Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 07:30 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Jedne z lepszych w okolicy.

Bardzo przyjemne choć wymagają chyba lekkiego remontu, woda super, sporo ludzi, my się wymoczyliśmy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 września 2018
Mariusz S
Stosunkowo tanie i obszernie

Bardzo zadbany kompleks basenów, a co najważniejsze nie bardzo zatłoczony. Osobiście nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 października 2016
Przemek J
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (68)
  
Recenzje (68)
Filtruj recenzje
68 wyniki
Oceny podróżnych
22
26
11
6
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
22
26
11
6
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 68 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Od 10 lat jeżdżę do Zsory Furdo także praktycznie co roku widzę jak się tam zmienia i unowocześnia, Kilka basenów zewnętrznych, kilka krytych o różnej temperaturze. Na dworze basen z fala ( o pełnej godzinie ) , basen z zimną wodą i rzeką, dwa baseny dla małych dzieci, jeden większy z łóżkami maskującymi , dwa z wodą termalną siarkową i chyba jeden albo dwa lecznicze, W środku lecznicze o różnych temp, , dodatkowo płatna ok 17 zł strefa z basenem olimpijskim , basenem z masażami, naprawdę dużą falą, rwącym potokiem i 3 zjeżdżalnie dla dzieci, Na zewnątrz także za dopłatą strefa zjeżdżalni. W obiekcie można spokojnie spędzić cały dzień , zjeść w jednej z kilkunastu knajpek. Ceny bardzo rozsądne. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Majster1010
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zsory-furdo, Közönségkapcsolati vezető, Zsóry Thermal Bath and SpaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Majster1010, thank you for your positive review :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2018

Bardzo przyjemne choć wymagają chyba lekkiego remontu, woda super, sporo ludzi, my się wymoczyliśmy tak jak trzeba.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
3  Dziękujemy, Mariusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zsory-furdo, Közönségkapcsolati vezető, Zsóry Thermal Bath and SpaOdpowiedź udzielona 12 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Maurisz, we are happy you have good experiences in our spa and thank you for your positive review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Baseny całkiem przyjemne.Jedzenie niestety na minus zamówione kotlety były surowe. Bardzo na minus zjeżdżalnie na które nie wpuszczono syna.Bardzo niemiła Pani na występach stwierdziła że jest za niski mimo iż obok wchodzili znacznie niższe dzieciaki. Przez ten incydent nie polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Paweł L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zsory-furdo, Közönségkapcsolati vezető, Zsóry Thermal Bath and SpaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Pawel, thnak you for your response. The buffets have different owners these don't operate our bath but we will indicate this problem them. In the aquapark can use the slides children who have min. 120 cm shoulder hight. Our staff need always check the hight and need to keep the rules because of the safety of our guests.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2017

Godne polecenia - wspaniałe baseny. Warto dopłacić i skorzystać ze strefy wellness - super !!!! Fantastyczny wybór saun i ogólnie bardzo czysto i ekstra za taka cene. Polecam !!!!

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
1  Dziękujemy, uf0303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zsory-furdo, Közönségkapcsolati vezető, Zsóry Thermal Bath and SpaOdpowiedź udzielona 11 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear uf0303, we are happy you have good experiences in our spa and thank you for your positive review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Czysto, przyjemnie i niedrogo. Dobrze rozwinięta baza gastronomiczna. Baseny z ciepła 36 ℃ woda i 20℃. Baseny dla małych dzieci kilka zjezdzalni, fala. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Dziękujemy, iwonakm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zsory-furdo, Közönségkapcsolati vezető, Zsóry Thermal Bath and SpaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo! :) Dear Iwonakm, we are happy you have good experiences in our spa and thank you for your positive review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji