Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 508)
Filtruj recenzje
4 508 wyniki
Oceny podróżnych
2 429
1 474
400
117
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 429
1 474
400
117
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 508 recenzji
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych

Witam.Byłem z żoną w tym hotelu od 15.09.18 do 22.09.18,i jesteśmy mega zadowoleni z pobytu.Hotel cztero gwiazdkowy,dwie restauracje,dwa bary,kawiarnia. Mieliśmy pokój 522 na samej górze z mega widokiem na ocean(na noc zostawialiśmy otwarte drzwi balkonu żeby słyszeć szum oceanu)W TV jeden polski kanał(choć nie było czasu oglądać)sejf płatny 20€ na tydzień. Położonie hotelu z łagodnym zejściem do oceanu,100 m do piaszczystej plaży(także plaża dla naturystów jak ktoś lubi)Miły personel hotelu,zawsze pomocni i uśmiechnięci,pokoje czyste,codzienne sprzątane,jedzenie urozmaicone i bardzo dobre.Na śniadanie świeżo wyciskane soki z owoców,pyszne ryby,ciasta(jedyny minusik to kawa,mi nie smakowała)W barach dobre drinki alkoholowe(barmani nie żałują alkoholu)bar otwarty do 24ej.Dużo animacji dla dzieci i dorosłych,gdzie jest nasz rodak o imieniu Daniel.W hotelu znajdują się dwa sklepiki z pamiątkami i nie droga wypożyczalnia samochodów.Polecam ten hotel w 100%.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 358dariuszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas, H10 TindayaOdpowiedź udzielona 26 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Dariusz K,

thank you so much for having shared your experince here at H10 Tindaya on this site and for your wonderful score!

We are more then happy to know that you had an amazing stay here with us and that you appreciated over all your room with its magnificent ocean view and our restaurants.

It would be a big pleasure for all our team to welcoming you soon again here!

Kindest Regards,

H10 Tindaya Guest Services

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 października 2017

sama wyspa cudowna. Piękne plaże, ciepły ocean, widoki...przejdę do hotelu - czasami zastanawiałam się, czy jestem w Hiszpanii czy we Włoszech. Rozumiem, że to klubowy hotel dla włochów, ale bez przesady. Wszystko - dosłownie, po włosku. Gdybyśmy znali język, to na pewno było by super, ale, że nie znamy włoskiego to 4 gwiazdki. Animacji, rozrywek, wieczorne show, bardzo dużo, przedszkole dla dzieciaków - super, ale po włosku.Pokój taki jak na zdjęciach TUI. Czysto. Pościel zmieniona raz (byliśmy 7 dni), sejf płatny :/ . Jedna rzecz zaskoczyła mnie bardzo - w tv był polski program!!! Zdarzyło się to po raz pierwszy !!! Co prawda TV Polinia, w której nic nie dało się oglądać, no ale o gustach się nie dyskutuje ;/ Jedzenie poprawne - mnie nie powaliło. Napoje, piwo z dystrybutorów, wino do kolacji z butelek. Kawa - i tu miałam problem - maszyna z mlekiem w proszku - latte fatalne, espresso ok. Personel mówi oczywiście po hiszpański i włosku, z angielskim bywało różnie.Plaża przy hotelu piaszczysta, czysta. Można spacerować wzdłuż wybrzeża bez końca :) W okolicy, chyba na niej, najwięcej naturystów ( średnia wieku 50+ ). Ogólnie wakacje były super udane. Na Fuertę pewnie wrócę - jest piękna. Do tego hotelu - nie.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 7agal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas, H10 TindayaOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2017

Drogi 7agal,

Dzięki za komentarz na Tripadvisor.
Bardzo się cieszymy, że twój drugi pobyt u nas w H10 Tindaya również ma nadzieję, że wkrótce będziemy mogli przywitać Cię z powrotem.

Z pozdrowieniami,


usługi dla gości

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2017

Hotel ładny czysty zgodny z opisem w ofercie nieco nadszarpnięty zębem czasu. Bogate smaczne i urozmaicone wyżywienie. Wino do posiłków serwowane z butelek. Oferta rozrywkowa bogata ale niestety tylko w wersji hiszpańskiej i włoskiej. Plaża ładna piaszczysta, możliwość długich spacerów. Generalnie warunki bardzo dobre.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Mariusz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas, H10 TindayaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz,

Thank you so much for such a detailed and well written review, and thank you for giving us four start on TripAdvisor! We greatly appreciate all your great comments.

Your review gives a perfect description of our location. In reference of entertaiment, we have a animacion team for international people, additionally, some of our animation staff also speak polish.

I am happy to read you enjoyed the cheerful and helpful service from our staff.

Thanks again for such an awesome review. We hope to have you back on these sandy and windy island.
Warmest regards,
Guest Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2017

Hotel idealny zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci.
Animacje są organizowane od rana do późnych godzin wieczornych zarówno sportowe, taneczne, muzyczne, w basenie, dla dzieci. Także nikt nie będzie się nudził.
Jedzenie bardzo różnorodne, ogromny wybór dań, zarówno na ciepło jak i na zimno. Nawet dla tych na diecie :) Owoce, desery od rana.
Bar nad basenem nie tylko z alkoholami, ale także zaopatrzony dobrze w jedzenie.
Pokoje czyste, schludne, sprzątane na bieżąco.
Widać wszędzie personel hotelu sprzątający i dbający o infrastrukturę.
Bardzo miała i pomocna obsługa.
Woda w basenie oczywiście czysta.
Sam hotel położony nad małą plażą, ale kilkanaście metrów dalej jest wejście na dużą kilkukilometrową plażę.
Dodatkowym atutem jest łatwość dotarcia do najpiękniejszej plaży na Fuertaventurze i jednej z najpiękniejszych w Europie czyli Playa de Sotavento.
5 minut busem, 30 minut na piechotę.
Bliskość centrów handlowych i Oasis Park też są dodatkowymi atutami.
Bardzo dobre wifi na całym rozległym terenie.
Dobra klimatyzacja.

Wskazówka dotycząca pokoi: Smaczne jedzenie.
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Paweł S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas, H10 TindayaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Pawel S,

Thank you very much for your feedback following your stay at the H10 Tindaya.

We are delighted that you had a great time with us and that our hosts were so helpful. Your comments about the restaurant, entertaiment and Cooking will be passed onto H10 Tindaya's team and would like to thank you for your feedback.

We hope you had a wonderful time in the island and we hope to welcome you back on your next visit.

Best regards from the team at H10 Tindaya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

W mojej ocenie hotel zupelnie nie wart tej ceny. Obsluga hotelowa skupiona tylko na Wlochach, nas lekko olewali. Pokoj suita junior 1kompletnie bez sensu. Po wejsciu do pokoju najpierw bylo lozko sypialniane, potem lazienka i pokoj dzienny. Okno na ocean oraz klimatyzacja w pokoju dziennym. W zwiazku z tym w sypialni straszna duchota i brak tlenu.. pokoj blisko recepcji wiec tak glosno od imprez ze do polnocy trudno zasnac... nie ma fajnej, przytulnej restauracji czy baru na zewnatrz hotelu-wszystko raczej w budynku.. hotel malo przyjazny dzieciom, bardzo betonowy... jak dla mnie nie wart swej ceny tym bardziej ze w Costa Calma nie dzieje sie nic...

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Iza J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas, H10 TindayaOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Many thanks for taking the opportunity to review your stay with us.

I'm most concerned and sorry to read of your disappointments with the Junior Suite that you were allocated. Our elegant Junior Suite is a comfortable room does have a master bedroom connected to a separate living space, bathroom and a vast terrace.

We are committed to delivering the highest level of guest service and I'm genuinely sorry that you felt that this was not reflected on your holidays with us.

Once again, thank you for taking the time to review H10 Tindaya and I am sorry that your experience was not as positive as the many others that have shared their experiences on TripAdvisor.

My sincere apologies for your disappointment and I hope that your next visit to Fuerteventura finds a more satisfying experience.

Yours sincerely,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji