Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Göynük
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 372)
Filtruj recenzje
2 372 wyniki
Oceny podróżnych
1 768
280
164
83
77
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 768
280
164
83
77
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 2 372 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa oraz bardzo dobre warunki. Woda w basenie ma przyjemna temperaturę. Drinki w barze pyszne słodkie i kolorowe . Z terenu hotelu widać śliczne widoki gór . Napewno będę tu wracał, serdecznie polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marecki2410
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Greenwood ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
On behalf of the Sherwood Greenwood Resort, I thank you very much for the great review. We are pleased to read that you enjoyed your stay and would recommend our hotel.
We would be happy to welcome you once again!

For questions and suggestions we are certainly at your service.

Kind Regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Ośrodek sympatyczny. Bardzo miła i pomocna obsługa,co ważne mówiącą w wielu językach. A animatorzy bardzo pozytywnie, wiedzą co robią. Od rana do wieczora dobra zabawa. Wyżywienie bard,o urozmaicone każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Urszula P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Greenwood ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We are very pleased to read that you could enjoy your holiday with us at Sherwood Greenwood Resort and we would like to welcome you once again.
If you have questions or suggestions about the hotel, we are always at your service, do not hesitate to contact us!

With kind regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Świetni animatorzy. Karina to bardzo miła osoba, szczegolnie otoczyla nas swoją opieką i zainteresowaniem. Pomimo początkowych drobnych niedogodności pobyt bardzo udany. Ciepły basen i miła atmosfera.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JoannaK4362
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Greenwood ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to rate your stay at the Sherwood Greenwood Resort. We value your opinion and we are very pleased to read that we were able to satisfy you.
We would be honored to welcome you once again.
Do not hesitate to contact us if you have questions or suggestions regarding the hotel!

Best Regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel jest ładny i czysty. Obsługa jest miła, jedynie showtime mnie niezbyt zadowala w innych hotelach animacje są lepsze. Plaża jest blisko ale trzeba przejść przez ruchliwą ulice. Jedzenie jest smaczne. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Szymonperek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Greenwood ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
On behalf of the Sherwood Greenwood Resort, I thank you very much for the detailed review. We are very happy to read that we were able to satisfy you and you enjoyed your stay. Our staff will really appreciate your kind note and we would be very pleased to welcome you once again. You can contact us any time if you have questions or suggestions regarding the hotel.

With best regards

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Minusy: Pokój standard z balkonem w hotelu głównym za mały dla 2+2. Dostawka dla trzylatka to jakiś żart - dorosły ani cięższe dziecko nie mogłoby na tym spać (zapada się). Telewizor mniejszy niż mój monitor i marny obraz (w barze taki sam obraz więc to problem ogólny). Wyposażenie pokoju w dodatkowe lampy, taborety, krzesła - po co skoro wynieśliśmy to na balkon aby można było chodzić po pokoju.
Restauracja: brak sztućców, straszny hałas i charmider, brak wolnych stolików na kolacji, niektórzy kelnerzy niegrzeczni. Wino okropne. W pool barze alkohol bardzo rozwodniony (bardzo tzn. że wódka ma może z 10% :). Lody tylko od g. 15 do g. 16. Zróżnicowanie jedzenia ok. Dość duży wybór ale bez przesady.
Basen: mało leżaków, dość mały basen jak na tylu gości.
Bliska okolica: brak atrakcji typu cymbergaj czy gry lub trampoliny, same małe sklepy. Do plaży 300m, jedno przejście przez mało ruchliwą ulicę. Kierowcy nie zatrzymują się przed pieszymi.
Plaża: żwir i kamienie (bardzo gorące - konieczne klapki lub buty). Mało leżaków. W wodzie żwir i kamienie gładkie. Tradycyjnie rybki które dziubią i gryzą nogi. Jest ratownik i wygrodzenie powierzchni do pływania (rzadkość w Turcji). Rybek mało. Nie ma miejsca gdzie można w spokoju przy skałach ponurkować - chodzi o najbliższą okolicę. Np. statek płynie do kilka ładnych zatoczek także autem można by tam dojechać. Brak wypożyczalni hulajnóg, rowerów czy skuterów. Są jakieś meleksy 3 osobowe elektryczne? Auto w Ginza Travel za 40 dolarów na dzień (przy okazji: Ginza statek 37 Euro za 2+2 a w Coral Travel 110 Euro...?!).
Hotel słabo wyciszony. Z pobliskiego hotelu muzyka gra dość długo w nocy i głośno.

Plusy niektóre: darmowa woda w butelkach, fajna klima w pokoju, w miarę czysta woda w morzu jak na miasto, dobre piwo jasne, jedzenie bardzo dobre, dobre animacje dla dorosłych, średnie dla dzieci. Dobrze działające wifi. Na plaży można gościnnie podłączyć się pod inny hotel na 30 minut.
Mili i sympatyczni ludzie. Mile spędzony czas.

Jak ktoś pyta w Polsce jaką walutę zabrać to odpowiedź jest jedna - dolary. Można euro ale lepiej dolary. Lir nie brać ani na miejscu nie wymieniać.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Radosław M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RabeaKucuksu, CRM Representative, Sherwood Greenwood ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your review here on TripAdvisor! We are very pleased to read that you were satisfied with your stay and would recommend our hotel.
We will of course pass on your comment to the responsible departmental management and would like to welcome you once again to the Sherwood Greenwood Resort.

Sunny Greetings

Rabea Kücüksu
crm@sherwoodhotels.com.tr

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji