Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 059)
Filtruj recenzje
1 059 wyniki
Oceny podróżnych
745
120
70
39
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
745
120
70
39
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 059 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

W hotelu byłam w październiku 2018 roku z chłopakiem. Wybraliśmy się na krótki wyjazd na ostatnią chwilę, a zależało nam na tej miejscowości gdyż byliśmy tutaj już kilka razy tylko w innych hotelach. Ogólnie hotel wygląda bardzo dobrze po remoncie, wszystko jest nowe itp. Teren hotelu czysty i sprzątany na bieżąco. Pokój był sprzątany codziennie, wymiana ręczników itp. Jedzenia dosyć dużo i różnorodne, ogólnie może szału nie było, ale zawsze chodziliśmy najedzeni i był duży wybór, a nawet w niektórych dużo lepszych 5* hotelach jedzenie jakoś nie było specjalnie lepsze, także ogólnie jest ok :) obsługa bardzo pomocna i miła, trochę słabo mówią po angielsku. Lokalizacja bardzo dobra, wszystko na miejscu. Trochę słychać ruch uliczny wieczorami i z rana, ale nam to w ogóle nie przeszkadza ponieważ mieszkamy w dużym mieście i jesteśmy do tego przyzwyczajeni (mieliśmy pokój od strony ulicy), polacy z naprzeciwka mówili że u nich jest cisza. Proszę nie myśleć, że był nie wiadomo jaki hałas, bo nie był. Było trochę słychać, ale nie było to uciążliwe. Moim zdaniem hotel raczej nie nada się dla rodzin z dziećmi, ponieważ nie ma tylu atrakcji, ale jest to też indywidualna sprawa. Ogólnie to bardzo polecamy, szczególnie że hotel do drogich nie należy :)

Termin pobytu: październik 2018
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, zebra009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Transatlantik Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests!
Thank you for choosing our hotel as your holiday!
We will try to improve the quality of service. And we take into account all your wishes. We will be happy to see you in our future vacation plans at our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Rewelacyjna obsługa w szczególności Bariş Tűrk, pokoje ładne czyste, Hotel sam w sobie bardzo ładny blisko do centrum sklepy pod samym hotelem, do plaży niecałe 200m. ze szczerego serca polecam drinki transatlantic. Polecam osobą znającym Język Rosyjski na pewno odnajdą się tu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamil M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Konuk İlişkileri Müdürü, Transatlantik Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests!
Thank you for choosing our hotel as your holiday!
The comments you made are very valuable to us, which leads us to our work on improving the quality of service. We are very pleased to hear that you are satisfied with the services of our hotel. We will take into account all your wishes and will try to improve the quality of service.
We will be happy to see you again in your future vacation plans at our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam to miejsce jest dobra obsługa atmosfera fajna.Do morza blisko .Na minus tylko alkohol .w trakcie zakupu obiecane byl alkohol zagraniczny a dostępny były tylko krajowy.polecam urlop tutaj w przyszłym roku zamierzam przyjechać na wypoczynek.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Gregor1239
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по обслуживанию клиентов, Transatlantik Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Hello, Dear Guests!
Thank you for choosing our hotel as your holiday!
The comments you made are very valuable to us, which leads us to our work on improving the quality of service. We are very pleased to hear that you are satisfied with the services of our hotel. We will take into account all your wishes and will try to improve the quality of service.
We will be happy to see you again in your future vacation plans at our hotel.

Sincerely, the department of work with guests.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel w centrum miasta,super jedzenie, świetny personel. Polecam 100%. Obsługa recepcji świetna (Baran) super basen, grupa animacyjna i dyskoteka w hotelu. Super wakacje z grupą przyjaciół. Pokoje czyste, zadbane. Hotel po remoncie. Blisko do Kemer

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Agnieszka197
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Armas_Hotels, Менеджер по обслуживанию клиентов, Transatlantik Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 23 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,
Thank you for choosing our hotel as your holiday!
The comments you made are very valuable to us, which leads us to our work on improving the quality of service. We are very pleased to hear that you are satisfied with the services of our hotel. We will take into account all your wishes and will try to improve the quality of service.
We will be happy to see you again in your future vacation plans at our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2018 z urządzeń przenośnych

Napisze krótko:hotel do kitu (nigdy nie byłam w takim) niby wszystko ultra al inclusive a nie bylo co zjeść i wypić prawdziwej kawy.Na plaży bar z jednakowym jedzeniem codziennie i nie działającym automatem do kawy,zero owoców.
Nigdy nie wrócę tam i nie polecę nikomu.
Szkoda ze tam byłam:(

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, RENATA P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji