Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 371)
Filtruj recenzje
2 371 wyniki
Oceny podróżnych
748
796
471
194
162
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
748
796
471
194
162
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 371 recenzji
Zrecenzowano: 9 lipca 2016

Byliśmy w hotelu CLUB BAHAMAS w terminie 29.06.2016-06.07.2016r., dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci.Był to doskonały wybór w przystępnej cenie.Jedzenie przepyszne,basen dość duży ( dla nas był wystarczający ),pokoje czyste, wypożyczalnia samochodów na terenie hotelu ( warto wypożyczyć auto i objechać całą wyspę). Z spod hotelu do San Antonio jest tylko 20 km. Hotel ma świetną lokalizację 20 m od hotelu liczne bary,sklepy,kluby, dyskoteka SPACE.Do centrum stolicy jedyne 5 km przystanek autobusowy przy hotelu, taxi do stolicy to koszt 17 euro(jeżdżą dłuższą trasą).Plaża piękna,leżaki na plaży bardzo drogie 20 euro za jeden leżak, parasol 10 euro, łóżko na plaży to koszt 80 euro.Restauracja grecka 1 raz na pobyt wspaniała. Jedyny minus to woda w łazience słona pierwszy raz się z tym spotkaliśmy, woda w butelce do mycia zębów codziennie zostawiana,czytaliśmy już o tym przed wyjazdem na trip więc już byłam zaopatrzona w dobry szampon i odżywkę do włosów więc bez problemu, włosy w normalnym stanie.Hotel dla gości w różnym wieku młodych,starszych dla rodzin z dziećmi. Hotel jak za tą cenę spełniał nasze oczekiwania.POLECAMY

  • Data pobytu: lipiec 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, RobertMarlena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Guest Relations Manager, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 11 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear RobertMarlena,

Thank you for your review, we are delighted to know that you spent a fantastic week with us.

We are happy to hear you were pleased with the quality of our rooms and the pool.

We have taken into consideration your comment regarding the salt water in the rooms, we try to do our best but we would like you to know that here in Playa d'en Bossa the public water treatment is not very good and the sea water level is so hight, because of this reason this zone of Ibiza have some problems with the water .

It will be a pleasure for all of us to welcome you back in the future.

Kind regards,

Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Polacena kazdemu kto chce byc blisko imprezowego świata w rozsądnej cenie. Pokoje czyste choć wymagajace odswiezenia. Łazienki dość czyste. Moźna spokojnie liczyć na relax :) niedaleko hotelu przystanek autobusowy , ktorym można spokojnie dotrzeć do centrum. Z cetrum promy na Formentere. Polecam.

Data pobytu: czerwiec 2015, podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, PieTu82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 19 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear PieTu82,

Thank you for your review, we are delighted to know that you spent a fantastic stay with us.

We are happy to hear you were pleased with the quality of our cleanliness and the room.

It will be a pleasure for all of us to welcome you back in the future.

Kind regards,

Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2015

Hotel dość mały, ale jak na imprezowy wypad na Ibizę w zupełności wystarczający. Położony w cudownej okolicy Playa d'en Bossa- najlepsze według mnie części wyspy. Jedzenie w porządku, może rewelacji nie było, ale całkiem smacznie. Pokoje codziennie sprzątane, nie narzekaliśmy na czystość. Sąsiedztwo z Ushuaia i Space to niewątpliwe atuty hotelu. Polecam chcącym przeżyc wspaniały imprezowy czas na Ibizie, nastawionym na nocny tryb życia :) Chociaż nie brakowało tam również osób starszych czy rodzin z dziećmi. Na basenie cały dzień fajna muzyczka :)

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, GoshaL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Management Team, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your feedback.
We inform you, that Bahamas has actually a different management by TUI & Nordotel
Fell free free to have a look at the several changes of the hotel.
Hope to welcome you and enjoy memorable holidays.

Best regards from sunny Ibiza.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2013

Hotel położony przy pięknej plaży Playa den Bossa, składający się z 4 dwupiętrowych budynków, piękny duży basen, bardzo miła i przyjazna obsługa, bogate all inclusive,bardzo dobre i smaczne jedzenie - duży wybór, niezłe wieczorne animacje lecz niestety nie jest najtańszy. Dobry i dogodny dojazd autobusem miejskim czy też taxi do centrum stolicy wyspy. Przystanek kilkanaście metrów od hotelu. Możliwość oglądania startujących i lądujących czasami nad głową samolotów, po kilku godzinach zupełnie nie uciążliwe a wręcz ciekawe. Hotel godny polecenia. Na pewno kiedyś tam wrócę

Wskazówka dotycząca pokojów: wszystkie pokoje z widokiem na basen, w każdym klimatyzacja
  • Data pobytu: czerwiec 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Janusz48
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Management Team, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your feedback.
We inform you, that Bahamas has actually a different management by TUI & Nordotel
Fell free free to have a look at the several changes of the hotel.
Hope to welcome you and enjoy memorable holidays.

Best regards from sunny Ibiza.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2013

Polozenie hotelu rewelacyjne-blisko klubow, sklepow, pubow no i plazy.
Wielki minus za okropnie slona wode w kranie, pod prysznicem.w smaku okropna a co najgorsze strasznie wysusza wlosy i skore. Po powrocie wiele miesiecy zajeli mi doprowadzenie wlosow do stanu dobrego.
Kolejny minus za to ze (nie wiem jak w innych pokojach) po wejsciu do pokoju czuc byli kanalizacje, nie zawsze ale wtedy gdy klimatyzacja byla wlaczona.
Jedzenie szczerze baaardzo przecietne....
Plus dla pan pokojowych ktore naprawde dbaly o porzadek, codziennie swieze reczniki, lozko idealnie poscielone itp.
Basen i teren wokol bardzo przyjemny :)

Daje ocene 3/6 gwiazdek gdyz ta woda mnie wprost przerazila...
Nastepnym razem wybiore hotel rowniez na Playa den bossa lecz juz nieco dalej od rejonow Solinas (z tego co wiem inne hotele nie maja problemu ze slona woda)

  • Data pobytu: wrzesień 2012, podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Anita K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Management Team, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your feedback.
We inform you, that Bahamas has actually a different management by TUI & Nordotel
Fell free free to have a look at the several changes of the hotel.
Hope to welcome you and enjoy memorable holidays.

Best regards from sunny Ibiza.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji