Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
218 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Santa Rosa(Costa Teguise)(Świetna cena!)
88 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
213 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
BlueBay Lanzarote(Costa Teguise)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 26/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
223 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
152 USD
Barcelo.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Restauracja
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
133 USD
114 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (129 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

154 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
H10 Suites Lanzarote Gardens(Costa Teguise)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
298 USD
279 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Apartamentos Galeon Playa(Costa Teguise)(Świetna cena!)
101 USD
96 USD
Orbitz.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (108 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (2 052)
Filtruj recenzje
2 052 wyniki
Oceny podróżnych
880
732
325
84
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
880
732
325
84
31
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
38 z 43 wśród 2 052 recenzji
Zrecenzowano 21 lipca 2017

Zwykle nie piszę opinii o hotelach, a na drobne niedociągnięcia staram się przymykać oko. Jednak o hotelu Los Zocos musiałam napisać parę zdań, gdy dowiedziałam się, że ubiega się on o 4*! Moim zdaniem, 3* to i tak za dużo!!! Byłam już w wielu pięknych hotelach 4*, do których Los Zocos jest bardzoooo daleko! Po pierwsze hotel jest bardzo głośny, głównie dlatego, że 95% gości stanowią hałaśliwi Anglicy z rozwrzeszczanymi dziećmi, które non stop drą się podczas posiłku oraz na basenie i biją swoich rodziców! Hotel oferuje dwa baseny: jeden głośny z animacjami i jeden cichy, gdzie nie gra muzyka i można się wyciszyć. Otóż nie! Razem z moją ekipą rozkładałyśmy się zawsze na ''CICHYM'' basenie, na którym mimo to było głośno, bo dzieci krzyczały i piszczały, jakby działa im się jakaś straszna krzywda. Codziennie o 5 nad ranem budziło nas czyjeś dziecko z pokoju obok, które darło się wniebogłosy, a jego rodzice nawet nie wstawali, żeby je uspokoić tylko zwyczajnie je ignorowali, przez co miałyśmy dzień w dzień pobudkę o 5 rano! Po drugie jedzenie było słabe – niedoprawione, mdłe, bez smaku i w dodatku nieapetycznie podane. Coś dobrego zdarzało się bardzo rzadko. Śniadania – monotonne i choć byłam na to przygotowana, nie zdawałam sobie sprawy, że będzie one tłuste i przygotowane typowo pod Anglików. Na śniadaniach TŁUM ludzi, raz przyszłyśmy i musiałyśmy wrócić za 30 minut, bo nie było dla nas miejsca!! JEDEN kucharz stoi przy kuchence i smaży równocześnie jajka, naleśniki i OMLETA DLA JEDNEJ OSOBY, która o niego poprosiła, przez co ustawia się WIELKA kolejka ludzi, którzy czekają na jedzenie. Przy takiej liczbie gości powinno być przynajmniej trzech kucharzy: jeden do naleśników, drugi do omletów i trzeci do jajek! Teraz kwestia drinków – mały wybór i w dodatku bardzo słodkie. Pani, która podczas obiadu sprzątała ze stołu zamienia się nagle w barmankę i robiła drinki albo zabierał się za to jakiś animator. Widziałam jak ukradkiem zerkają na przepis, bo nie wiedzieli co jest w drinku, który zamówiłam! To wielki minus, że w hotelu, który ubiega się o 4* nie ma nawet profesjonalnego barmana! Po trzecie rozumiem, że jest to hotel przyjazny rodzinom z dziećmi, ale miałam wrażenie, że oprócz nas są tam wyłącznie rodzice z dziećmi! Przez co animacje rano, po południu i wieczorem robione są tylko pod dzieci! Po czwarte RĘCZNIKI - stare, nieprzyjemne, które w ogóle nie wchłaniały wody!!!! Były tak OKROPNE i nieprzyjemne, że po wyjściu spod prysznica musiałam się wycierać własnymi ubraniami! Pokój był w porządku. Jedynie woda pod prysznicem leciała cały czas gorąca, niezależnie w którą stronę kręciłam kurek. W ostatni dzień podczas pakowania odkryłyśmy za kotarą w pokoju, w którym spałyśmy wielkiego jak mysz KARALUCHA!!!! Chciałam zrobić mu zdjęcie, ale tak mnie przestraszył, że szybko zabrałyśmy rzeczy i opuściłyśmy pokój. Aarrrr!!! Po czwarte na basenie był ratownik, który codziennie po godzinie 17 zamykał basen. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam! Normalnie ludzie kąpią się w basenie, a on chodzi stawia słupki i odgradza go łańcuchem. To samo tyczy się leżaków – ludzie leżą jeszcze i opalają się, a tu pojawia się jakiś gość z obsługi i zaczyna łazić, szurać i przestawiać leżaki!!!

  • Data pobytu: maj 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
4  Dziękujemy, ewe13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 26 lipca 2017

Dziękujemy bardzo za Pani komentarz. Żałujemy ze nie zaspokoiliśmy oczekiwań.Szkoda wielka, że się Pani nie skontaktowała z nami w trakcie pobytu w Los Zocos Club Resort , ponieważ codziennie dokladamy wszelkich starań aby wszyscy nasi klienci byli bardzo zadowoleni z pobytu u nas i w dużej mierze, jak pokazują statystyki nam się to udaje bo mamy bardzo duzą ilość klientów powracajacych do nas co roku.
Nasze Restauracje oferują zróżnicowane menu w celu dotarcia do większości gustów. Codziennie inne wieczory tematyczne w Restauracji El Mirador y zróżnicowane menu przedstawiające typowe dania z różnych krajów w restauracji El Boulevard. Również nasza Restauracja á la carte Venecja , bez dodatkowej opłaty raz na tydzień daje możliwość degustacji dań kuchni włoskiej.
Nie ukrywamy ze mamy profil rodzinny , ale dla naszych dorosłych klientów , którzy lubia bardziej ekskluzywne jedzenie i picie mamy do zaoferowania Premium Service, gdzie nasi goście mają możliwość degustowania ekskluzywnych tapas y drinków serwowanych w zacisznym barze Premium Plaza a także wiele dodatkowych usług w pokoju ( szlafroki i kapcie, ręczniki plażowe, bezpłatny sejf, napoje orzezwiajace i woda w lodówce , przybory toaletowe czy tez ozdobne zasłanie łózka )
Nie rozumiemy skargi o godzinie zamkniecia basenów, gdyż w czasie letnim nasze baseny są otwarte do godz.19:00 jeden y do 19:30 drugi i nie mielismy do tej pory skarg na ten temat. Jeśli były Panie przed lipcem to były one otwarte do godz. 18:00.
Raz jeszcze dziękujemy za czas nam poświęcony i pozdrawiamy
Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2017

Hotel ładny, zadbany, pokoje sprzątane codziennie. Dostawka dla dwójki dzieci to nierozkładany narożnik w pokoju głównym z aneksem, co początkowo nas zdziwiło. Dzieci jednak to zaakceptowały. Musiały jednak codziennie składać pościel na stelaż obok. Do pokoju przylegał ładny duży taras z suszarką na pranie, krzesła + stolik. Aneks kuchenny wyposażony w niezbędne sprzęty AGD, co przy formie ALL Inclusive było nieużywane. Obsługa hotelowa bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna. Do dziś jest dla nas zagadką jak obsługa rozpoznawała kraj pochodzenia gości - gdy tylko dochodziliśmy do restauracji, witano nas lekko zniekształconym "dzień dobry" - to było bardzo miłe. Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny (cichy i z muzyką) oraz bary. Na terenie zlokalizowane są także dwie restauracje: główna (3 posiłki, z czego kolacje codziennie urozmaicone tematycznie z różnych regionów świata) oraz przyległa (kolacje do wyboru: wegetariańska, meksykańska i chińska) oraz raz na pobyt włoska a'la karta. Można posmakować owoców morza oraz różnych gatunków ryb. Animacje głównie dla małych dzieci. Dobrze by było, aby w jednym z barów wieczorem odbywały się potańcówki dla dorosłych gości. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi i osób niepełnosprawnych.

Wskazówka dotycząca pokojów: Parter jest wygodny dla rodzin z dziećmi, czy osób niepełnosprawnych. Posiada odgrodzony taras.
  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Krzyszt0f40
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 18 lipca 2017

Pięknie dziękujemy za miły komentarz o Los Zocos Club Resort. Bardzo nam miło ze zarówno połozenie hotelu jak i usługi jakie swiadczymy naszym gosciom oraz uprzejmośc personelu, przypadły Panstwu do gustu. Dziękujemy za szczegółowy opis naszego hotelu, będzie on napewno pomocny naszym potencjalnym gościom. Nasz zespół animacyjny stara sie aby na terenie Los Zocos znalezli rozrywkę wszyscy nasi klienci zarówno ci najmłodsi jak i ich rodzice przez cały dzien. Opinie naszych Klientów sa dla nas bardzo wazne gdyz pozwalaja nam na ciagłe podnoszenie jakości naszych usług.
Dziękujemy raz jeszcze i polecamy sie na przyszłość.

Dyrekcja Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2017

Świetne miejsce na wspólny wyjazd z Żoną !! Cudowne widoki, niesamowita przyroda...ogólnie krótki urlop MEGA udany... POLECAMY !! Hotel bardzo miło nas zaskoczył, przyjemna obsługa, dobre jedzenie i świetni ludzie :)

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ggeba86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za mily komentarz. Cieszy nas, ze zarowno jakosc naszej equipy pracujacej w Los Zocos Club Resort , jakosc posilkow jak i standard naszych apartamentów oraz uslug trafil do Panstwa gustów. Caly nasz personel stara sie aby wakacje naszych gosci byly dla nich niezapomniane. Hotel jest usytuowany na pieknej wyspie , jak Panstwo zaznaczyli , w centrum Costa Teguise, skad jest blisko de wszystkich godnych zobaczenia miejsc na wyspie.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.
Dyrekcja Los Zocos Club Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 maja 2017

Apartamenty duże, czyste. Sam hotel raczej średni. Stołówka z ceratami na stole które się kleiły do rąk, jedzenie ujdzie, robione głownie pod Anglików. Hotel mocno betonowy, wrażenie jakby się było w centrum blokowiska. Najgorszą wadą hotelu jest klientela która w 70% jest z Anglii, raczej tej biedniejszej części. Pełno zalanych w trupa gości, maniery przy jedzeniu dramatyczne - można puścić pawia. Na pewno bym drugi raz tam nie pojechał.

  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KTM530exc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy za Panski komentarz . Chcielibysmy tylko poinformowac ze hotel polozony jest na obszarze 65 tys. m2 , czyli na bardzo duzym obszarze, najwiekszym w calej okolicy i trzy bloki apartamentów architektury typowej dla wyspy, wpojone w krajobraz bo nawet na zewnatrz maja skale wulkaniczna, otoczone sa ogrodami . Nasi goscie chwala sobie bardzo te ogromna zielona przestrzen jaka maja do dyspozycji, oprócz oczywiscie dwóch ogromnych stref z basenami, jedna z animacja a druga z basenem do plywania wyczynowego w strefie cichej.
Nasza ekipa animacyjna , doklada wszelkich staran, aby nasi goscie mieli codzienne zroznicowany program rozrywkowy a takze aby mieli gry i zabawy na basenie . Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne i rózne opcje w restauracji El Mirador y El Boulevard , aby klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Raz na tydzien maja mozliwosc degustowania posilków kuchni wloskiej w restauracji “ a la carte” ( dla doroslych ) . Dla gosci z gustem bardziej wyrafinowanym oferujemy opcje Premium ( za oplata oczywiscie), gdzie w spokojnej i nowoczesnej restauracji na swiezym powietrzu klienci maja mozliwosc degustowania delikatesów i picia napojów z alkoholami jakiej chca marki.
Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Dziekujemy za poswiecony czas.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2017

Lokalizacja hotelu jest optymalna, znajduje się on ok.20 minut od lotniska, w bardzo ładnej, zadbanej okolicy. W pobliżu plaża, sklepiki (niestety bazarki z chińszczyzną również). Około 0,5 km od hotelu jest centrum miejscowości z przepięknym bazarkiem otoczonym mnóstwem klimatycznych knajpek z przepysznym jedzeniem i drinkami. Sam hotel bardzo przyzwoity, pokoje przestronne, bo to w końcu apartament, czyli osobno sypialnia oraz salon z aneksem kuchennym. Miałam pokój 3229, na samym końcu strefy cichej z tarasem podwójnej wielkości, a po południu zacienionym. Super sprawa jak wraca się nagrzanym od słońca po całym dniu (gorąco polecam). Jeżeli chodzi o poziom czystości, to oczywiście zawsze można się do czegoś przyczepić, ale jadąc na wypoczynek, dla mnie najważniejszy jest relaks. Pokój był codziennie sprzątany, wycierana podłoga, łazienka doprowadzana do porządku, wymieniane ręczniki (jeśli ktoś ma potrzebę, to nawet codziennie), super czysta toaleta. Natomiast generalnie miałam wrażenie jakby hotel przeszedł remont, ale o łazience ktoś zapomniał. Jedyne co dla mnie jest nie do przyjęcia, to bardzo specyficzny zapach ręczników. Pewnie to jakiś środek dezynfekujący, ale strasznie nieprzyjemny. W aneksie kuchennym znajdziemy czajnik bezprzewodowy, kuchenkę mikrofalową, toster, płytę elektryczną, wszystkie potrzebne naczynia i sztućce, był nawet korkociąg. Także w tej kwestii ok. Natomiast jeżeli chodzi o kwestię wyżywienia, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić, bardzo duży wybór na obiady i kolacje, każdy znajdzie coś dla siebie, od mięs różnego rodzaju, makaronów, ryb, owoców morza i wielu, wielu innych... Śniadania faktycznie z najmniejszym wyborem, ale bez przesady. Mnóstwo rodzajów płatków, jogurtów, jajka sadzone, na twardo, pomidory, naleśniki, omlety (dla mnie za mało warzyw- na obiady i kolacje zostaje to nadrobione). Ale faktycznie muszę się tu zgodzić z opinią innych, że śniadania są bardziej przygotowywane pod Anglików, bo to właśnie oni stanowią największą liczbę gości, aczkolwiek, to co pozostawiają po sobie po posiłkach, woła o pomstę do nieba. I w tym momencie pełne słowa uznania dla obsługi, która uwijała się tak, aby nikt zbyt długo nie musiał patrzeć na ten , po prostu mówiąc, syf. Generalnie jakość obsługi na bardzo dobrym poziomie, wszyscy chętni do pomocy, uśmiechnięci i nigdy z niczym nie ma żadnego problemu. Super, odwalają kawał naprawdę ciężkiej pracy.
Hotel faktycznie przyjazny rodzinom z dziećmi, ale ja byłam ze swoją mamą i obie jesteśmy bardzo zadowolone. Korzystałyśmy z usług Itaki- i tutaj muszę wspomnieć o naprawdę godnej polecenia wycieczce krajobrazowej, którą prowadził Sławek- pasjonat fotografii, pięknych widoków, zarażający w sposób maksymalny swoją niespożytą energią. Zabrał nas w takie miejsca, gdzie zapierało dech z wrażenia. Super! Polecam tę wycieczkę również z tego względu, że była to wycieczka kameralna (8 osób busem)- myślę, że w ogóle wycieczki powinny pójść w kierunku właśnie takich kameralnych, a nie tych autokarowych.
Zawsze, w tego typu wyjazdach komentowana jest kwestia alkoholi (w opcji all inclusive). I tu muszę powiedzieć, że hotel wypada całkiem przyzwoicie, poziom alkoholu ustala się samemu, natomiast, jeżeli chcemy napić się Pinacolady na przykład, proponuję spacerek do centrum i tam dostaniecie najlepszą Pinacoladę na świecie. Chociaż jest w hotelu opcja VIP, która kosztuje ok.20 euro od osoby (chyba należy wykupić na co najmniej 5 dni) i wtedy mamy dostęp do baru Premium z importowanym alkoholami i przekąskami. Jedyną wadą tego rozwiązania jest wydzielona strefa, otoczona szklanym ogrodzeniem. Ale zależy kto, co lubi.... W restauracji, gdzie serwowane są posiłki można napić się wina białego, czerwonego, Sangrii., piwa, a do śniadania nawet schłodzonego wina musującego typu Proseco.
Reasumując pobyt oceniam na bardzo udany, pogoda oczywiście dopisała (super wiaterek), jedyne, co mi tak naprawdę przeszkadzało, to te nieszczęsne ręczniki.

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje w części cichej, a basen w tej części był praktycznie pusty.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, sylwiaw37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za tak mily i obszerny komentarz i za dobra ocene naszego hotelu. Po takim komentarzu bedziemy mieli napewno bardzo duzo chetnych aby nas odwiedzili .  Cieszy nas, ze polozenie hotelu blisko plazy oraz standard i wielkosc naszych apartamentów a takze ich wyposazenie przypadly Paniom do gustu. Jesli chodzi o lazienki , zaczelismy je reformowac od stycznia tego roku , nie mozemy zreformowac wszystkich na raz bo hotel jak napewno Panie zauwazyly ma bardzo wysokie oblozenie. Jesli chodzi o posilki bardzo sie cieszymy ze potrafily Panie docenic nasze starania jesli chodzi o zróznicowanie oferty restauracyjnej a takze prace naszego personelu. Mozemy podkreslic ze mamy kolacje tematyczne w ciagu tygodnia i rózne opcje w restauracji El Mirador i El Boulevard ,a takze ( dla doroslych) raz na tydzien mozliwosc korzystania z wloskiej restauracji “a la carte” .Nasi klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Jesli chodzi o opcje Premium z tapas “premium” y alkoholami markowymi , restauracja ta jest oddzielona szklem ze wzgedu na wiatr , aby nasi goscie VIP czuli sie komfortowo , poniewaz spozywanie posilków i drinków odbywa sie tam na swiezym powietrzu . W tej chwili oferujemy opcje Premium na min. 3 dni.
Jesli chodzi o reczniki to oczywiscie pracujemy z pralnia która ma wszystkie potrzebne certyfikaty i dobra opinie na wyspie, ale zglosilismy Pani uwage.
Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom, takze jeszcze raz bardzo dziekujemy za tak wyczerpujaca informacje, która napewno bedzie bardzo pomocna dla naszych potencjalnych gosci.
Dziekujemy slicznie za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji