Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“tylko nie w lato”
Los Zocos Club Resort — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Los Zocos Club Resort
Miejsce nr 8 wśród 38 hoteli w Costa Teguise
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 5 sierpnia 2017

Mój pobyt to czerwiec 2009 r. Nie polecam tego terminu przede wszystkim z powodu upału i dużego obłożenia przez turystów z Wielkiej Brytanii, którzy dosłownie okupowali nie tylko wszystkie dostępne barki ale możliwośc zajęcia leżaka po śniadania graniczyła z cudem. Przeważnie mają po 3,4 dzieci więc na rodzinę było już zarezerwowanych tyle lezaków pomimo, że dzieci cały czas siedziały w wodzie, tak samo w restauracji. W ciągu dnia każdorazowo przy zamawianiu drinków, wody itp. w barkach przy basenie trzeba było podawac nr pokoju i kartę co wydłużało czas oczekiwania. Co do posiłków to bardzo smaczna , a w szczególności te serwowane w restauracji pod namiotem. polecam w innym okresie (kiedy w Wlk. Bryt. dzieci mają szkołę).

Wskazówka dotycząca pokojów: na pewno nie nad kuchnią
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Stefros1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2017

Pokoje, restauracje, baseny i ogrody zostały odnowione.
Zmieniliśmy kartki ze zdjęciami na bransolety, aby uniknąć kolejek w róznych punktach sprzedazy i bardzo zróżnicowaliśmy ofertę restauracyjną.Mamy obecnie dwie restauracje otwarte w porze kolacji :El Mirador z kolacjami tematycznymi zmieniajacymi sie codzienne i El Boulevard z potrawami z różnych egzotycznych kuchni włącznie z show cooking . Do tego dochodzi Restauracja włoska Venecja gdzie raz na tydzień bez dodatkowej opłaty nasi klienci z all inclusive mogą degustować znakomitych dań kuchni włoskiej.
Mamy dwie strefy basenów : jeden dla klientów z dziećmi, gdzie odbywa się animacja i drugi cichy z torami do pływania dla dorosłych .
Oczywiście większość turystów pochodzi z Wielkiej Brytanii, podobnie jak na całej wyspie, ale również mamy turystów z Niemiec, Francji, Holandii, Luksemburga, Czech, Estonii i oczywiście z Polski.
Jesteśmy pewni, że jeśli znowu odwiedzicie Los Zocos Club Resort odniesiecie Państwo same dobre wrażenia.
Jeszcze raz dziękujemy za komentarz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (1 489)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 1 489 recenzji

Zrecenzowano 30 lipca 2017

Hotel zasługuje na swoje gwiazdki.
Pokoje czyste, sprzątane codzienne i nie zniszczone. Łazienki wymagają jednak remontu. Teren hotelu zagospodarowany, dużo tutejszej zieleni. Dobra infrastruktura sportowa.
Wyżywienie urozmaicone i dobrze doprawione i generalnie smaczne.
Około 70% to Anglicy, spora cześć to Polacy, Belgowie i Niemcy.
Hotel posiada dwie strefy basenów-tzw. cichą i z animacjami. Bolączką jest dostępność leżaków nad jednym i drugim basenem - goście "rezerwują" je sobie zostawiając ręczniki i są przez to niedostępne dla innych. Sprawdzonym sposobem byłoby-podpatrzone na innych hiszpańskich wyspach -zabieranie przez obsługę ręczników.
Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Jesteśmy pod wrażeniem serdeczności i rzeczliwości całego personelu.
Wieczorem animacje fantastyczne.
Hotel idealny na rodzinne wakacje.

Wskazówka dotycząca pokojów: Apartamenty spore, z aneksem kuchennym dobrze wyposażonym, są też udogodnienia dla osób niepełnospra...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, rafalr73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2017

Dziękujemy bardzo za tak miły komentarz. Cieszy nas, że zarówno jakość naszej equipy animacyjnej , baseny i gry na nich prowadzone , różnorodność posiłkow jak i standard naszych apartamentów oraz usług trafił do Panstwa gustów. W ubiegłym roku zainstalowaliśmy klimatyzację i bardzo nas cieszy że też jest to naszym mocnym punktem.Cały nasz personel stara sie aby wakacje naszych gości w Los Zocos Club Resort były dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo ważna , gdyż dzięki niej możemy podnosić jakość naszych usług na coraz wyższy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za poświecony czas i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel zasługuje na swoje gwiazdki.
Pokoje czyste i nie zniszczone.
Wyżywienie bardzo urozmaicone i dobre.
Hotel posiada 3 baseny.
Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.
Wieczorem animacje fantastyczne.
Hotel idealny na rodzinne wakacje.

Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017

Dziękujemy bardzo za tak miły komentarz. Cieszy nas, że zarówno jakość naszej equipy animacyjnej , baseny i gry na nich prowadzone , różnorodność posiłkow jak i standard naszych apartamentów oraz usług trafił do Panstwa gustów. Cały nasz personel stara sie aby wakacje naszych gości w Los Zocos Club Resort były dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo ważna , gdyż dzięki niej możemy podnosić jakość naszych usług na coraz wyższy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za poświecony czas i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2017

Zwykle nie piszę opinii o hotelach, a na drobne niedociągnięcia staram się przymykać oko. Jednak o hotelu Los Zocos musiałam napisać parę zdań, gdy dowiedziałam się, że ubiega się on o 4*! Moim zdaniem, 3* to i tak za dużo!!! Byłam już w wielu pięknych hotelach 4*, do których Los Zocos jest bardzoooo daleko! Po pierwsze hotel jest bardzo głośny, głównie dlatego, że 95% gości stanowią hałaśliwi Anglicy z rozwrzeszczanymi dziećmi, które non stop drą się podczas posiłku oraz na basenie i biją swoich rodziców! Hotel oferuje dwa baseny: jeden głośny z animacjami i jeden cichy, gdzie nie gra muzyka i można się wyciszyć. Otóż nie! Razem z moją ekipą rozkładałyśmy się zawsze na ''CICHYM'' basenie, na którym mimo to było głośno, bo dzieci krzyczały i piszczały, jakby działa im się jakaś straszna krzywda. Codziennie o 5 nad ranem budziło nas czyjeś dziecko z pokoju obok, które darło się wniebogłosy, a jego rodzice nawet nie wstawali, żeby je uspokoić tylko zwyczajnie je ignorowali, przez co miałyśmy dzień w dzień pobudkę o 5 rano! Po drugie jedzenie było słabe – niedoprawione, mdłe, bez smaku i w dodatku nieapetycznie podane. Coś dobrego zdarzało się bardzo rzadko. Śniadania – monotonne i choć byłam na to przygotowana, nie zdawałam sobie sprawy, że będzie one tłuste i przygotowane typowo pod Anglików. Na śniadaniach TŁUM ludzi, raz przyszłyśmy i musiałyśmy wrócić za 30 minut, bo nie było dla nas miejsca!! JEDEN kucharz stoi przy kuchence i smaży równocześnie jajka, naleśniki i OMLETA DLA JEDNEJ OSOBY, która o niego poprosiła, przez co ustawia się WIELKA kolejka ludzi, którzy czekają na jedzenie. Przy takiej liczbie gości powinno być przynajmniej trzech kucharzy: jeden do naleśników, drugi do omletów i trzeci do jajek! Teraz kwestia drinków – mały wybór i w dodatku bardzo słodkie. Pani, która podczas obiadu sprzątała ze stołu zamienia się nagle w barmankę i robiła drinki albo zabierał się za to jakiś animator. Widziałam jak ukradkiem zerkają na przepis, bo nie wiedzieli co jest w drinku, który zamówiłam! To wielki minus, że w hotelu, który ubiega się o 4* nie ma nawet profesjonalnego barmana! Po trzecie rozumiem, że jest to hotel przyjazny rodzinom z dziećmi, ale miałam wrażenie, że oprócz nas są tam wyłącznie rodzice z dziećmi! Przez co animacje rano, po południu i wieczorem robione są tylko pod dzieci! Po czwarte RĘCZNIKI - stare, nieprzyjemne, które w ogóle nie wchłaniały wody!!!! Były tak OKROPNE i nieprzyjemne, że po wyjściu spod prysznica musiałam się wycierać własnymi ubraniami! Pokój był w porządku. Jedynie woda pod prysznicem leciała cały czas gorąca, niezależnie w którą stronę kręciłam kurek. W ostatni dzień podczas pakowania odkryłyśmy za kotarą w pokoju, w którym spałyśmy wielkiego jak mysz KARALUCHA!!!! Chciałam zrobić mu zdjęcie, ale tak mnie przestraszył, że szybko zabrałyśmy rzeczy i opuściłyśmy pokój. Aarrrr!!! Po czwarte na basenie był ratownik, który codziennie po godzinie 17 zamykał basen. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam! Normalnie ludzie kąpią się w basenie, a on chodzi stawia słupki i odgradza go łańcuchem. To samo tyczy się leżaków – ludzie leżą jeszcze i opalają się, a tu pojawia się jakiś gość z obsługi i zaczyna łazić, szurać i przestawiać leżaki!!!

  • Data pobytu: maju 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
4  Dziękujemy, ewe13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017

Dziękujemy bardzo za Pani komentarz. Żałujemy ze nie zaspokoiliśmy oczekiwań.Szkoda wielka, że się Pani nie skontaktowała z nami w trakcie pobytu w Los Zocos Club Resort , ponieważ codziennie dokladamy wszelkich starań aby wszyscy nasi klienci byli bardzo zadowoleni z pobytu u nas i w dużej mierze, jak pokazują statystyki nam się to udaje bo mamy bardzo duzą ilość klientów powracajacych do nas co roku.
Nasze Restauracje oferują zróżnicowane menu w celu dotarcia do większości gustów. Codziennie inne wieczory tematyczne w Restauracji El Mirador y zróżnicowane menu przedstawiające typowe dania z różnych krajów w restauracji El Boulevard. Również nasza Restauracja á la carte Venecja , bez dodatkowej opłaty raz na tydzień daje możliwość degustacji dań kuchni włoskiej.
Nie ukrywamy ze mamy profil rodzinny , ale dla naszych dorosłych klientów , którzy lubia bardziej ekskluzywne jedzenie i picie mamy do zaoferowania Premium Service, gdzie nasi goście mają możliwość degustowania ekskluzywnych tapas y drinków serwowanych w zacisznym barze Premium Plaza a także wiele dodatkowych usług w pokoju ( szlafroki i kapcie, ręczniki plażowe, bezpłatny sejf, napoje orzezwiajace i woda w lodówce , przybory toaletowe czy tez ozdobne zasłanie łózka )
Nie rozumiemy skargi o godzinie zamkniecia basenów, gdyż w czasie letnim nasze baseny są otwarte do godz.19:00 jeden y do 19:30 drugi i nie mielismy do tej pory skarg na ten temat. Jeśli były Panie przed lipcem to były one otwarte do godz. 18:00.
Raz jeszcze dziękujemy za czas nam poświęcony i pozdrawiamy
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2017

Hotel ładny, zadbany, pokoje sprzątane codziennie. Dostawka dla dwójki dzieci to nierozkładany narożnik w pokoju głównym z aneksem, co początkowo nas zdziwiło. Dzieci jednak to zaakceptowały. Musiały jednak codziennie składać pościel na stelaż obok. Do pokoju przylegał ładny duży taras z suszarką na pranie, krzesła + stolik. Aneks kuchenny wyposażony w niezbędne sprzęty AGD, co przy formie ALL Inclusive było nieużywane. Obsługa hotelowa bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna. Do dziś jest dla nas zagadką jak obsługa rozpoznawała kraj pochodzenia gości - gdy tylko dochodziliśmy do restauracji, witano nas lekko zniekształconym "dzień dobry" - to było bardzo miłe. Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny (cichy i z muzyką) oraz bary. Na terenie zlokalizowane są także dwie restauracje: główna (3 posiłki, z czego kolacje codziennie urozmaicone tematycznie z różnych regionów świata) oraz przyległa (kolacje do wyboru: wegetariańska, meksykańska i chińska) oraz raz na pobyt włoska a'la karta. Można posmakować owoców morza oraz różnych gatunków ryb. Animacje głównie dla małych dzieci. Dobrze by było, aby w jednym z barów wieczorem odbywały się potańcówki dla dorosłych gości. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi i osób niepełnosprawnych.

Wskazówka dotycząca pokojów: Parter jest wygodny dla rodzin z dziećmi, czy osób niepełnosprawnych. Posiada odgrodzony taras.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Krzyszt0f40
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 18 lipca 2017

Pięknie dziękujemy za miły komentarz o Los Zocos Club Resort. Bardzo nam miło ze zarówno połozenie hotelu jak i usługi jakie swiadczymy naszym gosciom oraz uprzejmośc personelu, przypadły Panstwu do gustu. Dziękujemy za szczegółowy opis naszego hotelu, będzie on napewno pomocny naszym potencjalnym gościom. Nasz zespół animacyjny stara sie aby na terenie Los Zocos znalezli rozrywkę wszyscy nasi klienci zarówno ci najmłodsi jak i ich rodzice przez cały dzien. Opinie naszych Klientów sa dla nas bardzo wazne gdyz pozwalaja nam na ciagłe podnoszenie jakości naszych usług.
Dziękujemy raz jeszcze i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Costa Teguise)
w odległości 2.9 km
Occidental Lanzarote Mar
Occidental Lanzarote Mar
Nr 12 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 5 568
w odległości 2.9 km
Occidental Lanzarote Playa
Occidental Lanzarote Playa
Nr 7 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 1 951
w odległości 0.2 km
H10 Suites Lanzarote Gardens
H10 Suites Lanzarote Gardens
Nr 2 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 2 228
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.8 km
Barcelo Teguise Beach - Adults only
Barcelo Teguise Beach - Adults o...
Nr 1 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 3 194
w odległości 0.3 km
Melia Salinas - Adults recommended
Melia Salinas - Adults recommend...
Nr 10 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 3 327
w odległości 0.9 km
Apartamentos Galeon Playa
Apartamentos Galeon Playa
Nr 11 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 1 797
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Los Zocos Club Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Los Zocos Club Resort — dodatkowe informacje

Adres: Avenida Islas Canarias 15, 35508 Costa Teguise, Lanzarote, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Lanzarote > Costa Teguise
Udogodnienia:
Bar/salon Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr10 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Costa Teguise
Nr11 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Costa Teguise
Zakres cen: 367 zł–1 201 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Los Zocos Club Resort 3*
Liczba pokoi: 324
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Los Zocos Club Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Los Zocos Costa Teguise
Los Zocos Lanzarote
Lanzarote Los Zocos

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem