Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 141)
Filtruj recenzje
7 141 wyniki
Oceny podróżnych
2 582
2 556
1 246
449
308
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
2 582
2 556
1 246
449
308
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 7 141 recenzji
Zrecenzowano: 28 września 2017

Pokoje przestronne, czyste, bogata forma all-in, na wyróżnienie zasługuje fakt że bar był bezpośrednio do dyspozycji gości, na blacie multum różnego rodzaju alkohol i samoobsługa za to duży plus. Do ładniejszych plaż w costa teguise ponad 1km

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, 800krystiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 29 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Krystian,
Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Occidental Lanzarote Mar hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

Thank you for the wonderful description of the room we accommodated you in during your stay, it is our goal to provide our guests with spotless, attractive and spacious rooms and we are really happy to know you liked yours so much.

We are thrilled you enjoyed your All Inclusive type of meal plan, allowing our guests to take advantage of our different bars and restaurant throughout the day and are grateful for your highlight on the quality of the products and drinks including in its board

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon

Sincerely,

The management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo ładny , wszystko pięknie wyglada i jest ładnie zorganizowane . Jedzenie bardzo smaczne i codziennie inne tematycznie np. Azja , owoce morza jest super.

Jest problem z wifi które działa bardzo wolno ale w gruncie rzeczy nie jest to jakiś problem

Dużym plusem są busy jadące na plaże bardzo to ułatwia życie

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Łukasz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 3 września 2017
Tłumaczenie Google



Dear Lukasz,

Thank you for the time you spent to share your feedback on your recent stay at our Occidental Lanzarote Mar, we are delighted that you enjoyed your stay among us.

Regarding the access to our Wi-Fi service may be slower during peak hours when many guests login to our network, nevertheless we will pass on your comments to our technical department for revision and improvement.

On the other hand, It´s good to know that you enjoyed the many culinary delights prepared by our professional Chefs who always strive to offer a wide variety of typical delights in order to please all palates and we thank you for letting us know that we could conquer yours.

We also are glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Lanzarote.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Sincerely,

The Management.



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Generalnie hotel bardzo dobry .drobne minusy :słabe wifi,Nie leży bezpośrednio przy plaży. Plusy :nowy hotel , duże pokoje , bardzo dobre jedzenie,mili kelnerzy i serwis.Fajne animacje.Pan Mariusz w recepcji który mówi po polsku i chętnie pomaga.

Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Rafał W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Mar, guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.

Regarding the access to our Wi-Fi service, it may be slower during peak hours when many guests login to our network. Nevertheless, we will pass on your comments to our technical department for revision and improvement.

Finally, we would like to express our sincerest gratitude for your kind words toward our waiting staff as they strive to deliver an excellent service at all times to ensure our guests fully enjoy their dining experiences among us.

Again we thank you for this very kind review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.

Sincerely,

The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2017

w barcelo lanzarote spędzilam wakacje w lipcu 2016, z pobytu byłam zadowolona, ale nie napisałam recenzji, jednak po tegorocznym pobycie w barcelo varadero na Teneryfie, muszę docenić barcelo lanzarote, żywy dowód na to jak wiele zależy od ludzi, przemiła obsługa, dobra organizacja, czystość, piękne pokoje, jakość usług na najwyższym poziomie, chce się tu wracać,

  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 30katarzyna75
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna,

We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Mar hotel and we thank you for your kind recommendation to Tripadvisor’s readers .

Thank you for your very nice compliments for our team, they do work very hard every day to make sure our guests feel well attended to at all times and definitely are an asset to our hotel. We will certainly relay your praising comments to all of them and we are sure they will be pleased to know their efforts have been appreciated.

We are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be clean and comfortable at all times.

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon

Sincerely,

The management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2017

Dobry hotel godny polecenia. Obsługa przemiła. W hotelu nic nam nie brakowało każdy znajdzie kąt dla siebie. Jest basen dla rodzin z dziećmi gdzie non stop coś się działo. Natomiast jak ktoś potrzebuje ciszy i spokoju jest oddzielny basen tylko dla dorosłych. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne nic nie brakowało. Położenie do "plaży" ok 500m co prawda plaża ta nie za bardzo nadaje się do kąpania, ale był bezpłatny bus do 30 min do Costa Teguise(2km od hotelu) do plaży miejskiej.
Generalnie czysto, wszystko ok jednak widać było karaluchy co prawda w pokoju ich nie mieliśmy jednak na ziemi w restauracji jak i w hotelu było widać kilka trupów. Karaluchy widzieliśmy też na ulicy w mieście i po poczytaniu opinii w internecie okazuje się, że jest to ogólny problem wysp.
My jesteśmy zadowoleniu z pobytu i chętnie skorzystalibyśmy ponownie z tego hotelu

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, 162lukaszp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Lukas,

Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Mar; guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.

We greatly appreciate your comments on the quality and variety of our buffets because our talented team of Chefs strive to ensure a wide variety of both local and international delicacies for each service to please all palates, it is indeed very rewarding to read that we were able to conquer yours.

We are also glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Costa Teguise.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Sincerely,

The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji