Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 304)
Filtruj recenzje
2 306 wyniki
Oceny podróżnych
964
829
375
98
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
964
829
375
98
40
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
48 z 53 wśród 2 306 recenzji
Zrecenzowano: 27 maja 2017

Apartamenty duże, czyste. Sam hotel raczej średni. Stołówka z ceratami na stole które się kleiły do rąk, jedzenie ujdzie, robione głownie pod Anglików. Hotel mocno betonowy, wrażenie jakby się było w centrum blokowiska. Najgorszą wadą hotelu jest klientela która w 70% jest z Anglii, raczej tej biedniejszej części. Pełno zalanych w trupa gości, maniery przy jedzeniu dramatyczne - można puścić pawia. Na pewno bym drugi raz tam nie pojechał.

  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KTM530exc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy za Panski komentarz . Chcielibysmy tylko poinformowac ze hotel polozony jest na obszarze 65 tys. m2 , czyli na bardzo duzym obszarze, najwiekszym w calej okolicy i trzy bloki apartamentów architektury typowej dla wyspy, wpojone w krajobraz bo nawet na zewnatrz maja skale wulkaniczna, otoczone sa ogrodami . Nasi goscie chwala sobie bardzo te ogromna zielona przestrzen jaka maja do dyspozycji, oprócz oczywiscie dwóch ogromnych stref z basenami, jedna z animacja a druga z basenem do plywania wyczynowego w strefie cichej.
Nasza ekipa animacyjna , doklada wszelkich staran, aby nasi goscie mieli codzienne zroznicowany program rozrywkowy a takze aby mieli gry i zabawy na basenie . Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne i rózne opcje w restauracji El Mirador y El Boulevard , aby klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Raz na tydzien maja mozliwosc degustowania posilków kuchni wloskiej w restauracji “ a la carte” ( dla doroslych ) . Dla gosci z gustem bardziej wyrafinowanym oferujemy opcje Premium ( za oplata oczywiscie), gdzie w spokojnej i nowoczesnej restauracji na swiezym powietrzu klienci maja mozliwosc degustowania delikatesów i picia napojów z alkoholami jakiej chca marki.
Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Dziekujemy za poswiecony czas.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2017

Lokalizacja hotelu jest optymalna, znajduje się on ok.20 minut od lotniska, w bardzo ładnej, zadbanej okolicy. W pobliżu plaża, sklepiki (niestety bazarki z chińszczyzną również). Około 0,5 km od hotelu jest centrum miejscowości z przepięknym bazarkiem otoczonym mnóstwem klimatycznych knajpek z przepysznym jedzeniem i drinkami. Sam hotel bardzo przyzwoity, pokoje przestronne, bo to w końcu apartament, czyli osobno sypialnia oraz salon z aneksem kuchennym. Miałam pokój 3229, na samym końcu strefy cichej z tarasem podwójnej wielkości, a po południu zacienionym. Super sprawa jak wraca się nagrzanym od słońca po całym dniu (gorąco polecam). Jeżeli chodzi o poziom czystości, to oczywiście zawsze można się do czegoś przyczepić, ale jadąc na wypoczynek, dla mnie najważniejszy jest relaks. Pokój był codziennie sprzątany, wycierana podłoga, łazienka doprowadzana do porządku, wymieniane ręczniki (jeśli ktoś ma potrzebę, to nawet codziennie), super czysta toaleta. Natomiast generalnie miałam wrażenie jakby hotel przeszedł remont, ale o łazience ktoś zapomniał. Jedyne co dla mnie jest nie do przyjęcia, to bardzo specyficzny zapach ręczników. Pewnie to jakiś środek dezynfekujący, ale strasznie nieprzyjemny. W aneksie kuchennym znajdziemy czajnik bezprzewodowy, kuchenkę mikrofalową, toster, płytę elektryczną, wszystkie potrzebne naczynia i sztućce, był nawet korkociąg. Także w tej kwestii ok. Natomiast jeżeli chodzi o kwestię wyżywienia, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić, bardzo duży wybór na obiady i kolacje, każdy znajdzie coś dla siebie, od mięs różnego rodzaju, makaronów, ryb, owoców morza i wielu, wielu innych... Śniadania faktycznie z najmniejszym wyborem, ale bez przesady. Mnóstwo rodzajów płatków, jogurtów, jajka sadzone, na twardo, pomidory, naleśniki, omlety (dla mnie za mało warzyw- na obiady i kolacje zostaje to nadrobione). Ale faktycznie muszę się tu zgodzić z opinią innych, że śniadania są bardziej przygotowywane pod Anglików, bo to właśnie oni stanowią największą liczbę gości, aczkolwiek, to co pozostawiają po sobie po posiłkach, woła o pomstę do nieba. I w tym momencie pełne słowa uznania dla obsługi, która uwijała się tak, aby nikt zbyt długo nie musiał patrzeć na ten , po prostu mówiąc, syf. Generalnie jakość obsługi na bardzo dobrym poziomie, wszyscy chętni do pomocy, uśmiechnięci i nigdy z niczym nie ma żadnego problemu. Super, odwalają kawał naprawdę ciężkiej pracy.
Hotel faktycznie przyjazny rodzinom z dziećmi, ale ja byłam ze swoją mamą i obie jesteśmy bardzo zadowolone. Korzystałyśmy z usług Itaki- i tutaj muszę wspomnieć o naprawdę godnej polecenia wycieczce krajobrazowej, którą prowadził Sławek- pasjonat fotografii, pięknych widoków, zarażający w sposób maksymalny swoją niespożytą energią. Zabrał nas w takie miejsca, gdzie zapierało dech z wrażenia. Super! Polecam tę wycieczkę również z tego względu, że była to wycieczka kameralna (8 osób busem)- myślę, że w ogóle wycieczki powinny pójść w kierunku właśnie takich kameralnych, a nie tych autokarowych.
Zawsze, w tego typu wyjazdach komentowana jest kwestia alkoholi (w opcji all inclusive). I tu muszę powiedzieć, że hotel wypada całkiem przyzwoicie, poziom alkoholu ustala się samemu, natomiast, jeżeli chcemy napić się Pinacolady na przykład, proponuję spacerek do centrum i tam dostaniecie najlepszą Pinacoladę na świecie. Chociaż jest w hotelu opcja VIP, która kosztuje ok.20 euro od osoby (chyba należy wykupić na co najmniej 5 dni) i wtedy mamy dostęp do baru Premium z importowanym alkoholami i przekąskami. Jedyną wadą tego rozwiązania jest wydzielona strefa, otoczona szklanym ogrodzeniem. Ale zależy kto, co lubi.... W restauracji, gdzie serwowane są posiłki można napić się wina białego, czerwonego, Sangrii., piwa, a do śniadania nawet schłodzonego wina musującego typu Proseco.
Reasumując pobyt oceniam na bardzo udany, pogoda oczywiście dopisała (super wiaterek), jedyne, co mi tak naprawdę przeszkadzało, to te nieszczęsne ręczniki.

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje w części cichej, a basen w tej części był praktycznie pusty.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, sylwiaw37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za tak mily i obszerny komentarz i za dobra ocene naszego hotelu. Po takim komentarzu bedziemy mieli napewno bardzo duzo chetnych aby nas odwiedzili .  Cieszy nas, ze polozenie hotelu blisko plazy oraz standard i wielkosc naszych apartamentów a takze ich wyposazenie przypadly Paniom do gustu. Jesli chodzi o lazienki , zaczelismy je reformowac od stycznia tego roku , nie mozemy zreformowac wszystkich na raz bo hotel jak napewno Panie zauwazyly ma bardzo wysokie oblozenie. Jesli chodzi o posilki bardzo sie cieszymy ze potrafily Panie docenic nasze starania jesli chodzi o zróznicowanie oferty restauracyjnej a takze prace naszego personelu. Mozemy podkreslic ze mamy kolacje tematyczne w ciagu tygodnia i rózne opcje w restauracji El Mirador i El Boulevard ,a takze ( dla doroslych) raz na tydzien mozliwosc korzystania z wloskiej restauracji “a la carte” .Nasi klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Jesli chodzi o opcje Premium z tapas “premium” y alkoholami markowymi , restauracja ta jest oddzielona szklem ze wzgedu na wiatr , aby nasi goscie VIP czuli sie komfortowo , poniewaz spozywanie posilków i drinków odbywa sie tam na swiezym powietrzu . W tej chwili oferujemy opcje Premium na min. 3 dni.
Jesli chodzi o reczniki to oczywiscie pracujemy z pralnia która ma wszystkie potrzebne certyfikaty i dobra opinie na wyspie, ale zglosilismy Pani uwage.
Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom, takze jeszcze raz bardzo dziekujemy za tak wyczerpujaca informacje, która napewno bedzie bardzo pomocna dla naszych potencjalnych gosci.
Dziekujemy slicznie za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2017

tygodniowy urlop z pięknym słońcem. hotel nastawiony typowo dla osób z dziećmi bo jest w nim ich masa.pokoje obszerne i dogodne dla rodzin z dziećmi.w pokojach sejfy. sprzatane codziennie ale średnio. z basenów nie korzystaliśmy bo woleliśmy ocean ale myślę ze każdy znajdzie coś dla siebie, animacje prowadzone codziennie, także wieczorami. jedzenie urozmaicone niestety typowy polak będzie średnio zadowolony bo menu w większym procencie nastawione na brytyjczyków. bardzo blisko do plaż i promenady-polecam.

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KasiaN39
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za mily komentarz i dobra ocene naszego hotelu. Cieszy nas, ze standard i wielkosc naszych apartamentów a takze ich wyposazenie przypadly Panstwu do gustu. Nasza ekipa animacyjna ,jak Panstwo zauwazyli doklada wszelkich staran, aby nasi goscie, zarówno ci mali jak i dorosli mieli codziennie zroznicowany program rozrywkowy a takze aby mieli gry i zabawy na basenie . Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne w ciagu tygodnia i rózne opcje w restauracji El Mirador y El Boulevard ,a takze ( dla doroslych) raz na tydzien mozliwosc korzystania z wloskiej restauracji “a la carte” aby klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru.Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.
Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2017

Byłam w tym hotelu na tygodniowym urlopie w marcu. Niestety pobyt w tym hotelu zaliczam do bardzo średnich.
Wady:
- jedzenie przeciętne, na śniadaniu brak warzyw a i z owocami krucho. Kuchnia pod angielskiego turystę (fasola, bekon i białe pieczywo)
- sprzątanie pokoju czyli pościelenie łóżka, piasek z biegania w 1 dniu pobytu został z nami do ostatniego
- płatny internet, to "kapitan snuja"
Zalety
-w hotelu jest duży teren rekreacyjny. Korty, baseny
- pokoje są duże i wygodne

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, annmar8176
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za Pani komentarz i ocene naszego hotelu. Bardzo przepraszamy ze uslugi sprzatania nie spelnily Pani oczekiwania , szkoda ze nie zawiadomila Pani o tym Recepcji aby zaradzic temu na miejscu. Mimo wszystko przekazemy uwage Departamentowi Pokoi. Cieszy nas, ze standard i wielkosc naszych apartamentów a takze ich wyposazenie przypadly Panstwu do gustu. Nasza ekipa animacyjna , doklada wszelkich staran, aby nasi goscie, zarówni ci najmniejsi jak i dorosli mieli codzienne zroznicowany program rekreacyjny w naszej dyskotece “Aguamarina “ i w restauracji “el Boulevard” a takze aby mieli gry i zabawy na basenie. Cieszymy sie ze sie Pani to spodobalo. Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne i rózne opcje do wyboru w restauracji El Mirador y El Boulevard , a takze raz na tydzien ( dla doroslych) opcje kolacji “a la carte” w restauracji wloskiej .Nasi klienci moga zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru. Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.

Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2017

Wszystkie udogodnienia i usługi jakie oferuje Los Zocos są na wysokim poziomie z jednym ale:
sprzątanie! Spędziłem tam tydzień z małym raczkującym dzieckiem więc z mojego punktu widzenia czystość podłóg w pokojach była priorytetem. Niestety, obsługa raczej ograniczała się do używania tylko mopa bez uprzedniego odkurzenia, efekt - permanentnie zapiaszczona podłoga.
Wszystko poza tym super. Jest nawet pralnia na monety.

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Wizz Tours
Dziękujemy, Andrzej G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LosZocos, Guest Relations Manager, Los Zocos Club ResortOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2017

Dziekujemy bardzo za Panski komentarz i dobra ocene naszego hotelu. Bardzo przepraszamy ze czystosc podlóg nie spelnila Panskiego oczekiwania , szkoda ze nie powiedzial Pan tego bedac w hotelu , aby zaradzic temu na miejscu. Mimo wszystko przekazemy uwage Departamentowi Pokoi. Cieszy nas, ze standard i wielkosc naszych apartamentów a takze ich wyposazenie przypadly Panstwu do gustu.Dziekujemy za zauwazenie takich detail jak pralnia , co jest myslimy bardzo pomocne, szczególnie na urlopie z dziecmi. Nasza ekipa animacyjna , doklada wszelkich staran, aby nasi goscie mieli codzienne zroznicowany program rozrywkowy a takze aby mieli gry i zabawy na basenie . Jesli chodzi o posilki , mamy kolacje tematyczne i rózne opcje w restauracji El Mirador y El Boulevard , aby klienci mogli zadecydowac co i gdzie chca jesc kazdego wieczoru.Dokladamy codziennie wszelkich staran, aby wakacje naszych gosci w Los Zocos byly dla nich niezapomniane.
Opinia naszych klientów jest dla nas bardzo wazna , gdyz dzieki niej mozemy podnosic jakosc naszych uslug na coraz wyzszy poziom.
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za poswiecony czas i polecamy sie na przyszlosc.

Dyrekcja Los Zocos

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji