Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niby rodzinny, ale...”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Occidental Lanzarote Mar
Miejsce nr 9 wśród 38 hoteli w Costa Teguise
Zrecenzowano 16 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel reklamowany jako dla rodzin z dziećmi, ale zdecydowanie nie jest to hotel dla małych dzieci. Bardzo słaby plac zabaw, a woda w basenie niestety bardzo zimna. Na plus: zdecydowanie bardzo dobre wyżywienie, możliwość zrobienia sobie samemu drinka z niezłych alkoholi, ciekawa architektura hotelu

Data pobytu: listopadzie 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Macuga C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 23 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We strongly believe that there is always room for improvement and your comments will assist our team in their continuous efforts aimed at meeting our guests' expectations, therefore we greatly appreciate the time you took out of your day to share your constructive critics.

Last but not least, it fills us with pride that you could enjoy the gastronomical efforts of our chefs as we strive to satisfy the many culinary wishes of our guests offering the most delicious international and local dishes.

Thank you once again for making us your choice hotel and for your constructive critics, we certaily look forward to serving you again and to have the opportunity to exceed you expectations in a not too distant future.

Sincerely,

The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 919)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

3 z 7 wśród 5 919 recenzji

Zrecenzowano 28 września 2017

Pokoje przestronne, czyste, bogata forma all-in, na wyróżnienie zasługuje fakt że bar był bezpośrednio do dyspozycji gości, na blacie multum różnego rodzaju alkohol i samoobsługa za to duży plus. Do ładniejszych plaż w costa teguise ponad 1km

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, 800krystiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 29 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Krystian,
Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Occidental Lanzarote Mar hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

Thank you for the wonderful description of the room we accommodated you in during your stay, it is our goal to provide our guests with spotless, attractive and spacious rooms and we are really happy to know you liked yours so much.

We are thrilled you enjoyed your All Inclusive type of meal plan, allowing our guests to take advantage of our different bars and restaurant throughout the day and are grateful for your highlight on the quality of the products and drinks including in its board

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon

Sincerely,

The management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo ładny , wszystko pięknie wyglada i jest ładnie zorganizowane . Jedzenie bardzo smaczne i codziennie inne tematycznie np. Azja , owoce morza jest super.

Jest problem z wifi które działa bardzo wolno ale w gruncie rzeczy nie jest to jakiś problem

Dużym plusem są busy jadące na plaże bardzo to ułatwia życie

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Łukasz C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 3 września 2017
Tłumaczenie Google



Dear Lukasz,

Thank you for the time you spent to share your feedback on your recent stay at our Occidental Lanzarote Mar, we are delighted that you enjoyed your stay among us.

Regarding the access to our Wi-Fi service may be slower during peak hours when many guests login to our network, nevertheless we will pass on your comments to our technical department for revision and improvement.

On the other hand, It´s good to know that you enjoyed the many culinary delights prepared by our professional Chefs who always strive to offer a wide variety of typical delights in order to please all palates and we thank you for letting us know that we could conquer yours.

We also are glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Lanzarote.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Sincerely,

The Management.



Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Generalnie hotel bardzo dobry .drobne minusy :słabe wifi,Nie leży bezpośrednio przy plaży. Plusy :nowy hotel , duże pokoje , bardzo dobre jedzenie,mili kelnerzy i serwis.Fajne animacje.Pan Mariusz w recepcji który mówi po polsku i chętnie pomaga.

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Rafał W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Mar, guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.

Regarding the access to our Wi-Fi service, it may be slower during peak hours when many guests login to our network. Nevertheless, we will pass on your comments to our technical department for revision and improvement.

Finally, we would like to express our sincerest gratitude for your kind words toward our waiting staff as they strive to deliver an excellent service at all times to ensure our guests fully enjoy their dining experiences among us.

Again we thank you for this very kind review of our hotel and we look forward to serving you again in the future.

Sincerely,

The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lipca 2017

w barcelo lanzarote spędzilam wakacje w lipcu 2016, z pobytu byłam zadowolona, ale nie napisałam recenzji, jednak po tegorocznym pobycie w barcelo varadero na Teneryfie, muszę docenić barcelo lanzarote, żywy dowód na to jak wiele zależy od ludzi, przemiła obsługa, dobra organizacja, czystość, piękne pokoje, jakość usług na najwyższym poziomie, chce się tu wracać,

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 30katarzyna75
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Barcelo_Lanzarote, Director General, Occidental Lanzarote MarOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna,

We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Mar hotel and we thank you for your kind recommendation to Tripadvisor’s readers .

Thank you for your very nice compliments for our team, they do work very hard every day to make sure our guests feel well attended to at all times and definitely are an asset to our hotel. We will certainly relay your praising comments to all of them and we are sure they will be pleased to know their efforts have been appreciated.

We are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be clean and comfortable at all times.

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon

Sincerely,

The management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Costa Teguise — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,2 km
Occidental Lanzarote Playa
Occidental Lanzarote Playa
Nr 7 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 2 296
w odległości 12,7 km
Sol Lanzarote All Inclusive
Sol Lanzarote All Inclusive
Nr 28 z 91 w lokalizacji Puerto Del Carmen
Liczba recenzji: 3 932
w odległości 2,7 km
H10 Suites Lanzarote Gardens
H10 Suites Lanzarote Gardens
Nr 4 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 2 316
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 21 km
Hesperia Lanzarote
Hesperia Lanzarote
Nr 2 z 4 w lokalizacji Puerto Calero
Liczba recenzji: 5 187
w odległości 2,3 km
Barcelo Teguise Beach - Adults only
Barcelo Teguise Beach - Adults o...
Nr 1 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 3 585
w odległości 31,7 km
Gran Castillo Tagoro Family & Fun
Gran Castillo Tagoro Family & Fu...
Nr 13 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 5 974
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Occidental Lanzarote Mar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Occidental Lanzarote Mar — dodatkowe informacje

Adres: Avenida del Mar. 5, 35508 Costa Teguise, Lanzarote, Hiszpania (dawniej Barcelo Lanzarote Resort)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Lanzarote > Costa Teguise
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr4 wśród hoteli spa w miejscowości Costa Teguise
Nr4 wśród hoteli na plaży w miejscowości Costa Teguise
Nr8 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Costa Teguise
Nr11 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Costa Teguise
Zakres cen: 327 zł–739 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Occidental Lanzarote Mar 4*
Liczba pokoi: 442
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Barcelo, TripOnline SA, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Occidental Lanzarote Mar. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Barcelo Lanzarote Hotel Costa Teguise
Barcelo Costa Teguise
Hotel Barcelo Lanzarote
Barcelo Hotel Costa Teguise
Barcelo Hotel Lanzarote

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem