Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wspólne wakacje Dominik i Ewa”
BlueBay Lanzarote — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
BlueBay Lanzarote
Miejsce nr 23 wśród 38 hoteli w Costa Teguise
Zrecenzowano 20 lipca 2017

Hotel jak najbardziej godny polecenia , jednak uważam że jest także kilka problemów które trzeba rozwiązać.
Największy problem to czystość pokoju którego sprzątanie polega na wymianie ręczników i pościeleniu łóżka.Pani która to wykonuje nie powinna pracować jako sprzątaczka ponieważ tego nie potrafi ...
Przez dwa tygodnie nikt nie umył lustra!! w łazience( które naturalnie podczas mycia zębów czy golenia zostało zachlapane) nie odkurzył mebli w pokoju!!

Podłoga na balkonie gdzie rozlał nam się sok przez dwa tygodnie była w klejących plamach nikt z tym nic nie zrobił. Pani pokojówce nie chciało się nawet zawiesić papieru toaletowego na podajnik tylko kładła na półce ....
Ponadto było kilka dni kiedy nie pojawiła się wcale ( ale w sumie to bez różnicy z jej poziomem pracy)

Drugi poważny problem to palenie papierosów przy basenie i dmuchanie toksycznym dymem drugiemu człowiekowi który leży obok na leżaku to jest nie dopuszczalne ponieważ nałogowi palacze spalają bardzo dużo papierosów i przez cały dzień spędzony przy basenie człowiek ma dosyć biernego palenia....
Ponadto niektórzy goście zwłaszcza z UK gaszą papierosy wprost na płytkach nad basenem przez co popiół i resztki ustnika wpadają wprost do basenu !!!!

Reszta spraw jest na dobrym poziomie i nie mam zastrzeżeń co do jedzenia czy drinków są OK Obsługa kelnerska czy barowa też się stara i wykazuje zaangażowanie oraz są mili dla gości z czystym sumieniem to mogę polecić.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, dominik518
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 25 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear dominik518,

Thank you for the time you spent to review your experience in our hotel, at Bluebay Lanzarote we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.

Regarding the smoking and non-smoking areas at the in the hotel, since we have several health and safety inspections which we all pass regularly, we would like to state that the areas located and reserved as smoking areas. We are very surprised to hear about your disappointment and we do regret not all our customers do follow up these rules.

However we are grateful for your critiques and recommendations and we will look into it, in the specific cases you mentioned. Please note actually the Hotel Bluebay Lanzarote is in the process of improvements; therefore we'd like to apologize for any inconvenience that caused by being in process.

We are pleased about your very kind words regarding the hotel is most recommendable, the good level about food and drinks.

We appreciate your comments about our good service and nice staff. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Thank you again for your visit and constructive critics; our primary goal being to assure our guests feel comfortable and fully enjoy their visits, we are eager to regain your confidence during another occasion.

Please receive our best regards from Lanzarote and we hope to welcome you soon for another visit in our hotel Bluebay Lanzarote.

Our best regards from sunny island of Lanzarote,

Yours Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (2 785)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

6 z 10 wśród 2 785 recenzji

Zrecenzowano 18 lipca 2017

Super lokalizacja, świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.Hotel godny polecenia bardzo dobre jedzenie urozmaicone i zawsze pod dostatkiem. Przesympatyczna obsługa w całym hotelu, szczególne pozdrowienia dla Pani z recepcji Myrian zawsze uśmiechnięta i pomocna. Pokoje czyste i przestronne żadnych zastrzeżeń. Duży i czysty basen. Podsumowując zdecydowanie polecam ten hotel mieliśmy bardzo udany urlop i na pewno jeszcze tam wrócę.

Wskazówka dotycząca pokojów: My byliśmy w budynku C, pokój z widokiem na drogę i miasto.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ZKrzysiekZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear ZKrzysiekZ,

Thank you very much for your great feedback about your recent visit to our Hotel Bluebay Lanzarote.

It is always a pleasure to read satisfied guests reviews, mostly because this shows us that the path we are heading on is all in all positive! We are very pleased to see that your holiday in our hotel has met your expectations.

We are very pleased for your kind remarks about the super location, very good and varied food, the excellent service, the clean and spacious rooms and the big and clean pool area.

Thrilled we are regarding your feedback concerning our very helpful and friendly staff. We are more than happy to attend to you and help you with anything that is needed for a truly relaxing and unforgettable break! We will make sure to relay your praising comments to them and we are sure they will be happy to know their efforts have been appreciated.

Thank you very much for taking time to share your comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable stay and that’s our main objective.

Receive our kindest regards, and we look forward to welcome you again for another time with nice memories!

Yours sincerely
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017

Plusy: Całkiem dobre jedzenie (nie tylko owoce morza), mimo niedużego wyboru i gotowania pod "Anglików" oraz drinki. Fajny basen, szczególnie dla najmłodszych.
Minusy: Hotel zdecydowanie ładniejszy na zdjęciach. Jak dla mnie nie taki czysty, sprzątany bardzo niestarannie. Napewno wymaga porządnego remontu. W restauracji, siłowni i sali do animacji karaluchy i prusaki. Bardzo słabe animacje, ja go już nie odwiedzę...

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 14 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anna M,

Thank you for choosing our Hotel Bluebay Lanzarote for sending us your experiences and comments.

After reading you review we are really sorry to hear that this time you did not enjoy the experience in our hotel to the fullest as we strive to make each stay with us an unforgettable one.

Thank you for your feedback, because there are aspects that certainly need to be improved. Please note actually the Hotel Bluebay Lanzarote is in the process of improvements; therefore we'd like to apologize for any inconvenience that caused by being in process.

We are pleased you highlighted the pretty good food as well as the nice pool in general and the kids pool in specially.

Thank you again for your visit and constructive critics; our primary goal being to assure our guests feel comfortable and fully enjoy their visits, we are eager to regain your confidence during another occasion.

Please receive our best regards from sunny island of Lanzarote

Sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2017

Plusy: na pierwszym miejscu bardzo dobre jedzenie, duży wybór i smacznie, Jedzenie jest dostępne prawie przez cały dzień, miła obsługa w recepcji, restauracji, w barze itp, pokoje z osobną sypialnią, balkonem (my trafiliśmy "z lekkim" widokiem na ocean - budynek D II pietro), do tego aneks kuchenny, dobry wybór picia, drinków i alkoholi w barze (znane marki alkoholi z 50% zniżką), ogólnie spokojnie i można wypocząć.
Minusy: Dla nas nie było żadnych.
Co może przeszkadzać innym: nam to nie przeszkadzało, bo lubimy spacery ale Endomondo pokazało z budynku mieszkalnego 900m do pierwszej plaży Bastian, a wyczytałem chyba, że jest 300m w opisie. Do większej las Cucharas 1700m, Hotel ma wejście od północy i trzeba przejść przez hotel i go obejść i dopiero idzie się w dół na plażę, bus na plażę o 3 porach, jedzie dookoła i godziny są tak ustawione, że raczej nie da się z niego korzystać nie rezygnując z posiłków, ... lepiej iść pieszo. Budynki są 2 piętrowe i ktoś może zatęsknić też za windą ;-) Dla spacerowiczów bez małych dzieci to chyba nie przeszkody, ale w upale ze sprzętem plażowym i dziećmi już ciężej ... w razie czego z dużej plaży taxi 3,5 euro do hotelu ;-)
Ogólnie: Hotel śmiało polecamy, dobra lokalizacja na mapie wyspy do zwiedzania, na miejscu wypożyczalnie samochodów, motorów, skuterów, rowerów, elektryczne hulajnogi itp, Windsurfing, kajaki i paddle, cena hotelu zadowalająca.

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Patryk M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 3 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Patryk M,

Thank you for sharing your experience with us at Hotel Bluebay Lanzarote!
It is always a pleasure to read satisfied guests reviews, mostly because this shows us that the path we are heading on is all in all positive! We are very pleased to see that your holiday in our hotel has met your expectations.

We are grateful for the kind remarks about our hotel and the good location, the facilities, the plenty of food all day and good selection of drinks, as well as our staff with nice service at all departments.

Thank you very much for taking time to share your comments and please note your comments are very helpful for us, because your impressions help us to improve our service, as all our staff works very hard every day to offer our guests an unforgettable visit and that’s our main objective.

We will be more than happy to have you back with us soon to welcome you for another relaxing break!

Our best regards from sunny island of Lanzarote,

Yours sincerely
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2017

Bardzo piękna lokalizacja położenia hotelu . Pokoje niczym apartamenty w których znajduje się osobne sypialnia , salonik z kuchnia oraz łazienka. Pokoje są czyste , codziennie sprzątane ( z wyjątkiem środy) raz na tydzień zmieniona pościel oraz ręczniki. Jedyny minus tego hotelu to bardzo cieka ściana dzieląca pokoje - słychać wszystko. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, jeśli komos nie pasują jakieś niedociągnięcia na ścianach to niech się tam nie wybiera bo ponieważ się zdarzają mi to osobiście wogole nie przeszkadza ale wiem ze są osoby które później jak chińczyki latają i robią zdjęcia rzeczy które w normalnym funkcjonowaniu nie przeszkadzają. Dodatkowo jedzenie bardzo pyszne co dziennie coś nowego w menu

Wskazówka dotycząca pokojów: Wszystkie pokoje maja kazde udowgodnienia jedyna oznica to widok z balkonu
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Angelina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alexandra G, Director de Relaciones Públicas, BlueBay LanzaroteOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Angelina G,

Thank you for taking the time to share this excellent review of your experience in the Hotel Bluebay Lanzarote. We are thrilled to read that you are positive about your current stay with us.

We are glad to hear that you appreciate many things about our hotel facilities, as well as the beautiful location of the hotel, the clean rooms and the delicious food.

It has been an absolute pleasure to receive your review and we more than happy you enjoyed your time and that we will have an opportunity to welcome you back to the hotel Bluebay Lanzarote soon for your next visit.

Our best regards from sunny island of Lanzarote,

Yours sincerely,
Alexandra Gerdes
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Costa Teguise)
w odległości 1.5 km
Occidental Lanzarote Mar
Occidental Lanzarote Mar
Nr 13 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 5 568
w odległości 1.5 km
Occidental Lanzarote Playa
Occidental Lanzarote Playa
Nr 7 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 1 944
w odległości 1.2 km
H10 Suites Lanzarote Gardens
H10 Suites Lanzarote Gardens
Nr 2 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 2 227
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1.0 km
Hotel Grand Teguise Playa
Hotel Grand Teguise Playa
Nr 14 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 3 291
w odległości 1.1 km
Apartamentos Galeon Playa
Apartamentos Galeon Playa
Nr 11 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 1 797
w odległości 0.3 km
Blue Sea Costa Teguise Gardens
Blue Sea Costa Teguise Gardens
Nr 36 z 38 w lokalizacji Costa Teguise
Liczba recenzji: 1 919
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w BlueBay Lanzarote? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

BlueBay Lanzarote — dodatkowe informacje

Adres: Avenida Las Palmeras 30, 35508 Costa Teguise, Lanzarote, Hiszpania
Numer telefonu:
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Lanzarote > Costa Teguise
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Usługa przewozu Spa Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr5 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Costa Teguise
Nr7 wśród hoteli spa w miejscowości Costa Teguise
Nr13 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Costa Teguise
Nr14 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Costa Teguise
Zakres cen: 370 zł–4 214 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — BlueBay Lanzarote 3*
Liczba pokoi: 200
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: BlueBay Lanzarote. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Bluebay Lanzarote Hotel Costa Teguise
Hotetur Lanzarote Bay Costa Teguise
Hotetur Lanzarote Bay Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem