Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza pizza jaką jedliśmy ”
Pizzeataly — recenzja

Pizzeataly
Zarezerwuj stolik
2
sob., 19.10
20:00
Nr 23 wśród 230 Restauracje (Costa Teguise)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 13 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszna pizza, na idealnym cieście, ze świeżymi i dobrej jakości składnikami. Mimo, że w Hiszpanii raczej stawiamy na tutejszą kuchnie, to chętnie robimy wyjątek dla tego miejsca

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 394edytan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (546)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 546 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra pizza, szczególnie najzwyklejsza margeritha.Najlepsza jaką do tej pory jadłam ceny przystępne. Bardzo miła obsługa, byliśmy chwilę przed zamknięciem, a mimo to zostaliśmy bardzo dobrze obsłużeni ☺

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Małgorzata B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 maja 2017

Miła obsług, restauracyjka położona w ładnym miejscu tylko żeby przygotować dobre potrawy należy użyć dobrych półproduktów.
W sałatce caprese powinny być smaczne pomidory, mozzarella di bufala, oliwa i bazylia.
Smaczna była tylko oliwa i bazylia :)
W Italii właściciel został by wygnany za gotowanie przy użyciu kiepskiej jakości składników.

Termin wizyty: maj 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Maciej1964
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pizzeataly L, Proprietario, PizzeatalyOdpowiedź udzielona 21 września 2017

przepraszamy za to, że nie zadowalały cię .. na jakość produktów, których nie zgadzamy ... jesteśmy na wyspie tylko na wysoką jakość produktów.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 września 2016

Kilka razy podczas tygodniowego pobytu na Lanzarote byłem z żoną w PIZZEATALY. Przemiły właściciel i personel.Rodowici Włosi.Pizza i sałatki wyborne,jak w Italii.Doskonałe pinot grigio (na kieliszki) ,a na pożegnanie tradycyjne limoncello w prezencie od właściciela.Jeśli chcecie zjeść dania kuchni włoskiej i przyjechaliście do Costa Teguise,to musicie koniecznie tam zajrzeć.POLECAM!

Termin wizyty: wrzesień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Grzegorz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Flaviano T, Proprietario, PizzeatalyOdpowiedź udzielona 29 września 2016

Bardzo dziękuję za komplementy i dzięki za doborowym towarzystwie! ps użyliśmy translator internet

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano 6 lipca 2015

Najlepsze włoskie jedzenie można zjeść tylko tam! Wspaniałe osoby pracujące tam, trzech energicznych Włochów, sprawi, ze będziesz się czuć jak częścią ich rodziny. Syn chciał jeść obiad tylko tam każdego dnia. Wspaniała pizza, makarony, wszystko. Bardzo podobało nam sie tam i jak tylko tam będziemy znów to koniecznie wypadniemy na pizzę

1  Dziękujemy, 55agnieszkaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pizzeataly C, Proprietario, PizzeatalyOdpowiedź udzielona 7 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Thank you , very much !! You are welcome in here !!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizzeataly — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Costa Teguise, Lanzarote
 
Costa Teguise, Lanzarote
 

Byłeś(-aś) w Pizzeataly? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem