Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel w czasie deszczu PŁYWA!!!!! Strasznie głośno!!”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Hotel Club Bahamas Ibiza
Miejsce nr 14 wśród 33 hoteli w Playa d'en Bossa
Zrecenzowano 2 sierpnia 2016

W hotelu byliśmy od 3 września 2015 na tydzień. 2 osoby dorosłe plus 2 małych dzieci. Przez cały pobyt tam codziennie padało ( lało po pół dnia ). Hotel dosłownie pływał. W pokoju mieliśmy wody za kostki. Na ścianach grzyb, który był zamalowany farbą dosłownie chwilę przed naszym zakwaterowaniem. Była taka wilgoć, że z sufitu kapała farba a o smrodzie nie wspomne ( można wyobrazić sobie jaki zapach jest w świeżo malowanym pomieszczeniu gdzie ściany jeszcze nie wyschły!!! Można się zatruć ) Jedna wielka katastrofa. Ten hotel nie posiada żadnej infrastruktury-jeden basen po środku i nic więcej. Plaża brzydka-na zdjęciach wygląda zupełnie inaczej. Smród i widok przy hotelu jest po prostu porażający-zapach ścieków i rozkładających się odpadów-nie do opusania! Jakby tego było mało obok za płotem znajduje się słynny hotel Ushuaia z którego muzyka nie przestaje grać a samoloty latają dosłownie nad głową co 15 minut z zegarkiem w ręku-lądują i startują bez przerwy-hałas nie do wytrzymania. To już nie chodzi o to że byłam tam z dziećmi. Jedynym plusem tego hotelu jest lokalizacja ( blisko stolicy, króciutki transfer z lotniska, plaża Playa de'n Bossa ). Dla osób które jada tam wyłącznie się bawić do białego rana to niewątpliwie duży plus-obok hotel Ushuaia, w którym grają takie gwiazdy jak Paris Hilton i wiele innych dyskotek w pobliżu. Jedzenia w hotelu dosyć dużo ale wiele potraw smakowało podobie-desery jak wszędzie chyba-różnią się tylko kolorem pianki. Restauracja ogromna. Każdy znajdzie coś dla siebie. Tak więc podsumowując: Plusy: lokalizacja, jedzenie. Minusy: latające nad głową ciągle samoloty i związany z tym straszny hałas, w czasie deszczu hotel dosłownie pływa, grzyb w pokoju, ciągła starsznie głośna muzyka-nie idzie spać, brzydka plaża, smród wokół zgnilizny hotelu, brak infrastruktury. Do tego hotelu nie pojechałabym nigdy więcej, nawet za darmo. Oprócz tego odradzam Ibizę w sierpniu i wrześniu-od pewnego czasu występują anomalie pogodowe i non stop pada-niebo ciągle zachmurzone!! W ogóle się tego nie spodziewałam rezerwując te wakacje..

  • Data pobytu: wrześniu 2015, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, aneceg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 19 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear aneceg,

Thanks for your review, respectful and including some recommendations, we will take on count to improve our services and management.

We are truly sorry about the heavy rains and because of that your room was flooded, we will be paying special attention to the maintenance of our facilities to avoid any issues like this in the future.

We really appreciate your words of praise about the staff and location.

I hope that you will give us a second chance upon your next return in Ibiza.

Kind regards,

Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 060)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 2 060 recenzji

Zrecenzowano 9 lipca 2016

Byliśmy w hotelu CLUB BAHAMAS w terminie 29.06.2016-06.07.2016r., dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci.Był to doskonały wybór w przystępnej cenie.Jedzenie przepyszne,basen dość duży ( dla nas był wystarczający ),pokoje czyste, wypożyczalnia samochodów na terenie hotelu ( warto wypożyczyć auto i objechać całą wyspę). Z spod hotelu do San Antonio jest tylko 20 km. Hotel ma świetną lokalizację 20 m od hotelu liczne bary,sklepy,kluby, dyskoteka SPACE.Do centrum stolicy jedyne 5 km przystanek autobusowy przy hotelu, taxi do stolicy to koszt 17 euro(jeżdżą dłuższą trasą).Plaża piękna,leżaki na plaży bardzo drogie 20 euro za jeden leżak, parasol 10 euro, łóżko na plaży to koszt 80 euro.Restauracja grecka 1 raz na pobyt wspaniała. Jedyny minus to woda w łazience słona pierwszy raz się z tym spotkaliśmy, woda w butelce do mycia zębów codziennie zostawiana,czytaliśmy już o tym przed wyjazdem na trip więc już byłam zaopatrzona w dobry szampon i odżywkę do włosów więc bez problemu, włosy w normalnym stanie.Hotel dla gości w różnym wieku młodych,starszych dla rodzin z dziećmi. Hotel jak za tą cenę spełniał nasze oczekiwania.POLECAMY

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, RobertMarlena
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Guest Relations Manager, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 11 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear RobertMarlena,

Thank you for your review, we are delighted to know that you spent a fantastic week with us.

We are happy to hear you were pleased with the quality of our rooms and the pool.

We have taken into consideration your comment regarding the salt water in the rooms, we try to do our best but we would like you to know that here in Playa d'en Bossa the public water treatment is not very good and the sea water level is so hight, because of this reason this zone of Ibiza have some problems with the water .

It will be a pleasure for all of us to welcome you back in the future.

Kind regards,

Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Polacena kazdemu kto chce byc blisko imprezowego świata w rozsądnej cenie. Pokoje czyste choć wymagajace odswiezenia. Łazienki dość czyste. Moźna spokojnie liczyć na relax :) niedaleko hotelu przystanek autobusowy , ktorym można spokojnie dotrzeć do centrum. Z cetrum promy na Formentere. Polecam.

Data pobytu: czerwcu 2015, podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, PieTu82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel Bahamas I... N, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Club Bahamas IbizaOdpowiedź udzielona 19 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear PieTu82,

Thank you for your review, we are delighted to know that you spent a fantastic stay with us.

We are happy to hear you were pleased with the quality of our cleanliness and the room.

It will be a pleasure for all of us to welcome you back in the future.

Kind regards,

Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2015

Hotel dość mały, ale jak na imprezowy wypad na Ibizę w zupełności wystarczający. Położony w cudownej okolicy Playa d'en Bossa- najlepsze według mnie części wyspy. Jedzenie w porządku, może rewelacji nie było, ale całkiem smacznie. Pokoje codziennie sprzątane, nie narzekaliśmy na czystość. Sąsiedztwo z Ushuaia i Space to niewątpliwe atuty hotelu. Polecam chcącym przeżyc wspaniały imprezowy czas na Ibizie, nastawionym na nocny tryb życia :) Chociaż nie brakowało tam również osób starszych czy rodzin z dziećmi. Na basenie cały dzień fajna muzyczka :)

  • Data pobytu: wrześniu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, GoshaL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2013

Hotel położony przy pięknej plaży Playa den Bossa, składający się z 4 dwupiętrowych budynków, piękny duży basen, bardzo miła i przyjazna obsługa, bogate all inclusive,bardzo dobre i smaczne jedzenie - duży wybór, niezłe wieczorne animacje lecz niestety nie jest najtańszy. Dobry i dogodny dojazd autobusem miejskim czy też taxi do centrum stolicy wyspy. Przystanek kilkanaście metrów od hotelu. Możliwość oglądania startujących i lądujących czasami nad głową samolotów, po kilku godzinach zupełnie nie uciążliwe a wręcz ciekawe. Hotel godny polecenia. Na pewno kiedyś tam wrócę

Wskazówka dotycząca pokojów: wszystkie pokoje z widokiem na basen, w każdym klimatyzacja
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Janusz48
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Playa d'en Bossa)
w odległości 0,2 km
Hard Rock Hotel Ibiza
Hard Rock Hotel Ibiza
Nr 1 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 2 489
w odległości 0,4 km
Ushuaia Ibiza Beach Hotel
Ushuaia Ibiza Beach Hotel
Nr 8 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 2 440
w odległości 1,2 km
Hotel Garbi Ibiza & Spa
Hotel Garbi Ibiza & Spa
Nr 5 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 1 385
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2,2 km
Hotel Torre del Mar
Hotel Torre del Mar
Nr 6 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 907
w odległości 1,8 km
Hotel Playasol Mare Nostrum
Hotel Playasol Mare Nostrum
Nr 17 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 2 108
w odległości 1 km
Apartamentos Sal Rossa Ibiza
Apartamentos Sal Rossa Ibiza
Nr 19 z 33 w lokalizacji Playa d'en Bossa
Liczba recenzji: 479
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Club Bahamas Ibiza? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Club Bahamas Ibiza — dodatkowe informacje

Adres: c/ Playa den Bossa s/n, San Jordi, 07817 Playa d'en Bossa, Ibiza, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Baleary > Ibiza > Playa d'en Bossa
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr7 wśród hoteli spa w miejscowości Playa d'en Bossa
Nr9 wśród hoteli na plaży w miejscowości Playa d'en Bossa
Zakres cen: 502 zł–1 467 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Club Bahamas Ibiza 3*
Liczba pokoi: 511
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Club Bahamas Ibiza. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Hotel Bahamas Ibiza
Bahamas Ibiza Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem