Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 353)
Filtruj recenzje
2 353 wyniki
Oceny podróżnych
982
846
386
99
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
982
846
386
99
40
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
44 z 49 wśród 2 353 recenzji
Zrecenzowano: 25 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel zasługuje na swoje gwiazdki.
Pokoje czyste i nie zniszczone.
Wyżywienie bardzo urozmaicone i dobre.
Hotel posiada 3 baseny.
Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna.
Wieczorem animacje fantastyczne.
Hotel idealny na rodzinne wakacje.

Termin pobytu: maj 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017

Dziękujemy bardzo za tak miły komentarz. Cieszy nas, że zarówno jakość naszej equipy animacyjnej , baseny i gry na nich prowadzone , różnorodność posiłkow jak i standard naszych apartamentów oraz usług trafił do Panstwa gustów. Cały nasz personel stara sie aby wakacje naszych gości w Los Zocos Club Resort były dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo ważna , gdyż dzięki niej możemy podnosić jakość naszych usług na coraz wyższy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za poświecony czas i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2017

Zwykle nie piszę opinii o hotelach, a na drobne niedociągnięcia staram się przymykać oko. Jednak o hotelu Los Zocos musiałam napisać parę zdań, gdy dowiedziałam się, że ubiega się on o 4*! Moim zdaniem, 3* to i tak za dużo!!! Byłam już w wielu pięknych hotelach 4*, do których Los Zocos jest bardzoooo daleko! Po pierwsze hotel jest bardzo głośny, głównie dlatego, że 95% gości stanowią hałaśliwi Anglicy z rozwrzeszczanymi dziećmi, które non stop drą się podczas posiłku oraz na basenie i biją swoich rodziców! Hotel oferuje dwa baseny: jeden głośny z animacjami i jeden cichy, gdzie nie gra muzyka i można się wyciszyć. Otóż nie! Razem z moją ekipą rozkładałyśmy się zawsze na ''CICHYM'' basenie, na którym mimo to było głośno, bo dzieci krzyczały i piszczały, jakby działa im się jakaś straszna krzywda. Codziennie o 5 nad ranem budziło nas czyjeś dziecko z pokoju obok, które darło się wniebogłosy, a jego rodzice nawet nie wstawali, żeby je uspokoić tylko zwyczajnie je ignorowali, przez co miałyśmy dzień w dzień pobudkę o 5 rano! Po drugie jedzenie było słabe – niedoprawione, mdłe, bez smaku i w dodatku nieapetycznie podane. Coś dobrego zdarzało się bardzo rzadko. Śniadania – monotonne i choć byłam na to przygotowana, nie zdawałam sobie sprawy, że będzie one tłuste i przygotowane typowo pod Anglików. Na śniadaniach TŁUM ludzi, raz przyszłyśmy i musiałyśmy wrócić za 30 minut, bo nie było dla nas miejsca!! JEDEN kucharz stoi przy kuchence i smaży równocześnie jajka, naleśniki i OMLETA DLA JEDNEJ OSOBY, która o niego poprosiła, przez co ustawia się WIELKA kolejka ludzi, którzy czekają na jedzenie. Przy takiej liczbie gości powinno być przynajmniej trzech kucharzy: jeden do naleśników, drugi do omletów i trzeci do jajek! Teraz kwestia drinków – mały wybór i w dodatku bardzo słodkie. Pani, która podczas obiadu sprzątała ze stołu zamienia się nagle w barmankę i robiła drinki albo zabierał się za to jakiś animator. Widziałam jak ukradkiem zerkają na przepis, bo nie wiedzieli co jest w drinku, który zamówiłam! To wielki minus, że w hotelu, który ubiega się o 4* nie ma nawet profesjonalnego barmana! Po trzecie rozumiem, że jest to hotel przyjazny rodzinom z dziećmi, ale miałam wrażenie, że oprócz nas są tam wyłącznie rodzice z dziećmi! Przez co animacje rano, po południu i wieczorem robione są tylko pod dzieci! Po czwarte RĘCZNIKI - stare, nieprzyjemne, które w ogóle nie wchłaniały wody!!!! Były tak OKROPNE i nieprzyjemne, że po wyjściu spod prysznica musiałam się wycierać własnymi ubraniami! Pokój był w porządku. Jedynie woda pod prysznicem leciała cały czas gorąca, niezależnie w którą stronę kręciłam kurek. W ostatni dzień podczas pakowania odkryłyśmy za kotarą w pokoju, w którym spałyśmy wielkiego jak mysz KARALUCHA!!!! Chciałam zrobić mu zdjęcie, ale tak mnie przestraszył, że szybko zabrałyśmy rzeczy i opuściłyśmy pokój. Aarrrr!!! Po czwarte na basenie był ratownik, który codziennie po godzinie 17 zamykał basen. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam! Normalnie ludzie kąpią się w basenie, a on chodzi stawia słupki i odgradza go łańcuchem. To samo tyczy się leżaków – ludzie leżą jeszcze i opalają się, a tu pojawia się jakiś gość z obsługi i zaczyna łazić, szurać i przestawiać leżaki!!!

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
4  Dziękujemy, ewe13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017

Dziękujemy bardzo za Pani komentarz. Żałujemy ze nie zaspokoiliśmy oczekiwań.Szkoda wielka, że się Pani nie skontaktowała z nami w trakcie pobytu w Los Zocos Club Resort , ponieważ codziennie dokladamy wszelkich starań aby wszyscy nasi klienci byli bardzo zadowoleni z pobytu u nas i w dużej mierze, jak pokazują statystyki nam się to udaje bo mamy bardzo duzą ilość klientów powracajacych do nas co roku.
Nasze Restauracje oferują zróżnicowane menu w celu dotarcia do większości gustów. Codziennie inne wieczory tematyczne w Restauracji El Mirador y zróżnicowane menu przedstawiające typowe dania z różnych krajów w restauracji El Boulevard. Również nasza Restauracja á la carte Venecja , bez dodatkowej opłaty raz na tydzień daje możliwość degustacji dań kuchni włoskiej.
Nie ukrywamy ze mamy profil rodzinny , ale dla naszych dorosłych klientów , którzy lubia bardziej ekskluzywne jedzenie i picie mamy do zaoferowania Premium Service, gdzie nasi goście mają możliwość degustowania ekskluzywnych tapas y drinków serwowanych w zacisznym barze Premium Plaza a także wiele dodatkowych usług w pokoju ( szlafroki i kapcie, ręczniki plażowe, bezpłatny sejf, napoje orzezwiajace i woda w lodówce , przybory toaletowe czy tez ozdobne zasłanie łózka )
Nie rozumiemy skargi o godzinie zamkniecia basenów, gdyż w czasie letnim nasze baseny są otwarte do godz.19:00 jeden y do 19:30 drugi i nie mielismy do tej pory skarg na ten temat. Jeśli były Panie przed lipcem to były one otwarte do godz. 18:00.
Raz jeszcze dziękujemy za czas nam poświęcony i pozdrawiamy
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2017

Hotel ładny, zadbany, pokoje sprzątane codziennie. Dostawka dla dwójki dzieci to nierozkładany narożnik w pokoju głównym z aneksem, co początkowo nas zdziwiło. Dzieci jednak to zaakceptowały. Musiały jednak codziennie składać pościel na stelaż obok. Do pokoju przylegał ładny duży taras z suszarką na pranie, krzesła + stolik. Aneks kuchenny wyposażony w niezbędne sprzęty AGD, co przy formie ALL Inclusive było nieużywane. Obsługa hotelowa bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna. Do dziś jest dla nas zagadką jak obsługa rozpoznawała kraj pochodzenia gości - gdy tylko dochodziliśmy do restauracji, witano nas lekko zniekształconym "dzień dobry" - to było bardzo miłe. Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny (cichy i z muzyką) oraz bary. Na terenie zlokalizowane są także dwie restauracje: główna (3 posiłki, z czego kolacje codziennie urozmaicone tematycznie z różnych regionów świata) oraz przyległa (kolacje do wyboru: wegetariańska, meksykańska i chińska) oraz raz na pobyt włoska a'la karta. Można posmakować owoców morza oraz różnych gatunków ryb. Animacje głównie dla małych dzieci. Dobrze by było, aby w jednym z barów wieczorem odbywały się potańcówki dla dorosłych gości. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi i osób niepełnosprawnych.

Wskazówka dotycząca pokoi: Parter jest wygodny dla rodzin z dziećmi, czy osób niepełnosprawnych. Posiada odgrodzony taras.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Krzyszt0f40
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 18 lipca 2017

Pięknie dziękujemy za miły komentarz o Los Zocos Club Resort. Bardzo nam miło ze zarówno połozenie hotelu jak i usługi jakie swiadczymy naszym gosciom oraz uprzejmośc personelu, przypadły Panstwu do gustu. Dziękujemy za szczegółowy opis naszego hotelu, będzie on napewno pomocny naszym potencjalnym gościom. Nasz zespół animacyjny stara sie aby na terenie Los Zocos znalezli rozrywkę wszyscy nasi klienci zarówno ci najmłodsi jak i ich rodzice przez cały dzien. Opinie naszych Klientów sa dla nas bardzo wazne gdyz pozwalaja nam na ciagłe podnoszenie jakości naszych usług.
Dziękujemy raz jeszcze i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2017

Świetne miejsce na wspólny wyjazd z Żoną !! Cudowne widoki, niesamowita przyroda...ogólnie krótki urlop MEGA udany... POLECAMY !! Hotel bardzo miło nas zaskoczył, przyjemna obsługa, dobre jedzenie i świetni ludzie :)

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ggeba86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za mily komentarz. Cieszy nas, ze zarowno jakosc naszej equipy pracujacej w Los Zocos Club Resort , jakosc posilkow jak i standard naszych apartamentów oraz uslug trafil do Panstwa gustów. Caly nasz personel stara sie aby wakacje naszych gosci byly dla nich niezapomniane. Hotel jest usytuowany na pieknej wyspie , jak Panstwo zaznaczyli , w centrum Costa Teguise, skad jest blisko de wszystkich godnych zobaczenia miejsc na wyspie.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.
Dyrekcja Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2017

Apartamenty duże, czyste. Sam hotel raczej średni. Stołówka z ceratami na stole które się kleiły do rąk, jedzenie ujdzie, robione głownie pod Anglików. Hotel mocno betonowy, wrażenie jakby się było w centrum blokowiska. Najgorszą wadą hotelu jest klientela która w 70% jest z Anglii, raczej tej biedniejszej części. Pełno zalanych w trupa gości, maniery przy jedzeniu dramatyczne - można puścić pawia. Na pewno bym drugi raz tam nie pojechał.

Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KTM530exc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy za Panski komentarz . Chcielibysmy tylko poinformowac ze hotel polozony jest na obszarze 65 tys. m2 , czyli na bardzo duzym obszarze, najwiekszym w calej okolicy i trzy bloki apartamentów architektury typowej dla wyspy, wpojone w krajobraz bo nawet na zewnatrz maja skale wulkaniczna, otoczone sa ogrodami . Nasi goscie chwala sobie bardzo te ogromna zielona przestrzen jaka maja do dyspozycji, oprócz oczywiscie dwóch ogromnych stref z basenami, jedna z animacja a druga z basenem do plywania wyczynowego w strefie cichej.
Nasza ekipa animacyjna , doklada wszelkich staran, aby nasi goscie mieli codzienne zroznicowany program rozrywkowy a takze aby mieli gry i zabawy na basenie . Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne i rózne opcje w restauracji El Mirador y El Boulevard , aby klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Raz na tydzien maja mozliwosc degustowania posilków kuchni wloskiej w restauracji “ a la carte” ( dla doroslych ) . Dla gosci z gustem bardziej wyrafinowanym oferujemy opcje Premium ( za oplata oczywiscie), gdzie w spokojnej i nowoczesnej restauracji na swiezym powietrzu klienci maja mozliwosc degustowania delikatesów i picia napojów z alkoholami jakiej chca marki.
Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Dziekujemy za poswiecony czas.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji