Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ten hotel oglądają właśnie 4 osoby
Booking.com
170 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 06.03.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Expedia.com
146 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 06.03.21
Agoda.com
170 USD
127 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 43 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 05.03.21
Hotels.com146 USD
eDreams170 USD
Travelocity146 USD
Wyświetl wszystkie 15 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 474)
Filtruj recenzje
3 474 wyniki
Oceny podróżnych
1 601
1 116
536
153
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 601
1 116
536
153
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
73 z 78 wśród 3 474 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel jak dla mnie godny polecenia dla rodzin z dziećmi. Teren hotelu bardzo zadbamy dużo zieleni przede wszystkim obszerny. Położenie świetne blisko ok 300 m do plaży oraz sklepów barów i deptaka.
Są dwie strefy basenowe cicha i głośna gdzie gra muzyka bardzo dobre rozwiązanie.
Obsługa hotelu wielki plus zawsze pomocni i uśmiechnięci!!!
Pokoje to małe mieszkania ok 40 m2,
codziennie sprzatane.
W hotelu są również animacje które naprawdę umilają pobyt. Ekipa animatorów mega pozytywni ludzie. Jest też animatorka z Polski Agata bardzo pomocna i uśmiechnięta osoba.
Jeśli chodzi o jedzenie to nikt tu głodnym chodzić nie będzie. minus to brak warzyw prócz pomidorów do śniadania.
Reasumując wakacje mega udane
Ula Łukasz i Oskar

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Łukasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael O, Guest Relations Manager, Los Zocos Impressive LanzaroteOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziekujemy za tak mily i obszerny komentarz . Bedzie on napewno pomocny dla innych gosci przy wyborze Los Zocos.
Dziekujemy i pozdrawiamy.
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Hotel w bliskim sąsiedztwie centrum Costa Teguise oraz plaż. Położony na bardzo dużym terenie z pięknym ogrodem. Szeroka oferta boisk sportowych: piłka nożna, tenis, siatkówka plażowa. Mini golf na terenie hotelu. Jedzenie jak to jedzenie. Śniadania w stylu angielskim. Kolacja codziennie w innym stylu (hiszpański, kanaryjski, włoski itd. zmiana co tydzień) W restauracji Venezia pyszne jedzenie.
Minusem są płytkie baseny przeznaczone dla małych dzieci. O pływaniu można zapomnieć, są co prawda 2 tory pływackie ale nikt nie pilnuje aby służyły do swego celu.
Pokoje duże odmalowane, natomiast łazienka ma juz swoje lata i widać ślady użytkowania. Pokoje sprzątane codziennie ale bardziej na zasadzie zmoczenia podłogi środkiem dezynfekującym.
Duży plus animacje. Po pierwsze podzielone na trzy grupy wiekowe: dzieci, młodzież i dorośli.
Różnorodne gry i zabawy w ciągu dnia oraz wieczorne konkursy, występy czy koncerty.
Ukłony dla hotelu, który pomimo tego,że przeważają Anglicy zapewnił animatorkę polskojęzyczną. Agata pozdrawiamy ;)
Super zabawa w ciągu dnia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, akczeik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael O, Guest Relations Manager, Los Zocos Impressive LanzaroteOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Bardzo dziekujemy za tak obszerny komentarz.Cieszymy sie bardzo ze pobyt Panstwa w Los Zocos byl udany. Komentarze naszych gosci sa dla nas bardzo wazne, bo pomagaja nam polepszac jakosc swiadczonych uslug. Przekazemy tez pozdrowienia dla naszej animatorki Agaty.
Raz jeszcze dziekujemy i pozdrawiamy.
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Niedawno byliśmy z dziećmi na wczasach w hotelu Los Zocos i wrażenia są mieszane.
Pokoje są na prawdę w średnim standardzie (nieładny zapach - jak preparat na mole).
Basen czysty , jednak dość chłodny i żeby na luzie wejść bez długiego przyzwyczajania się to godz. 14-15 jest ok.
1 z basenów jest z animacją i ciągle gra muzyka , a na drugim jest "cisza i spokój" - prócz dzieci które robią co chcą. Teren hotelu bardzo ładny i czysty, obsługa bardzo miła i pomocna.
Największym minusem jest jedzenie. Wszystko smakuje tak samo ,śniadania to jajecznica z proszku ,paskudne parówki, obrzydliwy bekon i reszta to English breakfast.
Parę drożdżówek o smaku papieru i na śniadanie prócz pomidora nie zaznacie innego warzywa.
Może i świeże, ale niesmaczne.
Plusem jest odległość od piaszczystej plaży ,oraz deptaka.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, podrozniczek69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael O, Guest Relations Manager, Los Zocos Impressive LanzaroteOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Witamy,
Bardzo dziekujemy za Panstwa komentarz. Staramy sie podnosic jakosc naszych uslug z dnia na dzien, dlatego komentarze naszych gosci sa dla nas bardzo wazne. Trzeba wziac pod uwage ze okres wakacyjny to wyjazdy na urlopy przede wszystkim rodzin z dziecmi, takze prosimy o zrozumienie tej sytuacji. Nasze apartamenty sa bardzo obszerne, czego panstwo nie podkreslaja w swojej opinii y maja pomiedzy 36 i 41m2, maja obszerne tarasy z widokiem na piekne ogrody i baseny, kuchnie z pelnym wyposazeniem , salon y oddzielna sypialnie. Sa zaopatrzone w klimatyzacje. Jesli mieli Panstwo problem z zapachem , trzeba bylo zglosic do Recepcji, aby zlikwidowac ten problem.
Latem nie podgrzewamy basenów ze wzgledów oczywistych .Nie pisza tez Panstwo ze w menu mamy bardzo duzy wybór surówek w porze na luch i kolacje i na sniadanie oprócz swiezych pomidorów, jest bardzo duzy wybór swiezych owoców, sery y yogurty.
Dziekujemy za komentarz i zyczymy milego dnia.
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel dla osób z młodszymi dziećmi. Nie ma możliwości popływać w basenie, rodzice z pociechami uniemożliwiają. W 90% gośćmi są Anglicy co determinuje posiłki szczególnie śniadania. Lunche i kolacje urozmaicone, dużo smacznych potraw hiszpańskich. Pokoje duże z balkonem. Blisko duża piaszczysta plaza ogólnodostępna.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 2019i20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael O, Guest Relations Manager, Los Zocos Impressive LanzaroteOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziekujemy za Panstwa komentarz. Cieszymy sie bardzo ze Lunche i kolacje przypadly Panstwu do gustu. To prawda ze wiekszosc naszych gosci jest z Anglii i ze maja inne gusty niz nasze , szczególnie na sniadanie . Dlatego tez oprócz typowych potraw angielskich, podajemy yogurty, sery, swieze pomidory i swieze owoce. Bardzo nam milo ze potrafia Panstwo docenic wielkosc naszych apartamentów z obszernymi tarasami z widokiem na nasze ogrody i baseny.
Prosimy wziac pod uwage, ze w okresie wakacyjnym , wiekszosc naszych gosci to rodziny z dziecmi, takze jest to okres specyficzny i nie mozna uniknac kapiacych sie dzieci w basenach. Od wrzesnia jest spokojniej.
Dziekujemy raz jeszcze za komentarz i zyczymy milego dnia.
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Codziennie dokładnie to samo. Ale to nie jest problem, problemem jest jakość i rodzaj tego jedzenia. Co z tego ze otaczają nas stoły suto nakryte, jak z żadnego nie ma co zjeść ? Oczywiście nasi przyjaciele z wysp uwielbiają się zapychać tłustym boczkiem na śniadanie, zajadając do tego fasolką i pseudo kiełbaską. Ile tez można jeść frytek ze średnio wysmażonym mięsem ?
Ogólnie odradzam te miejsce i ze względu na wyżywienie jak i na głównych odwiedzających, nie napisze już skąd bo sami wiecie. Głośni, chamscy i najmądrzejsi na świecie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Przemero
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rafael O, Guest Relations Manager, Los Zocos Impressive LanzaroteOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziekujemy z komentarz. Nie mozemy zrozumiec braku tolerancji do innych narodowosci . Oprócz typowych potraw angielskich, podajemy na sniadanie yogurty, sery, swieze pomidory i swieze owoce. Nasze Lunche i kolacje sa bardzo urozmaicone z dyzym wyborem salatek aby kazdy znalazl cos dla siebie.
Codziennie pracujemy , aby nasi klienci mieli jak najbardziej udany urolp w Los Zocos.
Dziekujemy za poswiecony czas na napisanie tego komentarza i serdecznie pozdrawiamy.
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji