Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (681)
Filtruj recenzje
681 wyniki
Oceny podróżnych
338
148
100
46
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
338
148
100
46
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 681 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Byłem w tym hotelu w 2018 i 2019 standard troszkę słabszy ale tylko pod względem obsługi wszystko resztę super.Obsluga alkohole najwyższa polka bardzo miłe przyjęcie i polub oczekiwania na transfer gratis główny menadżer Ali robił wszystko aby pobyt był wspaniały

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KilikyaCRM, Guest Relations Manager, Kilikya Palace GoynukOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Andrzej R,

Thank you so much for taking the time to write about your recent stay at Kilikya Palace Göynük.
We are glad to know that we could provide you with exquisite holiday and we are looking forward to having you with us soon again!

Best greetings

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 stycznia 2019

Byliśmy w czasie ferii zimowych wróciliśmy w zeszłym tygodniu i już tęsknimy. Hotel przepiękny czysty zadbany.Widać, że w sezonie wszystko to funkcjonuje jeszcze lepiej pomimo małej ilości gości obsługa pełna klasa.Córka 8 letnia zachwycona mini disco codziennie, ale zbyt krótko. Z pod hotelu Busy do Antalya i Kemer polecam. Byliśmy nastawieni na zwiedzanie bardzo polecamy Kanion Göynük położony jest w okolicach turystycznych miejscowości Beldibi i Göynük, w odległości dziesięciu kilometrów od Kemer. A od naszego hotelu szliśmy na piechotę 1,5h przepiękne widoki a na końcu kanionu wodospad.Nie wszyscy o nim wiedza sami wypatrzyliśmy w internecie taką atrakcję. Cóż więcej mówić morze góry w zasięgu reki polecamy wjechać kolejką TAHTALI 2365 M.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, tomczynska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KilikyaCRM, Guest Relations Manager, Kilikya Palace GoynukOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rewelacja,

To begin with let us thank you for finding the time to write and share you review about our hotel. The opinion of every our guest is of great importance to us and we are happy, that you liked our hotel so much. We are constantly working on improving our services to make all our guests happy and satisfied and we are proud to know that our efforts were not in vain.

It would be a great pleasure and honour for us to see you once again in our resort.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 grudnia 2018

Byliśmy w tym hotelu na początku września. Hotel przepięknie położony w okolicach Kemer. Wspaniałe widoki, szeroka lekko żwirkowata plaża.

Plusy:
- położenie
- bardzo dobre jedzenie
- pyszne drinki
- świetne animacje
- czystość w obiekcie
- duże baseny
- pokój superior godny polecenia
- sklepy z pamiątkami przy samym hotelu
- dogodny dojazd do Kemer i Antayli
- alkohole kontynentalne
- brak "Januszów i Grażyn" :)
Minusy:
- kiepska obsługa w barach
- brudne szklanki
- ciepła wódka, trzeba było prosić o schłodzenie
- obsługa po części azjatycka bez znajomości angielskiego
- specyficzna pogoda uzależniona od kierunku wiatru

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, malarosa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KilikyaCRM, Guest Relations Manager, Kilikya Palace GoynukOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear malarosa,
Firstly let us thank you for your review. Each opinion is important to the success of our hotel, as we rely on our guests to tell us how we are doing and how we can better meet their needs.
Your willingness to share your experience is genuinely appreciated, that is why your review was sent forward to our management. We hope in future you will give us one more chance and allow us the opportunity to provide you with the better quality of service.
Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2018

Hotel bardzo elegancki z przyjazną ale nie nachalną obsługą. Jedzenie dosyć urozmaicone. Raj dla łasuchów - wybór ciast , ciasteczek b. duży. Drink bary z dobrą ofertą alkoholi, jeden czynny całą dobę. Otoczenie hotelu zadbane, czyste. Plaża bezpośrednio przy hotelu, przy morzu kamienista (otoczaki). Pokoje przyjemne aczkolwiek praktycznie niesprzątane. Jedynie wymiana ręczników i słanie łóżka.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje przyjemne , mało półek i szuflad gdzie można rozpakować rzeczy. Czystość w pokojach pozostawia dużo do życzenia.
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, beatas1302018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KilikyaCRM, Guest Relations Manager , Kilikya Palace GoynukOdpowiedź udzielona 10 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear beatas1302018,

Firstly let us thank you for your review. Each opinion is important to the success of our hotel, as we rely on our guests to tell us how we are doing and how we can better meet their needs.
Your willingness to share your experience is genuinely appreciated, that is why your review was sent forward to our management. We hope in future you will give us one more chance and allow us the opportunity to provide you with the better quality of service.
Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2018

Dzień Dobry

Właśnie wróciliśmy z rodziną z wakacji które okazały się strzałem w dziesiątkę. Wybór padł na hotel Kilikya Palace. Pierwsze wrażenie po wejściu do hotelu bardzo pozytywne. Piękny, zadbany hall, przyjemny chłód i uśmiechnięci pracownicy. Szybkie zameldowanie, po którym udaliśmy się do pokoju na 5 piętrze. Zdjęcia zamieszczone w intrenecie przedstawiają pokoje przed remontem. Nowocześnie urządzony, czysty, pachnący nowością pokój był miłym zaskoczeniem. WIFI, sejf, pełny barek uzupełniany codziennie to tylko dodatki do innych atrakcji hotelu.

Posiłki - to temat rzeka i każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego. Naprawdę trzeba się czepiać lub mieć ogromne oczekiwania by narzekać na jakość serwowanych dań. Owoce, warzywa wszystko świeże soczyste i przede wszystkim smaczne.

Bar – nic dodać, nic ująć (FULL OPCJA CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE)

Basen i plaża – myślałem, że leżaki będą pozajmowane od wczesnych godzin porannych, ale pomimo dość długiego porannego rozruchu o dziwo można było spokojnie położyć się w pierwszej linii basenu oraz morza. Plaża czysta choć przy zmianie wiatru pojawiły się pojedyncze śmieci zdryfowane z KEMER. Pod wodą w okolicy pomostu ogromne ilości ryb. Basen czysty z głębokością 165 do 205cm, uwaga na bardzo śliskie płytki. Zjeżdżalnie nowe dające wiele rozrywki w przedziale 2 - 100 lat.

Poza hotelem – nie był to mój pierwszy pobyt i wiedziałem, że może być różne. Było w miarę czysto, jedynie sprzedawcy podnoszą poziom irytacji namolnością w kontakcie z potencjalnym klientem. Osobiście polecam wizytę na bazarze w Kemer (dojazd Taxi ok 10$) – to samo i taniej .

Pozdrawiam
Maciej Perkowski

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Maciek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KilikyaCRM, Guest Relations Manager, Kilikya Palace GoynukOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Maciej,

To begin with let us thank you for finding the time to write and share you review about our hotel. The opinion of every our guest is of great importance to us and we are happy, that you liked our hotel so much.

It is great that you appreciated our facilities and service, having given the highest marks. It would be a great pleasure and honour for us to see you once again in our resort.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji