Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (70)
Filtruj recenzje
70 wyniki
Oceny podróżnych
47
8
8
1
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
47
8
8
1
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 70 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na kelnerkę czekaliśmy z pół godziny i pojawiła się tylko dlatego ze chciałem w końcu wziąć karty sam. Kotlet ujdzie choć niedosolony. Solniczka pusta, tym razem nadpobudliwość obsługi- wyrwano mi ją, próba- rzeczywiście nie działa, klient jednak nie jest idiotą?! Powrót z nową, ale nadmiar uprzejmości czy obawa o zepsucie nie pozwala na posolenie samemu. Posolono wg własnego uznania i zabrano solniczkę :) Na tym nadgorliwość się nie kończy - niedokończone jedzenie zabrano mi.

W karcie niby wyszukane opisy. Ale w dziale dzieci już „ryba panierowana”. Najwyraźniej mali klienci nie mogą liczyć na tyle szacunku, aby wiedzieć co właściwie jedzą - ryba nieznanego pochodzenia i rasy. Aspirując do „porządnej” restauracji to dość dziwne.

Żeby było ciekawiej obsługa urządziła sobie palarnie pod oknem naszego domku. Cały dym trafia do środka.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, defrag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Tak jak napisałem w temacie. Najlepszy wypoczynek regeneracyjny w tym roku. Hotel położony w przepięknej przestrzeni na wzgórzu pomiędzy lasem a uprawa chmielu i porzeczek. Dzięki czemu sami chcemy iść na długie spacery w każdym momencie dnia. Każdy spacer jest zupełnie inny. Poranny spacer w naszym przypadku owocował w obserwowanie przyrody od ptaków przez zające aż do saren przebiegających jakieś 200 metrów od nas. Ale przechodząc do samego hotelu nic innego nie przychodzi mi na myśl jak fantastyczny. Pokój bardzo czysty wnętrza świeże i wygodne łóżka. Pakiety spa doskonale odprężają i regenerują zmęczone ciała gonitwa, a co do restauracji i obsługi doskonała choć czasem warto spytać się co znajduje się w danej potrawie i jak jest przyrządzana. Najlepsza potrawa która jedliśmy w hotelowej restauracji był stek, który nie boje użyć się ty słów niszczy system. Co do obsługi byłem bardzo pozytywnie zaskoczony wszyscy uśmiechnięci zadowoleni i pomocni bardzo ale to bardzo podziwiam Panie kelnerki które cały czas były w ruchu od rana do wieczora. Ogólna ocena dla hotelu jest jak najbardziej pozytywna i nie ukrywam ze z miła chęcią znów odwiedzę to eko spa.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, rekmariusz1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika U, Właściciel, Łubinowe Wzgórze Odpowiedź udzielona 8 maja 2019

Panie Mariuszu, bardzo, bardzo dziękujemy za opinię. Jest nam niezwykle miło, że nasza praca jest doceniana przez gości. Cieszy nas, że zauważyli Państwo wszystkie dobroci, które Matka Natura ofiaruje "po sąsiedzku" :) Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt, z przyjemnością Państwa ugościmy.
Pozdrawiamy
Zespół Łubinowego Wzgórza

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy dziś drugi raz i drugi raz bardzo pozytywnie. Jedzenie po prostu przepyszne. Obsługa na wysokim poziomie. Gorąco polecamy wszystkim którzy jeszcze nie mieli okazji tu zajrzeć. My jesteśmy na tak w 100 %

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, gosciuorlo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika U, Właściciel, Łubinowe Wzgórze Odpowiedź udzielona 7 maja 2019

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Daje nam to mnóstwo energii do działania i motywacji do dalszej pracy. Dzięki takim gościom wierzymy, że to, co robimy ma sens :)
Z uwagi na to, że nasza restauracja prężnie się rozwija, nie jesteśmy już tylko obiektem noclegowym. W związku z tym zachęcamy do podzielenia się Pana opinią na nowym profilu naszej Restauracji Kuchnia Smaków na Tripadvisor https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g16737030-d16727124-Reviews-Restauracja_Kuchnia_Smakow-Laki_Lublin_Province_Eastern_Poland.html

Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019

Byłam w "Łubinowych wzgórzach" dwa razy. Za pierwszym razem w 2017 roku w wakacje byłam zachwycona tym miejscem. Blisko do Kazimierza i jeszcze bliżej do Nałęczowa. Mieliśmy piękny i przytulny pokój (co rzadko się zdarza w hotelach) z przestronną łazienką. Śniadanie były pyszne, bardzo wystawne, nie było problemu z przygotowaniem posiłków dla alergika, obsługa była miła, świetne masaże w bardzo przyjemnym pomieszczeniu. Jedyne co to żeby dostać się do ruskiej bani (sauny) trzeba było umówić się z dobowym wyprzedzeniem, co bardzo mnie zdziwiło. Niestety wracając do tego miejsca w wakacje 2018 roku przeżyłam wielkie rozczarowanie. Zamówiłam apartament a otrzymałam pomieszczenie przeznaczone wcześniej do masażu przerobione nie udolnie na pokój. To nie był apartament tylko wielki pokój. Zależało mi na dwóch pomieszczeniach bądź oddzieleniu między łóżkami. To pomieszczenie jak to określiła moja mama przypominało luksusowy szpital: duże pomieszczenie z wieloma łóżkami. Totalnie nieprzytulnie. Co ważne rezerwując miałam zapewnienie że otrzymam piętrowy apartament. Sprawę próbowałam wyjaśnić bezskutecznie w recepcji. Powiedziałam, że poznaje to pomieszczenie jako sale do masażu. Panie zbyły mnie dziwnym skrępowanym uśmiechem. Poczułam się oszukana. To nie było to co rezerwowałam i za co zapłaciłam większą kwotę. Kolejne rozczarowanie to śniadania. To było 30% tego, co rok wcześniej. Mimo, że uprzedzałam o diecie, to przy śniadaniu czekałam około 30 minut (moi towarzysze już zdążyli zjeść) aż ktoś poda mi jedzenie. Byłam rozczarowana ro wcześniej nie było najmniejszego problemu z dietą bezglutenową czy wegańską. Po 30 minutach dostałam zblędowane awokado bez przypraw! Kolejne rozczarowanie to masaże. Oczywiście ceny poszły sporo w górę natomiast nowa sala do masażu mieści się w bardzo zimnej piwnicy. Mimo, że byłam latem to zmarzłam. Podłoga była dosłownie lodowata. Nawet masażystka stwierdziła, że jest tu koszmarnie zimno a podgrzewane łóżko nie dało rady ogrzać pomieszczenia. Generalnie wielkie rozczarowanie. Myślałam, że znalazłam stałą bazę wyjazdową a mam wrażenie, że hotel wyrobił markę i zszedł z jakości. Uważam, że nie warto tyle płacić i są lepsze miejsca i hotele.

Wskazówka dotycząca pokoi: lepiej brać zwykłe pokoje a nie apartamenty
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, piesek2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika U, Kierownik recepcji, Łubinowe Wzgórze Odpowiedź udzielona 22 marca 2019

Szanowna Pani,
Prosimy o podanie terminu, w którym Pani nas odwiedziła. Bardzo chcemy odnieść się do opinii. Niestety nie udało nam się zidentyfikować takiej rezerwacji.
Z treści wynika, że była prawie rok temu. Login użyty w portalu nie pozwala nam zidentyfikować gościa choćby po imieniu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Jeździmy tam (córka i ja)już od 4 lat na krótkie 4-5 dniowe wypady.
Choć za każdym razem wydaje się, że nasz wypoczynek osiągnął szczyt przyjemności, kolejny pobyt przynosi jej więcej. Przede wszystkim sam obiekt jest bardzo ciekawie położony.
Cudny, relaksacyjny klimat pensjonatu, śliczne i jednocześnie funkcjonalne pokoje, mili i pomocni ludzie oraz co dla nas bardzo ważne pyszne, ciekawe i wyszukane posiłki (szczególnie obiady) powodują, że wyjeżdżając z tego miejsca już myślimy o następnej wizycie.
Musimy przyznać, że jesteśmy wielkimi amatorami tamtejszej kuchni - na samą myśl "cieknie mi ślinka"!
Szczerze polecam smakoszom poszukującym aktywnego bądź biernego spokoju. Osobom, które lubią być rozpieszczane i tym, którzy potrzebują ukojenia duszy i ciała (SPA).♥️
Ps. można przyjeżdżać z psami. Nasza sunia zawarła tam wiele przyjaźni

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, andaluzyjski2008
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Monika550, Właściciel, Łubinowe Wzgórze Odpowiedź udzielona 20 lutego 2019

Serdecznie dziękujemy za wszystkie miłe słowa.
To dla nas ogromny zastrzyk pozytywnej energii i potwierdzenie dobrze wykonanej pracy. Stworzyliśmy i rozwijamy Łubinowe Wzgórze, z myślą o regeneracji sił psycho-fizycznych, kontakcie z naturą, przestrzeni, życzliwości.
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji