborem potraw bez względu czy to było śniadanie, obiad czy kolacja. Kelnerzy i barmani zawsze uśmiechnięci, mili i życzliwi. Napoje alkoholowe międzynarodowe na wysokim poziomie. Drinki godne polecenia szczególnie rewelacyjne Mohito,!hotel z czystym sumieniem polecam rodzinom z dziećmi. Ogromny przepiękny zielony teren oaza spokoju.Natomiast dla osób szukających rozrywki i dobrej zabawy pozostawię chwilę do zastanowienia .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, BoardingPass475981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive KemerOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to rate us on TripAdvisor.
It saddens us that we could not satisfy you 100% and we hope that you still had a pleasant stay. We would wish that you'd visit us a second time and give us the opportunity to change your mind.

If you have any questions or suggestions, please do not hesitate to contact us directly.

Best regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

To były nasze kolejne wakcje w Turcji. Kolejny pobyt w okolicach Kemer przede wszystkim ze względu na przepiękne widoki. Hotel Sherwood Exclusive Kemer od samego początku zrobił na nas wspaniałe wrażenie. Byliśmy rodzinnie z dwoma nastoletnimi synami ( 12 i 17 lat). Wszyscy byli tak naturalnie mili, pomocni, serdeczni, że ze łzami w oczach opuszczaliśmy ten hotel z myślą żeby wrócić tu jeszcze raz. Wszędzie było bardzo czysto, począwszy od restauracji, toalet i oczywiście całego ogromnego terenu hotelu. Jedzonko przepyszne, duży wybór owoców, głównie markowe alkohole i przepyszne drinki wyczarowywane przez superbarmanów. Na okrągłą krążący na rolkach kelnerzy co chwilkę pytali co mogą przywieść pysznego do leżąka... piwko, proseco, mohito..
Bardzo sympatyczna ekipa animatorów - ciężko się z nimi nudzić. Wieczorne animacje na wysokim poziomie - warto zobaczyć. Pomimo, że hotel jest dosyć spory w ogóle nie widać tłumów - rozmieszczenie budynków, basenów, przepiękna rośliność i dźwieki cykad powodowało, że czuliśmy się jak w cudownym ogrodzie. Przy głównych basenach głośna muzyka i zabawy z animatorami, jedak dla miłośników spokoju kilka basenów rozrzuconych pomiędzy budynkami. Fajny aquapark - trochę szaleństwa dla dzieci i rodziców. Jedyny mały minusik to dla mnie plaża bo kamyczki trochę utrudniały wejście do morza.Trochę za dużo rosyjskiej muzyki w trakcie dyskotek,ale większość gości to Rosjanie, więc nie ma co zawracać sobie głowy takimi głupotami tylko nieźle się bawić.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, AnnaRuda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive KemerOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
Thank you for the great review and the nice comments! We're really glad to read that you'd recommend us. We hope that you enjoyed your stay to the fullest and we hope to see you again soon!
If you have questions or suggestions regarding the Sherwood Exclusive Kemer, or any of the other Sherwood Resorts & Hotels, we are always at your service.

Sunny Greetings

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Obiekt bardzo przestronny, dużo zieleni. Położony wśród piniowych drzew, pomiędzy morzem i prześlicznym krajobrazem gór. Pokoje usytuowane w bungalowach, dwu - trzy pozimowych z widokiem na basen lub ogród. Baseny dość czyste, wystarczające dla gości. Aqua Park bardzo fajny.
Wystarczająca ilość leżaków przy basenach jak i przy plaży. Plaża z łagodnym zejściem, kamienista.
Pokoje regularnie sprzątane, aczkolwiek z słabą klimatyzacją.
Restauracja bardzo przestronna z wystarczającą ilością miejsc. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo urozmaicone, każdy napewno znajdzie coś dla siebie.
Wieczorem atrakcje dla dzieci jaki i show dla dorosłych.
Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nasz pokój usytuowany był w bunglowie na pierwszym piętrze, widok na basen. Polecam.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive KemerOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for the great review and the nice comments! We are always happy to read that guests were able to relax and enjoy their stay to the fullest.
If you have questions or suggestions regarding the Sherwood Exclusive Kemer, or any of the other Sherwood Resorts & Hotels, we are always at your service.

Sunny greetings from Antalya

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Polecam hotel Sherwood Exlusive Kemer , Jedzenie bardzo smaczne i ogromny wybór, - co najważniejsze brak kolejek w pełni sezonu byliśmy tam 2 tyg. od 27.07.19 do 09.08.19 , nie trzeba było szukać stolika zawsze było miejsce wolne ( kolacja czy śniadanie), obsługa kelnerska rewelacyjna( przy basenie - pozdrowienia dla Birkan-a jak i również w restauracjach - pozdrowienia dla Hamzy ) lody- gałkowe oraz w lodówkach(aquapark) - przez cały dzień , , restauracja ala carte dostępna dla każdego bez rezerwacji z możliwościa korzystania przez cały pobyt , minibarek uzupełniany codziennie chodź zdarzyło się że trzeba było interweniować w recepcji to samo dotyczy się ekipy sprzątającej pokoje ( notoryczny brak ręczników w pokoju - telefon do recepcji załatwiał problem , niestety w hotelu 5 gwiazdkowym o dość wysokim standardzie jakim jest Sherwood Exlusive Kemer nie powinny zdarzać się tego typu sytuacje ) ,Pokój DZX2 ( 2 +2 - z widokiem na basem - pokoje wymagają odświeżenia) czysta plaża , piękny ogród,wspaniałe widoki na góry , orginalne alkohole wysokich marek
reasumując : czystość na 4 , obsługa 5, jedzenie 5 , pokój 3 , animacje 4 , .
POLECAM!! Warto wybrać się tam na wakacje!

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, rambolxd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Exclusive KemerOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for the great feedback! We are glad to read that you enjoyed your stay and were satisfied with the provided service. We will be more than happy to welcome you to our hotel once again.

For questions and suggestions we are certainly at your service.

Kind Regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji