Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 096)
Filtruj recenzje
3 096 wyniki
Oceny podróżnych
905
1 263
628
182
118
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
905
1 263
628
182
118
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 3 096 recenzji
Zrecenzowano 2 listopada 2017

trafiliśmy do hotelu zupełnie przypadkiem (zmieniono nam rezerwację na 3 dni przed wylotem) i mimo obaw jesteśmy zadowoleni w 100%, pobyt 23/09-07/10, apartament duży jak na 2 osoby, 2 pokoje: sypialnia i jadalnio-salon z aneksem kuchennym z którego nikt chyba nie korzysta z racji all, przydatna lodówka bo czasem kupowaliśmy lokalne wino na wieczór ( w hotelu wino raczej stołowe czyli można wypić do obiadu ale nie powala bukietem :) minusem był zapach kanalizacji wydobywający się codziennie z brodzika i parę karaluszków, które skrzętnie zgładziliśmy. Byliśmy na parterze więc mieliśmy olbrzymi taras, gdzie wieczorem można było posiedzieć i poczytać, akurat nasz apartament wychodził nie na basen tylko na ścieżkę i ogród więc prawie cały dzień i noc była błoga cisza, wreszcie mogliśmy się wyspać. Hotel zdominowany przez Anglików, więc wszędzie można porozumieć się po angielsku. Anglicy raczej w podeszłym wieku, o 22 w hotelu cisza i spokój. Nam to jak najbardziej pasowało, dla szukających przygód i nocnych rozrywek odradzam. Restauracja na 6stkę, jedzenie jak dla mnie przepyszne, kelnerzy super uprzejmi i zawsze uśmiechnięci,samoobsługa w zakresie napojów tzn piwo, wino,soki z nalewaka, nie trzeba stać w kolejkach do baru. Po raz pierwszy się spotkałam w hotelu, że staje się przed wejściem i czeka na kelnera a kelner prowadzi do czystego stolika, nie było więc walki o stoliki, sztućce, kieliszki itp. W barze przy basenie również samoobsługa, kelner podaje tylko mocniejsze alkohole. Nie uczestniczę w animacjach ani nie leżę plackiem przy basenie więc tego obszaru nie skomentuję. Co do miejscowości jestem rozczarowana. W porównaniu z zeszłym rokiem i Puerto de la Cruz na Teneryfie wydaje się zupełnie nie kanaryjska. W Puerto dominowały bary, restauracje z tapasami, owocami morza, świeżymi rybami , knajpy z sangrią. A tutaj idziesz i.... chinese food, asian food, masala restaurant, indian food, english brekfast, irish pub, guiness .... normalnie jakbyśmy się teleportowali do Londynu. Całe szczęście, że mieliśmy all i nie musieliśmy na Kanarach jeść chińskiego żarcia (oczywiście je bardzo lubię, ale w Katowicach a nie na urlopie w Hiszpanii). Wyspę zwiedziliśmy w 3 dni, autem z wypożyczalni, polecam PlusCar, ceny na 3 dni od 60 do 75 EUR z pełnym ubezpieczeniem w zależności od modelu i wyposażenia. Za hotelem przystanek autobusowy skąd można dojechać do paru miejscowości. My byliśmy w stolicy Arrecife. Ogólnie bardzo przyjemnie i bezpiecznie. Pogoda dopisała, 25-28 stopni, 2 dni zachmurzone z nocnym deszczem, i spore wiatry :) Polecam Lanzarote i ten hotel z czystym sumieniem.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, magdawoo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 10 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear magdawoo

Thank you for the time you spent to review your experience in our hotel, at Bluebay Lanzarote we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.

Our daily challenges and motivation consist in providing very good services and facilities in order to have as many satisfied guest as possible.

We are very proud for the kind remarks regarding the very good food as well as our staff very friendly and helpful staff. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Thank you very much for taking time to share your comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable stay and that’s our main objective.

Receive our kindest regards, and we look forward to welcome you again soon for another pleasant and safe stay at the Bluebay Lanzarote!

Our best regards,

Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 października 2017

Cena adekwatna do jakości, jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane, obsługa przemiła. Świetne miejsce na spokojny urlop. Najbliższa plaża oddaje wulkaniczny charakter wyspy. Dużym plusem jest to że po wymeldowaniu można do czasu wyjazdu z hotelu korzystać z opasek all inclusive. Będę polecać dalej.

  • Data pobytu: październik 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, martycja77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 12 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear martycja77,

Thank you for the time you spent to review your experience in our hotel, at Bluebay Lanzarote we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.

It is always a pleasure to read satisfied guests reviews, mostly because this shows us that the path we are heading on is all in all positive! We are very pleased to see that your holiday in our hotel has met nearly all your requirements.

We appreciate your comments about the very good and varied food as well as you liked the great place for a quiet vacation. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Regarding the budget we are more than happy to read you are rating your holiday as a good value for money. Our prices are comparable to those of other 3 star hotels in the area Costa Teguise/Canary Island, and we believe we offer a good quality-price in location and services.

Thrilled we are regarding your feedback you appreciate the courtesy of the hotel that you were able to use still the all-incl. service after check out until your pick up on your departure day.

Thank you again for your visit and constructive critics; our primary goal being to assure our guests feel comfortable and fully enjoy their visits, we are eager to regain your confidence during another occasion.

Please receive our best regards from Lanzarote and we hope to welcome you soon for another great time at our hotel Bluebay Lanzarote.

Our best regards from sunny island of Lanzarote,

Yours Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel przyzwoity, czysty niczego nie brakuje. Jedzenie dobre, ale mi brakowało troszkę więcej hiszpańskiej i lokalnej kuchni, no ale to raczej typowe w hotelach, więc ogólnie nie czepiam się - to jedzenie które było, było smaczne i świeże i na tyle zróżnicowane że przez tydzień nie mogło się znudzić. Basen jest i z leżakami też nie mieliśmy problemu, ale my raczej preferowaliśmy odpoczynek na plaży, a hotel to była jadalnia i sypialnia. Na plażę niedaleko, ale widoku z okna raczej ciekawego nie ma. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia i polecam ten hotel.

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Paweł G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 2 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Paweł G,

Thank you for the time you spent to review your experience in our hotel, at Bluebay Lanzarote we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.

We are pleased to read your review with reference to the cleanness as well as your kind words about the tasty, fresh and varied food.

To continue we are very glad to hear you liked the location of the holiday area, with the short distance from the hotel to the beach.

Thank you very much for taking time to share your comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable stay and that’s our main objective.

Receive our kindest regards, and we look forward to welcome you again for another positive experience at the Bluebay Lanzarote!

Our best regards,

Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2017

Byłam w partnerem w tym hotelu w terminie 30.08.17 do 06.09.17 Hotel jest super. Jedzenie jest bardzo dobre i pomimo wielu pokoi nie ma kolejki do restauracji. Na basenie są dwa rodzaje leżaków i te lepsze faktycznie od rana są zajęte ale są jeszcze drugie więc nawet koło 12 znajdą się wolne leżaki. Bar jest długo czynny więc jest gdzie posiedzieć. Najbliższa plaża Playa Bastian ma ciemny piasek ale idealnie odzwierciedla charakter całej wyspy. Jedynym zaskoczeniem były codzienne poranne chmury przez które psuł się humor bo nie wiadomo było czy się rozpogodzi ale pochmurnego całego dnia nie mieliśmy ani jednego. W naszych pokoju spotkaliśmy się tylko raz z karaluchem czego też się baliśmy więc nie było źle. Ale jadąc na Kanary trzeba się pogodzić z myślą że można mieć dodatkowych osobników w pokoju. Obsługa bardzo miła i pomocna nawet jak się nie zna bardzo dobrze języka angielskiego.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Iza B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Iza B,

Thank you very much for your fabulous feedback about your recent visit to the Hotel Bluebay Lanzarote.

We are very happy that we did succeed in exceeding your expectations in nearly all respects. As well we are pleased and grateful for your kind remarks you spent a fantastic time in the Hotel Bluebay Lanzarote.

Very pleased we are for the kind remarks about the great hotel, the very good food as well as our very nice and helpful staff. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Thank you very much for taking time to share your great comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable visit and that’s our main objective.

We are more than happy to hear that you had an enjoyable your first stay with us and we hope we will have the opportunity to welcome you here again soon!

Our best regards from sunny island of Lanzarote,

Yours sincerely
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2017

hotel fajny , basen oblegany od bladego świtu , brak wystarczającej ilości leżaków . Do plaży około 800 metrów ( ta przy hotelu w odległości 300 m okropna ) . Jedzenie bardzo dobre .
Uwaga na wycieczki fakultatywne . Zapłacić trzeba ale nie zawsze jest ona w całości . Nasza skończyła się po około 1/3 trasy . Oczywiście kosztów nie zwrócono . Klimatyzacja w pokojach działa .

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, kwok2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear kwok2017,

Thank you for choosing our Hotel Bluebay Lanzarote for your “quick holiday” visit to Lanzarote and for sending us your experiences and comments.

After reading your review we are really pleased to hear that you did enjoy the experience and our hotel met all your needs, as we strive to make each stay with us an unforgettable one.

We are pleased and grateful for your kind remarks about the nice Hotel, the very good food, the working air conditioning and the close location to the beach. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Thank you very much for taking time to share your comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable stay and that’s our main objective.

Please receive our best regards from sunny island of Lanzarote and we hope to welcome you here again soon for another quick holiday at the Bluebay Lanzarote.
Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji